Teraz jest 4 mar 2025, 11:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 14:02 

Qbek napisał(a):
Nieeeee..............chiałem mu tylko wcisnąć nowy "Pur" do mycia naczyń :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: ej afterek a zgadnij co ja bym zrobił z tobą? hmm może najpierw bym cię zabił a potem wyciągnął noż i bym ci się gapił w twój pusty łeb przez 15 sek. HAHAHHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ech qbek.... Ubisoft sie poprawił po tym jak go zwalili wszyscy na forum. A ty jesteś po prostu niereformowalny. Trudno. Jak taki zacznie od pyskowania to na czym skończy? Na Powązkach...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 14:24 

Nieeeee................ja po prostu nie lubię jak ktoś (chodzi i o ciebie afterek) mówi z góry , że nie chiałby ze mną latć i takie tam.I tu nasuwa się pytanie-skąd ty możesz wiedzieć jak się ze ną lata? może akurat fajnie, albo na przykład mówisz , że byś tak samo postąpił jak ktoś tam, wiesz co?, trochę mnie to wkurza jak ktoś tak mówi, bo to świadczy o tym, że z góry już mnie nie lubisz a ja nigdy z tobą nie grałem i tu jest cały paradoks :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 14:43 

Qbek napisał(a):
Nieeeee................ja po prostu nie lubię jak ktoś (chodzi i o ciebie afterek) mówi z góry , że nie chiałby ze mną latć i takie tam.I tu nasuwa się pytanie-skąd ty możesz wiedzieć jak się ze ną lata? może akurat fajnie, albo na przykład mówisz , że byś tak samo postąpił jak ktoś tam, wiesz co?, trochę mnie to wkurza jak ktoś tak mówi, bo to świadczy o tym, że z góry już mnie nie lubisz a ja nigdy z tobą nie grałem i tu jest cały paradoks :wink:

Masz rację. Jestem do ciebie uprzedzony. No cóż myślę że niestety słusznie. Nie wątpię w twoje umiejętności, bo pewnie jesteś lepszy ode mnie - masz więcej czasu na grę. Tylko sam byłem świadkiem w czasie gry twoich zachowań i to mi się nie podoba. Taka moja prywatna rada - mniej pyskuj do ludzi, zachowuj się normalnie na forum, a na pewno odrobisz straty jak Ubisoft. I nie rób w grze dymu, bo to nikomu niepotrzebne (chyba że cię AT namierza to dym wskazany). Graj jak człowiek, nie bądź pazerny na sprzęt, nie wyzywaj ludzi na czacie a pewnie i ja z przyjemnością wsiądę z tobą do heli jeżeli będzie okazja i nie polecę na "kratkowane pole". To tyle w temacie ciebie i mnie. Może powinienem to napisać na PM ale nie chce mi się. Pozdrawiam i ciebie i wszystkich. Więcej kultury panowie i team playa a na pewno się wszyscy dogadają.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 15:48 

groszeka napisał(a):
JuBy napisał(a):
heheh co ten biedny Qbek wam zrobił???

Sie napatoczył :lol: chciał umyć szybe w heli repulsa ale repuls nie chciał i trgiedja :lol:

to wiem, ale co on wam wcześniej zrobił i dlaczego do jego nicka jest przxybita pieczątka "IDIOTA" ???

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 16:05 

lol lol i jeszcze raz lol :lol: :lol: przecież to był żart (chyba :lol: ) aha a Ty widzisz może jakąś pieczątke nad moją xywą :wink: ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 16:26 

JuBy napisał(a):
groszeka napisał(a):
JuBy napisał(a):
heheh co ten biedny Qbek wam zrobił???

Sie napatoczył :lol: chciał umyć szybe w heli repulsa ale repuls nie chciał i trgiedja :lol:

to wiem, ale co on wam wcześniej zrobił i dlaczego do jego nicka jest przxybita pieczątka "IDIOTA" ???

