Teraz jest 16 lis 2024, 00:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:44 
Moderator forum

Nie powinieneś patrzeć po punktacji jak kto gra, nie wszyscy grają tylko na rankingowych :) (ja gram :lol: )
No nic może do nastepnego kupie proca i plyte to pogramy bez bonusów od EA :) Powodzenia all :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:56 

Napisałem już o tym na pm do 90s, ale czuję, że muszę napisać to także tutaj.

Denerwuje mnie to, że team graczy był wybierany patrząc na statsy, a nie na kolejność wpisów. Ja rozumiem, że chcemy wygrać, ale nie za cene dobrej zabawy której co niektórzy zostali pozbawieni. Miało być 4fun... A wyszedł mecz o złote kalesony...

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:08 

niby tak ale jesli bylaby to zbieranina za przeproszeniem lamek to z bicia by nie mieli zadnej frajdy....a i klanowcy by nie mieli satysfakcji prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:34 

Lailonn napisał(a):
niby tak ale jesli bylaby to zbieranina za przeproszeniem lamek to z bicia by nie mieli zadnej frajdy....a i klanowcy by nie mieli satysfakcji prawda?

Możliwe... ale szczerze wątpie, że wszyscy wykreśleni to lamki. Jestem w stanie przeboleć to, że zostałem skreślony, bo znaleźli się lepsi ode mnie.

Tym czego nie mogę ścierpieć jest to, żę zapisując się na ten mecz nie wiedziałem żę nastąpi podział na gorszych i lepszych. Uważałem za oczywiste, iż o uczestnictwie decyduje kolejność wpisu. Nie spodziewałem się takiej zmiany zmiany zasad.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:55 

Dobrze mofisz Dumch tak samo ktos moze nie miec czasu na gre co powoduje ze ma marne wyniki a wcale nie jest jak tu ktos ujał "lamką do bicia"...

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:56 

Zmiana tematu :wink:
Będziemy grać z unlockami czy bez :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 00:01 
Moderator forum

Z :wink:
Swirol, ja nie tyle nie mam czasu na gre co czekam na nowego patcha który poprawi wydajność gry, tą chu...jnie którą zafundowała EA razem z patchami 1.03, 1.12 Od tego pierwszego moge marzyć o bieganiu i jezdzeniu :?
Dlatego ja od jakis dwoch miechow tylko latam bo to sie da jakos wytrzymac.
Powinienes patrzec na to jak kto sobie radzi w tym, w czym ma się poruszać na tym meczu a nie wg punktacji. Taka moja konstruktywna opinia :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 00:35 

oczywiscie, ze bez unlockow :D przeciez ten meczyk ma byc dla klanow szansa na wylowienie dobrych bezklanowcow, a koles co umie dobrze grac tylko unlockami jest nic nie wart tak naprawde :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 00:52 

No faktycznie rotacje graczy ze względu na stasy są nieco niesprawiedliwe. Nie o to w tym chodziło 90s nie o to. W klanach rotacja lepszy gorszy jest normalna, a nawet tam w sparingach grają gorsi gracze po aby potrenować albo zwyczajnie mieć trochę funu. A to, mam wrażenie, miał być mecz 4fun.

Unlocki - hmm. Mnie jaki pewnie reszcie klanowców to raczej wisi. Wolałbym bez bo byłoby nam łatwiej :twisted: jako że jesteśmy przyzwyczajeni. A jak nawet będą to pewnie większośc jedynego unloka jakiego będzie używać to DAO :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 03:02 

Ja tam w BF2 gram na standardowych bronach. Na SF zdarza mi sie grac z unlockiem. Zwyklym graczom na unlockach byloby pewnie latwiej, ale lepiej jak zagramy na standardowych :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 07:06 

90s nie powinienes patrzec na statsy.. bo to niczego nie dowodzi i taka selekcja imho nie jest wporzadku wobec innych.. do tego niektorzy maja kilka kont .... (ale juz chyba za pozno na pisanie o tym bo jest juz pelny team)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 07:38 

zagramy Z unlockami
to wazne!!

co do listy to przepraszam ale powiedzcie mi jakie ma szanse gracz ktory ma np 7tys.punktow z klanowcami ktorzy przrewaznie maja po 40tys.
moze i nie gracie na rankingowych ale skad ja mam to wiedziec?klanowcy graja tez mecze i treningi.jakby caly czas tylko siedzieli na rankingowych serwach to mieli by punktow razy DWA
wielu z was nawet nie mialo 50godzin dana specializacja.albo tylko gra medykiem.nie wspomne ze wielu tez nie przekroczylo 10 tys.punktow
to ma byc mecz 4FUN a nie rzez niewiniatek
wiem ze to przykre co pisze ale musimy miec bardzo mocny sklad wiec jak widze goscia ktory ma 400godzin wygrane
a takiego ktory ledwo 100
do tego nie ma okreslonej specializacji i jezdzi czoligiem i ma ration 1,8
to chyba wybor jest oczywisty.

i moglem zostawiac liste bez zmian ale jaka byscie mieli zabawe zdobywajac purpurowe serca?

popatrzcie np na celnosc granatnika sawika
i wy jestescie meydkami na karkandzie.
to byla by gra?

wiec jeszcze raz przepraszam graczy.Szczegolnie tych mocno zaangarzowanych,myslicie ze mi latwo bylo np.Dumcha dawac do rezerwy?
wielu z was sie staralo i pomagalo za co dziekuje.
Ale to jest pierwszy mecz tego typu wiec jesli klany beda robic co chca i nie beda widziec roznicy ani nic z tego nie wyniosa to wieszcie mi bedzie to pierwszy i ostatni mecz tego typu.

a chyba nikt tego nie chce

ps.GRACZE KTORZY SA NA GLOWNEJ LISCIE
NIECH PISZA DO SEBA_PL ON WAS POINSTRUJE CO MACIE ZROBIC.
TAK SAMO CI PRZENIESIENI DO REZERWY
MOZE KOGOS NIE BYC ALBO COS SIE STAC,WIEC WASZA POMOC JEST NADAL POTRZEBNA.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 09:25 

Wielu graczy miałoby ochotę grać w polskich klanach i myślę że to im powinniśmy dać szansę się pokazać.

