Teraz jest 4 mar 2025, 02:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:11 

Ja niegram komendantem :D a jak mam cos wspolnego z nim o tylko podlatuje BH rozwalam Chłopczykowi Zabawki w Piaskownicy i Tyle mnie bylo :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 06:03 

G-sus napisał(a):
BTW
W opisie "jesli mozesz uniknac klucza francuskiego, mozesz uniknac pilki"
To byl tekst z DODGEBALL?

Aha :lol: Zajebisty film moim zdaniem :wink: 8)

Tytuł: Arty
PostNapisane: 12 wrz 2005, 09:34 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
artyleria jest świetna do oczyszczania flagi przed wejściem szturmującego teamu - chłopaki czekają na skraju, gdy spadną ostatnie pociski robią wjazd i mają jakieś 10 sekund zanim się zacznie respawn wroga - jak jest ich trzech to zdążą przejąć flagę zanim to nastąpi:)

z kolei ja się ostatnio cieszyłem, jak grałem commanderem na Kubra Dam, pilnowałem sobie czołgiem bazy głównej MEC (a ilu chętnych na nią ubiłem, hehe) a commander przeciwnej drużyny (badajże Afterek77 wtedy dowodził USMC) walił mi ciągle arty na głowę :) w czołgu mi wiele nie zrobiły, a miałem świadomość, że jak ja dostaję, to chłopaki w polu mają lżej :)

Masz rację... waliłem ci na głowę arty która niewiele ci robiła :lol: ale po prostu tylko dlatego że nie było gdzie a po co ma się marnować? ;) natomiast moim chłopakom zrzucałem w krytyczne miejsca skrzyneczki i to im jak widziałem całkiem dobrze robiło. Ogólnie bardzo polubiłem grę commanderem szczególnie wtedy, gdy (co mnie niesamowicie wkurza) nie ma chętnego na to stanowisko. I co mnie wkurza jeszcze bardziej - w takiej sytuacji się zgłaszam i nagle komunikat: "stanowisko zostało zajęte przez gracza o wyższym stopniu od ciebie"... i pod koniec rundy jeżeli przegrywamy gościu się upłynnia ze stanowiska. To chyba proste lamerstwo i nic więcej. Ale ogólnie dla osób o mniej lub więcej strategicznym zacięciu to wspaniała rzecz dająca czasem więcej satysfakcji niż normalna gra...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 19:21 

I wlasnie to jest ten swietny plus battlefielda ze walka toczy sie na kilku plaszczyznach. Mozna byc czolgista, latawcem, rambo samotnym rzeznikiem i co tylko przyjdzie nam do glowy a jak nam sie juz znudzi to wszystko to mozna pokomanderowac. Odkrylem kolejne zastosowanie artylerii, jesli ktos niedawno zacza gre i nie ma wszystkich odznak za 10 killsow to dostanie je za 10ciu kolesi zbombionych artyleria.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2