c0lon3l napisał(a):
fakt, ze prawda z ta animacja i mogliby to poprawic, chodzi mi o to ze teraz bedzie cos takiego , ze spotyka sie dwoch kolesi w waskiej uliczce, obaj padaja i strzelaja ;/ . jest mozliwosc schowania sie za murek , albo jakies worki, ale nie ma mozliwosci wychylenia sie (albo co kolwiek) i oddania strzalu, bo jak sie podniesiesz to przez jakis ulamek sekundy nie mozesz strzelac i jestes jak bezbronna kaczuszka ( i zazwyczaj wtedy leci hs) ...
wyobrazcie sobie do tego sytuacje ze wojak mial wygrana jedna potyczke 1 vs 1(i nie byl to medyk) i zostalo mu 50% zycka, i teraz spotyka kolejnego i do tego z jakims unlockiem (beee) - nie ma prawie zadnych szans na wygranie - na 1.3 jest to jeszcze mozliwe (zabka, kroliczek, etc - fakt ze to nierealistyczne, ale przynajmniej jest dynamika jakas, oprocz tego ta gra przyzwyczaila juz chyba wiekszosc do tego, ze jest nierealna)
ja podchodze do tego bardzo sceptycznie (moze dlatego ze sie nauczylem sie grac na 1.3, po 1.22, 1.21 ... etc), ale ciezko mi uwierzyc w to , ze to moze byc dobry patch (zreszta kolejna zmiana gameplaya wkurzy nie tylko mnie)
eh gdyby byly normalne hitboxy, normalny system recoila eh to by mozna bylo chociaz strejfowac jak w CoD czy MoH