Cytuj:
...na rankingowych Wink Ale może nie ciągnij tego tematu, skoro odrzuciłeś moje wyzwanie - lub też je podejmij i się nie chowaj za zapracowaniem, bo przecież ciągle grasz.
Na nie rankingowych nie grywam nigdy :} A ilekroc ty aluzje rzucasz to ja bede ciagnal temat :} Odpisalem ci, ze chocbys byl kaleka nie umiejacym klikac bym sie z toba nie zalozyl. Mam mozliwosc gry 3-4 dni w tygodniu max i to na krotko wiec ma mw dupie za przeproszeniem smieszne zaklady ;]
To, ze "juz ci uroslo" to dowod tylko an to, ze po zmianie stylu gry na kamperska mozna wiecej k/d nabic. No i co z tego? Porownuje sie cos co jest naturalne. I tak pwostawaly nasze glowne konta. Naturalnie bez zmiany stylu gry z troski o staty. Skoro tu cie pokonalem to tym bardziej nie zaslugujesz na to bym dla twojego zakladu poswiecal swoj wolny czas. Tym bardziej, ze i tak bym sie nie zgodzil :}
I to ostatnie moje wypwoiedzi na ten temat. Chyba, ze bardzo chcesz kontynuowac ten watek...
Squad Jumping denerwuje tylko mala grupe graczy. Zaslaniaja sie realizmem etc. Jednak gdyby zrobic te gre realistyczna to by nikt prawie nie gral. Przykaldem jest mod PR,w ktory gra tak smiesnza ilosc ludzi na swiecie, ze szok. Malo kogo bawi taka gra. Dlatego tez bardzo malo jest "realistycznych" produkcji na rynku. Producenci wiedza, ze takie gry sie nie ciesza duzym powodzeniem.
Rozwiazac to maja w ten spsob, ze po smierci nie bedzie mozna wlaczyc panelu squadow. Wiec sie nie wyjdzie ani nie wejdzie do zadnego squadu.