niestety Panowie nie czytalem calego watku - 15 stron.. :/
niemniej mam bardzo negatywne oceny o tym patchu - zrobil duzo wiecej zlego.. niz dobrego....
problem 1. - to PKM.. - stal sie nagle tak potezny ze biega z tym kazdy - calkowicie zachwial balans w grze - praktyvznie zadna inna bron " strzelecka" nei maz nim szansy - na planszach miejskich - 80% zgonow moich to PKM - na kazdym dystansie - czy to "snajperskim" niemalze czy w bezposredniej walce..
2. - miny i claymory - popieram niemozliwosc ich zniszczenia przez strzal z czolgu czy granat - odebralo to realizmu - ale teraz ww srodki maja wiecej sensu - niestety wylaczenie TK w ich przypadku moim zdaniem jest bledem - zawsze trzeba uwazac co i gdzie sie umieszcza - teraz kazda flaga jest zawalonaclaymorami...
3. - dzwiek - nie wiem czemu ale czesto gine bez dzwieku - tzn ide.. - i nagle pasek zdrowia idzie do dolu i lup.. jestem trup - nie ma dzwieku kul kolo ucha..czy uderzajych w mur kolo mnie.. etc..
.. - to chyba podstawowe 3 problemy jak dla mnie z tym patchem... - szczegolnie PKM - odebral przyjemnosc gry innymi profesjami....
to tyle na razie...
- wylaczono dolphin diving - hmm.. - akurat to bylo czasami wkurzajace - ale nie tak powszechne... - za to teraz nie mozna szybko powstac z prone.. - sucks..