Ja pozostanę tylko jako rezerwa, bo w swojej wieloletniej karierze klanowej jakoś nigdy nie byłem w polskim klanie i jakoś nie mam co do wizji grania w polskim klanie entuzjazmu :lol:

90s statsy takie jak GLOBAL SCORE traktuj jedynie orientacyjnie, bo ludzie maja wiele nickow (ktos z GS 2000 moze miec drugi nick z GS np. 80000). Bardziej istotne są SPM i KD ratio.. oba z uwzglednieniem czasu spedzonego jako piechota i w pojazdach.. Jednak naistotniejszym czynnikiem w wyborze graczy powinno byc kolejnosc zgloszen oraz to co napisalem w pogrubionym tekscie powyzej.

90s napisał(a):
popatrzcie np na celnosc granatnika sawika
i wy jestescie meydkami na karkandzie.
to byla by gra?

Parametr celnosc niewiele znaczy.. wszystko zalezy od stylu gry.. niektorzy strzelaja tylko do pewniakow z dosyc bliska to celnosc jest wyzsza.. a sa tacy co uwazaja ze wszystko da sie zabic (np. ja) i strzelaja do celow ktore dla tych pierwszych wydaja sie byc poza zasiegiem, wiecej naboi nie dochodzi celu, wiec celnosc w statsach spada :roll: Sawik ewidentnie strzelal z granatnika do celu odległego o 300m :P

Ostatnio edytowano 12 sty 2006, 16:50 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 10:10 

Życze wam miłej zabawy :D Ja się na to nie pisze bo i tak bym już nie zagrał, więc moze zaproponuje zrobić 2 squady? poczekać może jeszcze troche. Wtedy może by sie uzbierało 32 vs 32 i 16 vs 16... Ale to tylko mała propozycja... :P 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:26 

Mordoklej patrzylem na wszystko
ration,zabicia,zgony,pojazdy,specializacje,oglony czas gry i ulubione mapy

i statsy to jedny sposob w jaki moge was dobrac i specializacje jakim chcialbym byscie grali.
jest taktyka i musze cos o was wiedziec

wiem ze to nie swiadczy o tym jak ktos gra
ale godziny spedzane nad gra sa dla mnie bardzo istontne
i co moze wniesc do skladu slaby gracz??
zament
chaos
brak ogrania
nieznajmosc mapy
brak wyrobionych technik
sklaby skill
nie potrafi skakac
miota sie i robia go jak chca

poprostu chcialem by byly najmocniejsze ogniwa w naszym lancuchu.
i nie gramy miedzy soba tylko z klanami a wyrywanie sie z motyka na slonce to nie moja specialnosc.
wiem ze wsrod przeniesionych sa dobrzy gracze.i mam wyzuty ze musialem zrobic selkekcje
chetnie z wami wszystkim bym chcial zagrac
ale pamietajmy jaki jest cel,zwycienstwo a wczoraj 5 godzin spedzilem ustalajac koncowe szczegoly co w sumie sprawiolo ze ponad 10godzin siedzialem nad ta strategia i chce bysmy jak najlepiej wypadli

mecz jest 4FUN ale ilu z was wie co to znaczy??
to nie znaczy ze gra kazdy
to znaczy ze sie bawimy
a zeby moc sie bawic musi byc jakas rownowaga a majac 7-8 graczy co nie przekraczali 10 tys.to juz widze ta zabawe!!

zrozumcie wybralem mniejsze zlo
i raz jeszcze przepraszam graczy ktorzy zostali przeniesieni
rozne byly tego powody,ale napewno nie osobiste.

DOSTALEM WIADOMOSC OD BLOODa O TO ONA
"Plan mam taki, że na serwer będzie można wchodzić w sobotę od mniej więcej 15. Bardzo ważne jest, żeby wszyscy weszli wcześniej, ponieważ nasz serwer ma bardzo restrykcyjnie ustawionego PB i może kopać graczy np za zmodyfikowane pliki gry. Jeśli zobaczysz w sobotę, że serwer jest ustawiony na 64 sloty, to będzie znaczyło, że jest już gotowy do meczu i można na niego wchodzić. Dobrze by było, gdyby każdy posiedział na tym serwerze z 15 minut i zobaczył, czy go kopie, czy nie, bo średnio na 16 osób przynajmniej jedna ma taki problem. Jeśli ktoś zostanie wykopany z powodu niezgodoności sumy MD5 powinien przeinstalować bf2 (jeśli ma special forces, to może je zainstalować), zainstalować patcha 1.12 i pod żadnym pozorem nie modyfikować żadnych plików gry (pomijając oczywiście pliki konfiguracyjne ;) ), ani nie isnstalować programów, które te pliki mogą zmienić (no-cd crack itp)["

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2