Teraz jest 19 lis 2024, 09:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 19:19 
Moderator forum

Wiem że było bo sam o tym pisałem :wink: Zresztą on nie napisał jak zainstalował :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 07:44 

W sobotę zainstalowałem patch 1.4 beta2 i ... JEST SUPER !!
co prawda jest tylko 28serwerów :P z czego połowa to na nowej mapce Road to Dżajajabad. Ale już tak często nie wywala do windowsa (choć mi się zdarzyło 2razy :/ ) , i wydajnowść mi troszkę podskoczyła :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 21:11 

Kurde nareszcie dobry patch widzę! Czytam i aż mnie nosi by zagrać, ale nie mam gdzie :evil: :evil: Mam nadzieję, że za parę miechów do was dołączę :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 06:20 

IMHO w patchu bedzie zle wygladalo infantry (nawet bardzo zle), bedzie niezrownowazone, wszyscy beda biegac z pkm'ami albo g36e,c , g3 , a zwykle bronie raczej zostana odstawione na bok ze wzgledu na ich recoil ;/

pojedynki 1 vs 2 , albo 1vs3 beda z gory przesadzone ;/

..wygrywac bedzie ten , kto pierwszy zauwazy wroga i skill nie bedzie mial juz takiego znaczenia jak ma teraz ( mi osobiscie nie bedzie podobalo sie przegrywanie z ludzikami , ktorzy zaczeli gre i wala 30 strzalow z pkm'a zeby trafic 3 kule i zabic ;/ )

.. i jeszcze imho to bardzo zly pomysl ze nie mozna strzelac podczas przejscia z lezenia do kucniecia (mogliby tylko rozrzut broni zwiekszyc) ;/

jesli zostawia infantry jak teraz (1.4b), to u mnie bedzie to "spalony" patch ;/ (zreszta tak jak poprzednie- czy EA [DICE] musi robic wszystko zeby dopasowac sie do tych , ktorym nie chce sie nauczyc kombinacji klawiszy ? ;/)

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 10:06 

Grajac na serwerach beta widzialem tylko kilku ludzi z normalnymi bronmi. Bylo to AK ;] Pozostali uzywali wylacznie unlockow. Zresta po pierwszych 5 minutach gry mowilem, ze to patch unlockowy bedzie...

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 10:06 

c0lon3l napisał(a):
..wygrywac bedzie ten , kto pierwszy zauwazy wroga i skill nie bedzie mial juz takiego znaczenia jak ma teraz
pozdrawiam

a teraz skill ma jakies znaczenie?(nie mowie o publikach gdzie skillowcy wiedza jak chodzic po mapie etc bo to tez jest skill ) a inf sparach czy cos takiego gdzie liczy sie fart ( czyli komu wejdzie wiecej pociskow ze wspanialego systemu rozrzutu EA/DICE)

dobrze ze nie bedzie skaczacych nalesnikow w polaczeniu ze nie zsynchronizowana animacja bywaly bardzo wkurzajace

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 11:06 

fakt, ze prawda z ta animacja i mogliby to poprawic, chodzi mi o to ze teraz bedzie cos takiego , ze spotyka sie dwoch kolesi w waskiej uliczce, obaj padaja i strzelaja ;/ . jest mozliwosc schowania sie za murek , albo jakies worki, ale nie ma mozliwosci wychylenia sie (albo co kolwiek) i oddania strzalu, bo jak sie podniesiesz to przez jakis ulamek sekundy nie mozesz strzelac i jestes jak bezbronna kaczuszka ( i zazwyczaj wtedy leci hs) ...

wyobrazcie sobie do tego sytuacje ze wojak mial wygrana jedna potyczke 1 vs 1(i nie byl to medyk) i zostalo mu 50% zycka, i teraz spotyka kolejnego i do tego z jakims unlockiem (beee) - nie ma prawie zadnych szans na wygranie - na 1.3 jest to jeszcze mozliwe (zabka, kroliczek, etc - fakt ze to nierealistyczne, ale przynajmniej jest dynamika jakas, oprocz tego ta gra przyzwyczaila juz chyba wiekszosc do tego, ze jest nierealna)

ja podchodze do tego bardzo sceptycznie (moze dlatego ze sie nauczylem sie grac na 1.3, po 1.22, 1.21 ... etc), ale ciezko mi uwierzyc w to , ze to moze byc dobry patch (zreszta kolejna zmiana gameplaya wkurzy nie tylko mnie)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 12:44 

c0lon3l napisał(a):
fakt, ze prawda z ta animacja i mogliby to poprawic, chodzi mi o to ze teraz bedzie cos takiego , ze spotyka sie dwoch kolesi w waskiej uliczce, obaj padaja i strzelaja ;/ . jest mozliwosc schowania sie za murek , albo jakies worki, ale nie ma mozliwosci wychylenia sie (albo co kolwiek) i oddania strzalu, bo jak sie podniesiesz to przez jakis ulamek sekundy nie mozesz strzelac i jestes jak bezbronna kaczuszka ( i zazwyczaj wtedy leci hs) ...

