Cytuj:
a co do wypłakiwania się graczy pro .. soprki ale jestescie dla mnie smieszni... nigdy nie bede pro , bo jak widze co sie dzieje na filmikach to tylko moge pomazyc o takim skilu. ale przeciez gla kogos kto tak dobrze gra nauka odnowonionego "engine" gry jest MAX w ciagu tygodnia do opanowania.. Cały skecz polega na tym by grac w teamie..
To nie oto chodzi.
Cytuj:
I rzeczywiscie jak napisal Lailonn na karkandzie będzie kampienie.. ale będzie to wkurzajace na serwerach ffa a nie klanowych.. bo klan sobie da rade.. ustawią się wlasciwie, wymyslą taktyke i uda im się przebić..
To wlasnie na serwerach ffa powinien być płacz i zgrzytanie zebanmi.. bo juz widzę co sie bedzie działo.. jak kazdy tam sobie rzpke skrobie.. Smile
Jedna wielka rzeźnia... Twisted Evil
Pisalem, ze zaboli to najbardziej FFA choc jeszcze tego nie rozumieja. Wysmiano mnie, nvm...Owszem klanowcy maj sposoby na przebicie sie itd Ale SJ jest jednym z elementow/sposobow przebicia sie. Co wiecej skoro bedzie trudniej sie przebic to latweij bronic(juz jest latwiej byc w defensywie) wiec wydjzie nato, ze aby przebic sie przez wroga trzeba by grac 2x lepiej? Juz o samym gameplayu, ktory bedzie nudny jak flaki z olejem nie wspomne. Sry MOZE byc bo to EA wiec finalnie sie wypowiem jak wyjdzie patch.
Cytuj:
A tutaj jakby wszystko na odwrót.. "noobki" mówia ok.. a "pro" narzekają...no chyba ze ci pro to nie są pro.. tylko ludzie którzy wyuczyli się czegoś na pamięc i zmiana paru rzeczy w grze wywala ich swioatopogląd do góry nogami... Mr. Green ale wtedy to nie jest "pro player"... a "pro boot"... bo zawsze myslalem ze sam skil nie wytarczy.. tylko trzeba tez mysleć...
Nam juz przewracali te gre kilka razy i sie dostosowywalismy. Teraz tez damy rade. Jednak czy to, ze umiesz doskonale plywac sprawi, ze bez narzekan zamienisz wode w basenie na bloto? Zreszta wielu z nas gra na FFA i teraz zamiast sie wkurzac na lamki ee jeszcze nie wiem. Moze gryzienie kabli? ;D
Cytuj:
Lailonn--> jeżeli granie flag by flag jest dla ciebie kretynizmem i powoduje znienawidzone "kampienie" to naprawdę współczuję. Wiesz, że żołnierze na wojnie też "kampią"? Siedzi taki, nie wychyla się za specjalnie, bo przede wszystkim nie chce zginąć - zabicie wroga to kwestia trzeciorzędna, bo drugorzędna to osiągnięcie celu. Jedni lubia grać właśnie w ten sposób, inni w inny - ale jeżeli ktoś kogoś nazywa kretynem, tylko dlatego, że woli rozgrywkę choćby minimalnie zbliżoną do realiów, to bardzo mi przykro, ale z takim zadufkiem nie ma sensu toczyć żadnych dyskusji.
Moze jestem faktycznie glupi ale od kiedy to pisanie, ze system Flag By Flag jest kretynski jest rownoznaczne z nazywaniem graczy kretynami?

Owszem zabicie wroga stoi za zdobyciem celu. Jednak eweidentnie na wielu mapach niedostosowanych do tego trybu chec przezycia uniemozlwia zdobycie celu. Realizm...od kiedy to realsityczne jest, ze wojska broniace miasta okupuja jeden budynek a pozostalych kluczowych miejsc nawet nie sprawdzaja? Wystarczyloby aby zamiast 1 flagi do zdobycia byly 2-3 i by kamperka sie zmneisjzyla a i mozliwosci zwiekszyly.
Cytuj:
aha, Lailonn, chcesz się założyć, że Forgotten Hope 2 będzie grane flaga po fladze? a wiesz ilu "kretynów" będzie w to grało?
FH mialo o ile pamietam rozne tryby w tym FbF, nie pamietam by byl on szalenie popularny za to pamietam, ze wielu narzekalo na kampienie jakie wywoluje.
Chcecie realizmu to zapiszcie sie na paintball/asg a nie grajcie w gry komputerowe...