Lailonn napisał(a):
wciaz nie rozumiem dlaczego chec walki o cos ma byc powodem do lamania innych zasad. Dla Ciebie priorytetem moze byc kultura i jezyk polski ale dla innych netykieta. Tylko administratorzy i moderatorzy maja prawo do ustalania co jest wazniejsze ;] I niech tak moze zostanie
Narazie nie ma, ani kultury, ani jezyka polskiego, ani etykiety...
Laillon napisał(a):
Miales byc forumowym przesmiewca a nie naiwniakiem...
Teraz to ja jestem podobniez "Rycerzem W Walce Z Zachowanie Pieknej Polszczyzny"
Lailonn napisał(a):
A co jesli np po prostu bedzie sie ignorowac takie posty? Osoba, ktora zalozy dany temat po nie uzyskaniu odpowiedzi czy braku rozmowcy moze sprobowac sie poprawic bo bedzie miala w tym cel/interes. A jak wiadomo czlowiek moze zrobic prawie wszystko by osiagnac to czego pragnie. Moze nawet pisac poprawnie

Do tej pory wiekszosc postow byla olewana, a i tak glupie tematy mnozyly sie jak grzyby po deszczu... olewajac zachowanie innych zezwalasz im automatycznie na takie zachowanie... taki jest moj punkt widzenia

w pewnych aspektach zgadzam sie z Toba, ale ty(L)ko po czesci wiec nadal zostaje przy swoim
CS_JUBY napisał(a):
[...]osobiście pisałem petycje gdzie robię błędy niestety dobrej pomocy się nie doczekałem, Microsoft Word okazał się od was pożyteczniejszy.
Tu masz odpowiedz dlaczego nadal bede pisal swoje posty... dlaczego wczesniej nie korzystales z Worda wiedzac, ze juz wczesniej ludzie zwracali uwage na Twoja pisownie

W tym wypadku mam potwierdzenie ze Polaka jak sie nie zjedzie to ma innych w d****...
CS_JUBY napisał(a):
Ja tu tylko wiedze jak próbujecie swoja wyższość zabłysnąć przed słabszymi osobami tylko szkoda ze w złym kierunku. Jak to Sprinter powiedział ludzie zaczęli olewać forum, ale to przez takich ludzi jak wy gdyż cały czas zwracacie uwagę i krytykujecie wyniku, czego odbiegacie od tematu, jeśli tak bardzo chcecie pomóc macie kanał prywatny, ja w szczególności lubię słuchać rad od ludzi, którzy się znają, niestety musicie pokazać swoja konserwatywność zaśmiecając tym forum.
Sorry ale tu nie potrzeba rad, a wystarczy przejzec zasady forum, ktore sa opisane na tym forum

Trzeba ty(L)ko chciec je przeczytac

Ci sami ludzie byli na forum BF1942 i jakos ludzie tego forum nie olewali... wiesz dlaczego

bo nie bylo tam takiego bajzlu jaki jest teraz... Ja sam zanim cos napisalem na forum za czasow BF42 to pomyslalem z 5 razy, zeby nie pisac glupot... a teraz jest tak, ze kazdy pisze byle co byle cos napisac i miec 1 posta wiecej... bo poprostu wiekszosci nie chce sie ruszyc przyslowiowej "d***", zeby to forum bylo normalne i przejzyste...
CS_JUBY napisał(a):
Co będę ukrywał sam już czasami nie pisałem, bo, po co i tak zaraz byście mnie zrównali z błotem po prostu niemego się z wami równać? Według mnie, jak tak czytam wasze posty wiedze polska scenę polityczna, jedna wielka gadanina, krytyka, kłótnia i spory, jak co, do czego efekty są zerowe, aby tylko się pokazać niby z tej dobrej strony.
Nic nie daje

przeciez juz uzyles Worda zeby napisac ten post... czyli jednak poskutkowalo... i jak dobrze sie odrazu czyta... Nikt nie czepia sie jednej literowki czy dwoch... ale z tymi bledami tez bez przesady...
Ja nie chce sie pokazac... wisi mi to... kto ma mnie znac to mnie zna... zarejestrowalem sie na tym forum w lutym 2005, a liczbe 20 postow z tego co pamietam przekroczylem dopiero w czerwcu, gdzie wiekszosc tyle postow wali nawet w tydzien... sorry, ale pokazanie sie na tym forum to akurat ostatnia rzecz , o ktorej mysle...
Nie mieszam wszystkich z blotem, ale licze, ze zanim ktos cos napisze to najpierw pomysli... myslenie nie boli...
CS_JUBY napisał(a):
Smutne, ale ludzie typu 90s i Lailonn zaczynaj stawać się gatunkiem wymarłym, im tez się udaje tu zabłysnąć i to bardzo, ale jak mogą to pomagają tylko w inny sposób, który dla was jest do dziś nieznany.
byc moze...