Teraz jest 4 mar 2025, 09:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 14:12 

Cytuj:
jak to już napisał Ognacy to niejest "wojna" tylko "gra" a w grze chodzi o zabawę
tak jak paskudnym trollem jest koleś co psuję ci zabawę poprzez celowy TeamKilling tak paskudnym trollem jesteś Ty jeżeli przyłączasz się do takiej masakry - zabawy w kopanie leżącego (bo celowo psujesz zabawę innym)

*cough* * cough* bullshit *cough*

Jelsi moj team gral lepiej i zepchnal wroga to w pelni zasluzylem na dzika orgie we wrogiej bazie ;p I nie okaze litosci ;]

Zapominacie, ze 90% graczy sprawia frajde wygrywanie. A wygrywanie musi jakos nastapic...po co na sile przeciagac? Sa servery z zakazem atakowania baz-grajcie tam "base raping fobowie" ;P a od zwyklych serverow wara. Tyle z mojej strony :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 15:31 

Lailonn napisał(a):
A wygrywanie musi jakos nastapic...po co na sile przeciagac?

no dokładnie o to idzie
przy takim układzie sił zwycięstwo i tak jest nieuchronne - po co jeszcze na siłę przeginać ? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 21:03 

Zgadzam się z lailonem.

Dali się zepchnąć niech cierpią.

A, że często spod takiego ostrzału się nie uwolnią to wina tego, że każdy gra dla siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2005, 11:32 

Vatzeque napisał(a):
Zgadzam się z lailonem.

Dali się zepchnąć niech cierpią.

A, że często spod takiego ostrzału się nie uwolnią to wina tego, że każdy gra dla siebie.

na meczach klanowych owszem - zgadzam się
ale nie na FFA - tam się gra dla zabawy a nie dla zwycięstwa

ja też całkiem często robię wjazd do bazy wroga (zwłaszcza na początku - wtedy można im ostro namieszać) ale mimowszystko uważam żę powinna być pewna granica

zresztą z moich obserwacji wynika żę taki "łomot" się zdaża tylko i wyłącznie wtedy jak jest kilku graczy klanowych w jednym teamie - jeżeli na servie są same "szaraki" to niema mowy o takiej sytuacji :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2005, 13:30 

Cytuj:
zresztą z moich obserwacji wynika żę taki "łomot" się zdaża tylko i wyłącznie wtedy jak jest kilku graczy klanowych w jednym teamie - jeżeli na servie są same "szaraki" to niema mowy o takiej sytuacji

Wczoraj na dalianie się to zdarzyło ze 3 czy 4 razy. Mapa na 32 graczy, a w jednym heli byłem tylko ja z koligą z klanu i wyłączyliśmy z gry ich cięzki sprzęt.
I nie trzeba takich kilku klanowiczów. Niestety równocześnie to świadczy o niedziałaniu koncepcji gry zespołowej na FFA.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2005, 13:53 

Vatzeque napisał(a):
Cytuj:
zresztą z moich obserwacji wynika żę taki "łomot" się zdaża tylko i wyłącznie wtedy jak jest kilku graczy klanowych w jednym teamie - jeżeli na servie są same "szaraki" to niema mowy o takiej sytuacji

Wczoraj na dalianie się to zdarzyło ze 3 czy 4 razy. Mapa na 32 graczy, a w jednym heli byłem tylko ja z koligą z klanu i wyłączyliśmy z gry ich cięzki sprzęt.
I nie trzeba takich kilku klanowiczów. Niestety równocześnie to świadczy o niedziałaniu koncepcji gry zespołowej na FFA.

"tylko ty z kolega z klanu" :wink:
pozatym kasowanie z heli sprzetu na lotniskowcu to żaden "łomot" - pod pojęciem "łomotu" miałem na mysli sytuację gdy jeden team tak wsiądzie na drugi team że tamtemu się duszno robi

a co do FFA to niewiem czego się spodziewałeś - cięzko aby ludzie którzy czesto pierwszy raz się na oczy widzą nagle grali zespołowo

ja tam lubię FFA - jest trochę teamworku ale jest i trochę "lone wolf'owania", jest trochę chaosu i takiego ogólnego "fog of war" w którym można znaleźć swoją niszę ekologiczną :P

PostNapisane: 15 lis 2005, 19:50 

ognacy napisał(a):
Hej ho

Ilekroć wybieram się, żeby pożyczyć helikopter od przeciwnej drużyny robię mniej więcej tak - wsiadam w mobilne AA/eepa, dojeżdżam w okolice wrogiego lądowiska, strącam wrogie heli, czekam, aż się zrespawnuje, zabijam jego załogę, która się w międzyczasie respawnuje na lądowisku, po czym wysadzam AA i biorę heli. Czasem jednak muszę utłuc więcej osób, które się tam spawnują - bo nie wyrabiam z założeniem C4 na stingery i własne AA. Robię to, przyznaję, korzystając z tego, że wiem gdzie są spawny, czyli część ludków ubijam zanim będą mieli szansę się obronić. Czy tak nie należy grać - tj. czy to podpada pod spawn raping? Dodam, że często chodzi o lądowiska przy flagach nieprzejmowalnych.

Pytam, bo dzisiaj właśnie grałem na Sharqi Peninsula, i dostałem od admina upomnienie, że jeszcze jedna taka akcja, a wylatuję za 'spawn raping' (kradłem heli od MECów, a przy okazji wywaliłem im UAV - w trakcie czego zabiłem chyba 4 kolesi, którzy się wyspawnowali).

A, i jeszcze jedno pytanie - czy można zablokować spawn point parkując na jego miejscu pojazd?

pozdrawiam,
Ognacy

Według mnie na wojnie można wszystko.Więc nie powinno być kicków/banów za takie akcje.
To tak jakby amerykanie przylecieli bh do Iraku ,a snajper od razu by ich zdjął i by się uskarżali , że to byłó niesprawiedliwe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 11:57 

tylko że "to" nie jest "wojna" a jedynie "gra komputerowa"

za chamskie zachowanie i wulgarne gadki jednak z serverów kickują - na "wojnie" możesz sobie bluzgać na przeciwnika ile chcesz :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 19:16 

no jakieś zachowanie na serwach musi być ale w tej grze chodzi przecierz o demole przeciwnej dróżyny jeśli nie to mnie oświećcie bo jeśli przeciwna dróżyna przegrywa to cisne ich do końca i bez litości sami na to pozwolili

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 19:52 

Cytuj:
za chamskie zachowanie i wulgarne gadki jednak z serverów kickują - na "wojnie" możesz sobie bluzgać na przeciwnika ile chcesz

To idz sprobuj bluzgac na goscia z kalaszem ;D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2