Qbek napisał(a):
Nieeeee................ja po prostu nie lubię jak ktoś (chodzi i o ciebie afterek) mówi z góry , że nie chiałby ze mną latć i takie tam.I tu nasuwa się pytanie-skąd ty możesz wiedzieć jak się ze ną lata? może akurat fajnie, albo na przykład mówisz , że byś tak samo postąpił jak ktoś tam, wiesz co?, trochę mnie to wkurza jak ktoś tak mówi, bo to świadczy o tym, że z góry już mnie nie lubisz a ja nigdy z tobą nie grałem i tu jest cały paradoks

Masz rację. Jestem do ciebie uprzedzony. No cóż myślę że niestety słusznie. Nie wątpię w twoje umiejętności, bo pewnie jesteś lepszy ode mnie - masz więcej czasu na grę. Tylko sam byłem świadkiem w czasie gry twoich zachowań i to mi się nie podoba. Taka moja prywatna rada - mniej pyskuj do ludzi, zachowuj się normalnie na forum, a na pewno odrobisz straty jak Ubisoft. I nie rób w grze dymu, bo to nikomu niepotrzebne (chyba że cię AT namierza to dym wskazany). Graj jak człowiek, nie bądź pazerny na sprzęt, nie wyzywaj ludzi na czacie a pewnie i ja z przyjemnością wsiądę z tobą do heli jeżeli będzie okazja i nie polecę na "kratkowane pole". To tyle w temacie ciebie i mnie. Może powinienem to napisać na PM ale nie chce mi się. Pozdrawiam i ciebie i wszystkich. Więcej kultury panowie i team playa a na pewno się wszyscy dogadają.