wyobrazcie sobie do tego sytuacje ze wojak mial wygrana jedna potyczke 1 vs 1(i nie byl to medyk) i zostalo mu 50% zycka, i teraz spotyka kolejnego i do tego z jakims unlockiem (beee) - nie ma prawie zadnych szans na wygranie - na 1.3 jest to jeszcze mozliwe (zabka, kroliczek, etc - fakt ze to nierealistyczne, ale przynajmniej jest dynamika jakas, oprocz tego ta gra przyzwyczaila juz chyba wiekszosc do tego, ze jest nierealna)

ja podchodze do tego bardzo sceptycznie (moze dlatego ze sie nauczylem sie grac na 1.3, po 1.22, 1.21 ... etc), ale ciezko mi uwierzyc w to , ze to moze byc dobry patch (zreszta kolejna zmiana gameplaya wkurzy nie tylko mnie)

eh gdyby byly normalne hitboxy, normalny system recoila eh to by mozna bylo chociaz strejfowac jak w CoD czy MoH :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2006, 13:31 

Ja mam już dość kolejnych pomysłów EA na tę grę. Jeśli chodzi o sposób grania mogliby sobie dać już spokój, a skoncentrować się na błędach technicznych. Jest w tym drugim temacie niemałe pole do popisu. Poza tym ile razy można uczyć grać się w jedna i tę samą grę?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 13:36 

Ja też mam patch , długa praca dała efekty . A mam jeszcze pytanie : Czy na tych serwerach się naliczają punkty ? Bo sobie podrobiłem trochę a nadal mam tyle samo , czy znowu w EA powoli wczytują statsy ?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 14:10 

LipToN Earl Grey napisał(a):
c0lon3l napisał(a):
..wygrywac bedzie ten , kto pierwszy zauwazy wroga i skill nie bedzie mial juz takiego znaczenia jak ma teraz
pozdrawiam

a teraz skill ma jakies znaczenie?(nie mowie o publikach gdzie skillowcy wiedza jak chodzic po mapie etc bo to tez jest skill ) a inf sparach czy cos takiego gdzie liczy sie fart ( czyli komu wejdzie wiecej pociskow ze wspanialego systemu rozrzutu EA/DICE)

dobrze ze nie bedzie skaczacych nalesnikow w polaczeniu ze nie zsynchronizowana animacja bywaly bardzo wkurzajace

Absolutnie! Zgadzam sie z liptonem! Teraz bedzie liczyc sie celnosc i refleks! A nie durne zabki = ghost shoty!

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 15:40 

nie ma co mowic o celnosci kiedy biega sie G36e,c, g3 itd.. bo zabijasz jedna seria (zazwyczaj), albo jak lezy trzech kolesi z pkm'ami i obstawia wszystkie przejscia i wala na slepo, zawsze cos ubija zanim zginal...

strelanie z m16 albo pp-19 imho wymagalo umiejetnosci, a z takim g3 gdzie przycelujesz tam leci pocisk

fakt, ze zabki i strzelajace duchy wkurzaly, ale wystarczyloby zwiekszyc rozrzut broni podczas wstawania i byloby ok

zreszta sami zobaczycie, ze bedzie gralo wiecej sniperow, wspomagaczy z pkm i pewnie nikt juz nie bedzie biegal z normalnymi bronmi, tylko samocelujacymi g36e,c ;/

dobra, juz nie narzekam, pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 16:06 

Kto wraca na 1.22 ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 16:44 

c0lon3l napisał(a):
nie ma co mowic o celnosci kiedy biega sie G36e,c, g3 itd.. bo zabijasz jedna seria (zazwyczaj), albo jak lezy trzech kolesi z pkm'ami i obstawia wszystkie przejscia i wala na slepo, zawsze cos ubija zanim zginal...

strelanie z m16 albo pp-19 imho wymagalo umiejetnosci, a z takim g3 gdzie przycelujesz tam leci pocisk

fakt, ze zabki i strzelajace duchy wkurzaly, ale wystarczyloby zwiekszyc rozrzut broni podczas wstawania i byloby ok

zreszta sami zobaczycie, ze bedzie gralo wiecej sniperow, wspomagaczy z pkm i pewnie nikt juz nie bedzie biegal z normalnymi bronmi, tylko samocelujacymi g36e,c ;/

dobra, juz nie narzekam, pozdro

nie gadaj :) wez mopa w reke, poloz sie tak jakbys strzelal z niego, i sproboj wstac celujac caly czas tym mopem nie podpierajac sie :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 17:29 

Są jakieś pogłski kiedy wyjdzie wersja c patch'a?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2