http://www.eagames.pl/downloads.view.as ... -Oficjalny patch z 1.2 na 1.21 w obecnej chwili jest 1500 serverów do godziny 19:00 tak jak w przypadku patcha 1.2 powinny być już wszystkie servy zaktualizowane.Wszystkie zmiany zamieszczam już w języku polskim:
- Usunięto błąd powodujący zawieszenie gry na mapach Battlefield 2: Jednostki specjalne, w przypadku Hmmww z TOWem
- Usunięto błąd powodujący zawieszenie Battle Recordera
- Naprawiono zapisywanie obrazków z gry
- Usunięto problemy związane z kartami graficznymi obsługującymi Pixel Shader 1.4
- Usunięto problem, który powodował, że pociski naprowadzane ciepłem przylepiały się do wież wiertniczych
- Usunięto problem, który sprawiał, że pociski naprowadzane leciały zygzakiem
- Do 2 zmniejszono maksymalną liczbę min claymore, które można podłożyć
- Poprawiono filtr przeglądarki serwerów, aby umożliwić przeszukiwanie względem nazwy mapy
- Usunięto błąd w komunikacji między klientem a serwerem, który powodował problemy z synchronizacją dźwięku, animacji oraz innych elmentów
Mojim osobistym zdaniem jest że EA zrobiła dobrego patcha FPS wzrosły znów,wreście pociecha dla osób z kartami Nvidia Geforce 4 możecie sobie pograć w BF2

Pociski naprowadzane działają jeszcze lepiej patch mi się naprawde bardzo podoba...