Teraz jest 4 mar 2025, 13:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 18:40 

Na prawde chcialem bez obrazania ale skoro nie szanujesz mojej zasady zyciowej "nie zakladac sie" to i ty na moj szacunek nie zaslugujesz.

Nie mam zamiaru zakladac sie z jakas lama o to kto lepiej bedzie kampil by sobie mogla pocwaniakowac. Nie mam zamiaru tracic na nia czasu ani marnowac swoj wolny czas, ktorego mam malo.

Nie zamierzam tez zmieniac stylu gry bo jakas lamka sobie tego zyczy. Mam w dupie zaklady i ten - zalosny - tym bardziej.

Wszyscy mieli rowny start. Spedzasz duzo wiecej czasu w grze niz ja. Mimo to lamisz i przykro mi bardzo ale nie chce mi sie juz marnowac czasu...eot z mojej strony.

Cry me a river...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 19:34 
Moderator forum

ognacy napisał(a):
Mistrzu - tchórzysz, i tyle.

pozdr,
Ognacy

Nie sądze. Stawiam na to że nie ma ochoty tracić czasu i nerwów na coś co nie przyniesie mu przyjemności ani chwały w żadnym przypadku. Więc skończ te wyzwania, bo one piaskownicą i podwórkiem zalatują.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 19:36 

Ja tez sie nigdy nie zakladam bo jak ktos z taka propozycja wystepuje to najczesciej wie ze w danej dziedzinie jest silny albo wie ze jest do czegos zdolny, lub tez ma jakies wczesniej opracowane taktyki na pokonanie przeciwnika dla tego grom hazardowym i zakladom mowie stanowcze nie!!

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 20:00 

mój ojciec ma fajne powiedzenie na temat zakładów: "jak się dwóch zakłada to znaczy że jeden jest głupi a drugi oszust"
i coś w tym jest ;)

Ps. panowie zbastujcie zawczasu bo do niczego konstruktywnego to nie prowadzi :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 21:35 

Hynol napisał(a):
Nie sądze. Stawiam na to że nie ma ochoty tracić czasu i nerwów na coś co nie przyniesie mu przyjemności ani chwały w żadnym przypadku. Więc skończ te wyzwania, bo one piaskownicą i podwórkiem zalatują.

Skończyłem. Jeśli chciałeś się włączyć, trzeba było wcześniej.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 01:01 

A propos squad jumpingu. Offtop totalny ale cóż. Połowa tego tematu to offtop.
Ogladałem wczoraj jakiś film o wojnie secesyjnej. Jankesi pod ogniem przeprawiali się za rzekę. Południowcy mocno do nich strzelali więc na drugi brzeg przypłyneło stosunkowo niewielu. I pierwsza myśl jak mi przyszła wtedy do głowy: "Luzik, teraz to już mają z górki. Zaraz się do nich dospawnują" :lol:
Jak to BF robi wodę z mózgu :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 03:03 
Moderator forum

Ja po grze w GTA chciałem do samochodów wchodzić enterem :roll: Ale to 3 lata tem było :)
SJ to nie offtop :) To dotyczyło patcha :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 04:42 

niestety Panowie nie czytalem calego watku - 15 stron.. :/

niemniej mam bardzo negatywne oceny o tym patchu - zrobil duzo wiecej zlego.. niz dobrego....

problem 1. - to PKM.. - stal sie nagle tak potezny ze biega z tym kazdy - calkowicie zachwial balans w grze - praktyvznie zadna inna bron " strzelecka" nei maz nim szansy - na planszach miejskich - 80% zgonow moich to PKM - na kazdym dystansie - czy to "snajperskim" niemalze czy w bezposredniej walce..

2. - miny i claymory - popieram niemozliwosc ich zniszczenia przez strzal z czolgu czy granat - odebralo to realizmu - ale teraz ww srodki maja wiecej sensu - niestety wylaczenie TK w ich przypadku moim zdaniem jest bledem - zawsze trzeba uwazac co i gdzie sie umieszcza - teraz kazda flaga jest zawalonaclaymorami...

3. - dzwiek - nie wiem czemu ale czesto gine bez dzwieku - tzn ide.. - i nagle pasek zdrowia idzie do dolu i lup.. jestem trup - nie ma dzwieku kul kolo ucha..czy uderzajych w mur kolo mnie.. etc..