Oj nie.. My tak wcale nie myslimy o nim. Qbek to taki biedny syfek z obiawami dziecka nad ktorym znecaja sie rodzice.. Ja mu wspolczuje :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 16:34 

Mordoklej napisał(a):
Oj nie.. My tak wcale nie myslimy o nim. Qbek to taki biedny syfek z obiawami dziecka nad ktorym znecaja sie rodzice.. Ja mu wspolczuje :roll:

hehe nie ma co wspolczuc life is brutal and....
a tak na serjo ja latalem z Qubkiem pare razy i nie bylo zle :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 16:40 

Plose paniiiiii (jestem w domu dziecka bo rodzice mnie martretują) a taaaki moldoklej sie ze mnie nabija i mooouoowi ze jestem malym syfkiem i jestem malym dzieckiem :( :( (na to muskularna , owłasiona, z głosem niczym tuba pani opiekunka) GDZIE ON K**WA JEST JAK MU ZARAZ WP***DOLE TO PATOLOG W POLICJI NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ CZY TO JEST CZŁOWIEK CZY TO JEST K**WA GÓWNO PRZEROBIONE NA MIELONKE :lol: :lol: :lol:

Tytuł: !!
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:00 

Qbek napisał(a):
Tak jak ja dzisiaj (wtorek) wsiadłem do heli a sterował nim Repuls , on jak by nigdy nic wyleciał poza teren działania i oczywiście mnie zabiło, ahh te trole :evil:

Co masz do TROLLI?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:03 

Oj nie.. My tak wcale nie myslimy o nim. Qbek to taki biedny syfek z obiawami dziecka nad ktorym znecaja sie rodzice.. Ja mu wspolczuje :roll:[/quote]

Czemu nazywasz go syfek ?? Stary wes sie zastanow ... z takimi Haslami idz do swoich dzieci a nie !!

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:07 

Jezu...dajcie mu bana.
Nie widzicie ze w kazdym temacie, ktorym sie odzywa robi burdel?!?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:13 

Słuchaj robal, ja nie robie żadnego burdlu, tylko reaguje na obraźliwą w stosunku do mnie wypowiedż mordokleja a więc mała rada do ciebie robal-shut up and don't make the spam :twisted: :twisted: aha ty jesteś niekumaty więc ci wytłumaczę-siedź cicho i nie spamuj

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:24 

Qbek napisał(a):
Słuchaj robal, ja nie robie żadnego burdlu, tylko reaguje na obraźliwą w stosunku do mnie wypowiedż mordokleja a więc mała rada do ciebie robal-shut up and don't make the spam :twisted: :twisted: aha ty jesteś niekumaty więc ci wytłumaczę-siedź cicho i nie spamuj

Przepraszam Cię......,ale robal w pewnym sensie ma racje, i ty kłócąc sie ze wszystkimi sam spamujesz....Chyba nie takie jest przeznaczenie tematu "kickowanie za teamkille" ???

PS:W temacie:czesto na zagranicznych servach po jednym tk juz dostaje kicka,bo wszyscy punishuja....

Ostatnio edytowano 2 lis 2005, 17:28 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:28 

Qbek napisał(a):

Słuchaj gówniarzu - ucze sie angielskiego od ładnych kilku lat wiec nie gadaj mi ze jestem niekumaty poza tym tak sobie mozesz mówic do kolegow ( o ile ich masz :lol:) a nie do mnie . I pamietaj ze to ja ci załątwiłem bana na Astera wiec postaram sie o bana rowniez na forum,

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:30 

Ojjj teraz podlizujesz się do robala no nieźle :lol: Aha ja spamuje no no, tylko wyjaśnij mi jedno, po kiego (robal) pisze bzdurnego posta żebym dostał bana? no czemu? i jeszcze pisze, że robię burdel (hohoho nie widziałem , że ze mnie taki alfons :lol: :lol: )
PS: nie gówniazu bo pzyjdze pani opiekunka i ci wpieldoli :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2