Autor tematu dobrze gada. Nic bardziej nie denerwuje niż ludzka głupota, a w BF2 jest jej nie mało. Mnie nic bardziej nie denerwuje niż Punish za przypadkowe TK. Ja rozumiem że rzucę granat w dziure, a koleś za mną za chwile do niej wlezie - mógł niezauważyć - w porządku - ale za jakiego grzyba punish?! (A jako że lubię grać medykiem to zazwyczaj zanim zdąży mnie punishnąc podniose go, ale i tak dostane punisha

). Kolejnym przykładem głupoty co po niektórych graczy w BF2 to idiotyczne Voty (szczególnie na commandera) - zawsze po zauważeniu vota na mnie pytam się: Why? 95% pozostaje bez odpowiedzi a jak już łaskawie ten ktoś mi odpowie to daje idiotyczne powody w stylu: "Im better u noob". Dawno temu gościu chciał mnie votować bo miałem przed nickiem [PL] - zapytany o co mu chodzi, zaczął mówić że Śląsk powinien należeć do Niemców i że jesteśmy "loooserzy". Razem z przypadkowo spotkanym tam graczem Gromu wytłumaczyliśmy mu że jest w błędzie (Pozdrowienia dla TheOne84

).
Ja miałem raz taki przypadek, pan klan- jakiś tam rozpoczął głosowanie za kickiem dla mnie ponieważ stwierdził ze strzeliłem do niego z rury na lotniskowcu, do tego jeszcze zostałem zbluzgany od idiotów, debili noobów, lam, a co sie okazało gracz z przeciwnej armii zaczaił sie na radarze i owemu panu dowalił z rury, pokazywałem, pisałem ze siedzi gośc na balkonie ale nadal byłem lama, noob. Najbardziej denerwuje mnie chamstwo u graczy klanowych, przecież powinniśmy z was brać przykład, czy moze mam brać przykład z sytuacji powyżej. Dzisiaj np grałem na serwie gromu, przeczytałem w info że inf, no vechicle, nmo commander, ale do jasnej cholery nie było napisane, że nie można grać mec supportem, oczywiście =grom= jakiś tam stwierdził że powinienem nauczyć sie grać i nie grać supportem, potem rozpoczełą sie wymiana zdań między panem voodoo javo a jakiś tam pstrąg, że kolega pstrąg potrafi latać tylko z granatnikiem, itd itd. Ale takich sytuacji jest masa na naszych niewielu serwerach z uczestnictwem graczy klanowych. Więc jeżeli wymagacie od nas, zacznijcie też wymagać od siebie.
Pozdrawiam