Witam
Ja skomentuje to tak , ogólnie wielki niewypał .W dwa dni przed meczem rezygnuję 10 osób przynajmniej , niektórym nawet się nie chciało pisać że ich nie będzie.Ci co napisali pogrywali w tym czasie na innych serwach stety , żałosne co
. Pierwsza runda Dragon start mapy , u nas, ani komandera ani pilotów jety stoją wtf.A tak się przekamarzali który lepszy omg . Wygraliście 20 ticketami , to co by było gdyby stawili się wszyscy , gdyby były misski, comander i latały jety.Ale cóż wygraliście niop .Druga runda to samo zero komandera jety ukradliście bo nie miał kto latać.Więc wziąłem snajpera i komanderowałem sam na flagi nie będe biegał.Nie było sensu wchodzić na JALA.Więc panowie graty za wygraną niop.
Dominiko pokazał klasę jesteś pro przed startem , miszcz TK.Pozostaję mi podziękowac chłopakom z helki bo oni cos tam ugrywali i team nwo w pierwszej rundzie na Dragonie.
Podsumowując wielka porażka , może przyczyną było to że akurat w tym terminie zbiegły sie Andrzejki i rozlało się kakao
.Przemyślcie następny termin rozważniej , bo było by fajniej i bardziej zgranie, i poziom rozgrywki wyższy.
pozdr