ognacy napisał(a):
PotulnY napisał(a):
Jak ktoś umie grać i myśleć w polu to nie ważne czy ma f2000, wista czy inne ustrojstwo wystarczy nawet prosty kij:) Takie marudzenie jest bez sensu bo mając taką czy inną broń można skutecznie unieszkodliwić przeciwnika.
Marudzenie nie jest bez sensu - firmy musza miec szanse dowiedziec sie, co mysla ich klienci, nawet jesli z zalozenia ich zlewaja. Co z tego, ze dobry gracz sobie poradzi nawet scyzorykiem? Naprawde nie sami wymiatacze graja w BF2 i nie sami wymiatacze zaplacili ponad stowe za podstawke - o ktorych to pieniadzach EA juz najwyrazniej zapomnialo. Mam nadzieje, ze pojawia sie serwery na ktorych za uzywanie broni ze SF beda po prostu bany.
pozdrowienia,
Ognacy
p.s. Ja mam SF, jakby kto pytal. I bardzo mi sie podoba.
Nie wiem o co to marudzenie przecież posiadacze sf mogą się załamać,bo przecież bronie ze sf można w podstawce se odblokować więc nie wiem czemu posiadacze samej podstawki narzekają.Praktycznie posiaacze dodatku dostają linki i mapki i parę pojazdów.
Co do tego,że nie ma 3 unlocka dla grenadiera to to,że grenadier nie dostał nowej pukawki.