Teraz jest 23 lis 2024, 06:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lis 2009, 16:51 

Ja chcialem przeprosic ze mnie nie bylo, choc czekalem na to od samego poczatku, to wczoraj od 13 nie mialem dostepu do kompa.. Net sie zpsul : ///
Wybaczcie.

PostNapisane: 29 lis 2009, 16:53 
Redaktor Battlefield.pl

nie wiem jak na ziemi ale dragona w powietrzu spędziłem bardzo przyjemnie... w 2 rundzie moje piękne plany utrzymania 0 liczby deadów pokrzyżował mi Iras i samochód Commandera :D ale i tak O1egon i ja natrzaskaliśmy po ponad 40 killów ;) szkoda tylko że nie mieliśmy godnych przeciwników po 2 stronie w jetach :( byłaby większa zabawa

PostNapisane: 30 lis 2009, 11:20 

Witam

Ja skomentuje to tak , ogólnie wielki niewypał .W dwa dni przed meczem rezygnuję 10 osób przynajmniej , niektórym nawet się nie chciało pisać że ich nie będzie.Ci co napisali pogrywali w tym czasie na innych serwach stety , żałosne co :). Pierwsza runda Dragon start mapy , u nas, ani komandera ani pilotów jety stoją wtf.A tak się przekamarzali który lepszy omg . Wygraliście 20 ticketami , to co by było gdyby stawili się wszyscy , gdyby były misski, comander i latały jety.Ale cóż wygraliście niop .Druga runda to samo zero komandera jety ukradliście bo nie miał kto latać.Więc wziąłem snajpera i komanderowałem sam na flagi nie będe biegał.Nie było sensu wchodzić na JALA.Więc panowie graty za wygraną niop.

Dominiko pokazał klasę jesteś pro przed startem , miszcz TK.Pozostaję mi podziękowac chłopakom z helki bo oni cos tam ugrywali i team nwo w pierwszej rundzie na Dragonie.

Podsumowując wielka porażka , może przyczyną było to że akurat w tym terminie zbiegły sie Andrzejki i rozlało się kakao :) .Przemyślcie następny termin rozważniej , bo było by fajniej i bardziej zgranie, i poziom rozgrywki wyższy.

pozdr

PostNapisane: 30 lis 2009, 11:37 

Ekhem , andrzejki to taka wymówka , że hej -_-

PostNapisane: 30 lis 2009, 12:53 
Redaktor Battlefield.pl

tuszyn_pl napisał(a):
Witam

Ja skomentuje to tak , ogólnie wielki niewypał .W dwa dni przed meczem rezygnuję 10 osób przynajmniej , niektórym nawet się nie chciało pisać że ich nie będzie.Ci co napisali pogrywali w tym czasie na innych serwach stety , żałosne co :). Pierwsza runda Dragon start mapy , u nas, ani komandera ani pilotów jety stoją wtf.A tak się przekamarzali który lepszy omg . Wygraliście 20 ticketami , to co by było gdyby stawili się wszyscy , gdyby były misski, comander i latały jety.Ale cóż wygraliście niop .Druga runda to samo zero komandera jety ukradliście bo nie miał kto latać.Więc wziąłem snajpera i komanderowałem sam na flagi nie będe biegał.Nie było sensu wchodzić na JALA.Więc panowie graty za wygraną niop.

Dominiko pokazał klasę jesteś pro przed startem , miszcz TK.Pozostaję mi podziękowac chłopakom z helki bo oni cos tam ugrywali i team nwo w pierwszej rundzie na Dragonie.

Podsumowując wielka porażka , może przyczyną było to że akurat w tym terminie zbiegły sie Andrzejki i rozlało się kakao :) .Przemyślcie następny termin rozważniej , bo było by fajniej i bardziej zgranie, i poziom rozgrywki wyższy.

pozdr

1 teamkillowałem tylko jak nie było live(ofc) i tylko tych którzy robili podobnie
2 na "drugim dragonie" gdy przez pierwsze kilka minut nie było komendanta "poświęciłem się" i do końca rundy napieprzałem spotami, szkoda że nie zauważyłeś
3 myślę że dość dobrze grałem, skromnie mówiąc :* raz dwa
4 kthxbai

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 30 lis 2009, 16:00 

Ja pograłem gdzieś 45 minut, ale okazało się jaki burdel będzie (BR,TK) to olałem to i wyszedłem.

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana

PostNapisane: 30 lis 2009, 21:08 

Dzięki wszystkim, którzy grali za udział.Nie komentuję Waszych wypowiedzi i frekwencji składu.Top założyłem miesiąc wcześniej więc Andrzejki można było przewidzieć.
Do zobaczenia za rok albo na meczu organizowanym przez kogo innego.Modzie zamykaj.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Strefa czasowa: UTC + 2