Mordoklej patrzylem na wszystko
ration,zabicia,zgony,pojazdy,specializacje,oglony czas gry i ulubione mapy
i statsy to jedny sposob w jaki moge was dobrac i specializacje jakim chcialbym byscie grali.
jest taktyka i musze cos o was wiedziec
wiem ze to nie swiadczy o tym jak ktos gra
ale godziny spedzane nad gra sa dla mnie bardzo istontne
i co moze wniesc do skladu slaby gracz??
zament
chaos
brak ogrania
nieznajmosc mapy
brak wyrobionych technik
sklaby skill
nie potrafi skakac
miota sie i robia go jak chca
poprostu chcialem by byly najmocniejsze ogniwa w naszym lancuchu.
i nie gramy miedzy soba tylko z klanami a wyrywanie sie z motyka na slonce to nie moja specialnosc.
wiem ze wsrod przeniesionych sa dobrzy gracze.i mam wyzuty ze musialem zrobic selkekcje
chetnie z wami wszystkim bym chcial zagrac
ale pamietajmy jaki jest cel,zwycienstwo a wczoraj 5 godzin spedzilem ustalajac koncowe szczegoly co w sumie sprawiolo ze ponad 10godzin siedzialem nad ta strategia i chce bysmy jak najlepiej wypadli
mecz jest 4FUN ale ilu z was wie co to znaczy??
to nie znaczy ze gra kazdy
to znaczy ze sie bawimy
a zeby moc sie bawic musi byc jakas rownowaga a majac 7-8 graczy co nie przekraczali 10 tys.to juz widze ta zabawe!!
zrozumcie wybralem mniejsze zlo
i raz jeszcze przepraszam graczy ktorzy zostali przeniesieni
rozne byly tego powody,ale napewno nie osobiste.
DOSTALEM WIADOMOSC OD BLOODa O TO ONA
"Plan mam taki, że na serwer będzie można wchodzić w sobotę od mniej więcej 15. Bardzo ważne jest, żeby wszyscy weszli wcześniej, ponieważ nasz serwer ma bardzo restrykcyjnie ustawionego PB i może kopać graczy np za zmodyfikowane pliki gry. Jeśli zobaczysz w sobotę, że serwer jest ustawiony na 64 sloty, to będzie znaczyło, że jest już gotowy do meczu i można na niego wchodzić. Dobrze by było, gdyby każdy posiedział na tym serwerze z 15 minut i zobaczył, czy go kopie, czy nie, bo średnio na 16 osób przynajmniej jedna ma taki problem. Jeśli ktoś zostanie wykopany z powodu niezgodoności sumy MD5 powinien przeinstalować bf2 (jeśli ma special forces, to może je zainstalować), zainstalować patcha 1.12 i pod żadnym pozorem nie modyfikować żadnych plików gry (pomijając oczywiście pliki konfiguracyjne

), ani nie isnstalować programów, które te pliki mogą zmienić (no-cd crack itp)["