Cytuj:
nie badz smieszny. gra na publiku, to gra dla zabawy. gdzie ta zabawa w byciu uziemionym praktycznie przez cala runde przy nieprzejmowalnej fladze?
NIe badz smieszny. W byciu uziemionym nie ma nic fajnego ale jesli to ja uziemiam wroga :> NIe pamietam kiedy to na free play'u zostalem az tak uziemiony abym sie nie wyrwal. Chyba, ze to np dalian 32 a ja w usa mam jakos wyjsc z essexa pod obstrzalem arty+samolotow i heli. Ale to juz radykalny przypadek ;]
Cytuj:
ciekawe w jaki sposob zbieranina ludzi ma wygrac z klanem z czolowki rankingu?
Wilda nigdy nie grywa w calosci na free play'u. W sumie widzialem chyba max 3 z nich. Na 16 osob w druzynie to nie tak duzo...
Cytuj:
moze powinni grac zespolowo? Laughing
Ano powinni. Nie ma tu nic smiesznego. Nie raz i nie dwa gralem teamowo na FFA czyli sie da. Starczy chciec. Jesli bedziesz dobrze gral i zachowywal sie "TP" to inni do ciebie dolacza i pojda w twe slady. Tak dziala psychika clzowieka. A i o tym mowi psychologia spoleczna

Cytuj:
co do zasad, jest taka jedna niepisana pewnie ja znasz - fair play.
No i dlatego nie czituje. Co do natomiast ustawien teamu to tu nie ma nic FP do rzeczy
Cytuj:
niektorzy jednak wola tanie zwyciestwa w wiejskim stylu.
eee? Tanie? Nie rozumiem. Klanowicze powinni grac tak aby miec jak najmniejsze szanse bo sa wtedy wiesniakami? Apel do Wildy: GRAJCIE PISTOLETAMI ONLY ! rotfl
To jest gra. Kazdy gra jak chce(pod warunkiem, ze nie lamie zasad) i z kim chce. Jesli mam frajde grajac z kumplem to bede z nim gral. Specjalnie dla cudzej przyjemnosci nie bede gral przeciw niemu bo to tak jakby go tam w ogole nie bylo...z kumplami na tsie sie gra dla gry zespolowej a nie rywalizacji...