.. - to chyba podstawowe 3 problemy jak dla mnie z tym patchem... - szczegolnie PKM - odebral przyjemnosc gry innymi profesjami....

to tyle na razie... :)

- wylaczono dolphin diving - hmm.. - akurat to bylo czasami wkurzajace - ale nie tak powszechne... - za to teraz nie mozna szybko powstac z prone.. - sucks.. :P

Ostatnio edytowano 4 mar 2006, 06:53 przez kuligow, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 05:01 

No to dzis grajac w SF lezałem sobie na dachu,nagle zginałem wogole nie słysząc strzału ale o tym już było,więc patrze czy ktos mi nie wbił czasem scyzoryka w plecy i co widze że zostałem przejechany przez półciężarówke!!!! :shock: :shock: :shock: :D :D :D ,ciekawe jak gosciu na Warlordzie wjechał tym pojazdem na dach!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 06:32 

acha.. no i zapomnial bym o innej powaznej zmianie - skakaniu/strzelaniu..
akurat mi to tak bardzo nie przeszkadzalo - w sumie kazdy tam zawsze skakac umial a grze i strzelc - bylo to wzglednie fair i czasami ratowalo mi dupsko - wlasnie w spotkaniu z PKM - w bliskim starciu - koles z pkm moze tylko nura na ziemie zrobic - ja powiedzmy z G36 dwa skoki.. pare strzalow z powietrza i zdazylem mu pare kul wpakowac... - teraz nie mam szansy z trakim kolesiem - walaczac na jego zasadach - tj kladac sie na ziemi - jego sila ognia z pkm jest powalajaca - nawet nie zdaze nacisnac dwa razy fire na myszce...

oczywiscie sa tez i dobre strony - mozna w koncu zestrzelic samolot czy smiglowiec - koniec ery "uber" pilotow w pewnym wzgledzie... samolocik UAV latajacy nad glowa to tez wajna rzecz....

nie mniej ni wiecej - uwazam jednak ze ten patch jest najgoszym w historii tej gry

PS sorry za wszelkie literowki

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 10:10 
Moderator forum

kuligow napisał(a):
dzwiek - nie wiem czemu ale czesto gine bez dzwieku - tzn ide.. - i nagle pasek zdrowia idzie do dolu i lup.. jestem trup - nie ma dzwieku kul kolo ucha..czy uderzajych w mur kolo mnie.. etc..

To bug, też tak mam. Nie słychać dzwięku i nie widać u innych jak przeładowywują broń, znaczy tych animacji :roll:
Btw: Co do ... jest na dalianie za mapą kolo spawnu heli i samolotu po przeciwnej stronie USMC? Znaczy jak się tam wlatuje od razu zabija. Jeżeli to za mapą to niewidzialna część tej góry która się kończy razem z mapą to...

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 10:29 

pasqdnick napisał(a):
A propos squad jumpingu. Offtop totalny ale cóż. Połowa tego tematu to offtop.
Ogladałem wczoraj jakiś film o wojnie secesyjnej. Jankesi pod ogniem przeprawiali się za rzekę. Południowcy mocno do nich strzelali więc na drugi brzeg przypłyneło stosunkowo niewielu. I pierwsza myśl jak mi przyszła wtedy do głowy: "Luzik, teraz to już mają z górki. Zaraz się do nich dospawnują" :lol:
Jak to BF robi wodę z mózgu :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zalecam kurację : pij więcej gorzały , pal 2 paczki fajek dziennie, ale proszę przestań tyle grać w BF`a :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 12:17 

Miał ktoś coś takiego, że najpierw zginął,a potem słyszał huk snajpy?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 14:58 

Może mi ktoś #$%&@ powiedziec kiedy ten path wyjdzie. Bo przez v 1.2 nie moge grac. Po 15 minutach mnie wywala. Kiedy on go udostepnia?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 15:02 

mehmet napisał(a):
No to dzis grajac w SF lezałem sobie na dachu,nagle zginałem wogole nie słysząc strzału ale o tym już było,więc patrze czy ktos mi nie wbił czasem scyzoryka w plecy i co widze że zostałem przejechany przez półciężarówke!!!! :shock: :shock: :shock: :D :D :D ,ciekawe jak gosciu na Warlordzie wjechał tym pojazdem na dach!!!!

Może to był Pan Samochodzik 8) :lol: 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2