Ten cały PB to jeden wielki keyloger itp. , itd. jak widać
. Opisze krótko moją historie z tym arcy nieomylnym dziełem Even Balance, na początku lutego dostałem bana 2 poziomu(mogę grać wszędzie, tylko nie streamowanych przez pbbans serwerach), dziwne kicki to już można zaobserwować od początku tej gry, ale rzadko, więc mi to nie przeszkadzało, lecz tego dnia na plackach wyglądało to tak, że sobie gram i kick za invaild memory image czy coś takiego(nie przywiązałem do tego uwagi,), więc wchodzę znowu i za kilka min to samo, więc znów wchodzę i niestety już nie mogłem tak "odrazu" wejść, bo dostałem 2 min kicka za multihacka, po tych dwóch minutach mogłem znów grać
, lecz następnego dnia już wejść tam nie mogłem z w/w przyczyn.
Szukałem co ten nr. przy banie oznaczał itp. i oczywiście żadnych konkretnych informacji. Dopiero jakieś 1,5 tygodnia temu dostałem ponownie kicka za invaild memory image, jednak teraz zrobiłem screena i co się okazało nr. tego kicka pokrył się z nr. tego bana na pbbans, zaraz po tym bałem się gdzieś wejść, żeby za darmo kolejnego bana nie dostać(choć i tak co mi zależało). Pisać do nich odwołania nie miało sensu(wiadomo jak to w praktyce wygląda), bo zapewne bym się natrudził, a z doświadczenia wiedząc jakiemuś gamonowi coś by nie pasowało w mojej pisowni i automatycznie by to odrzucił, poza tym nie miałem żadnych screenów itp.
Nie wiem czy w tym banie ma znaczenie, że mój system stoi od listopada czy grudnia tamtego roku(reinstalluje tylko przy poważnej zmianie sprzętu) , i zazwyczaj uruchomionych jest <50 rożnych procesów, grę w tym czasie przeinstalowywałem kilka razy, bo nie raz po powrocie z PR i przy naciśnięciu przycisku "Wejdź do gry" potrafi wyjść natychmiastowo z serwera i wyskoczyć śmieszny komunikat
http://img362.imageshack.us/img362/9536/bugtr7.jpgP.S jakiś 1-2tyg temu na gulfie w ciągu 5 min dostało chyba z 6 osób global bana za game hooka
P.S 2 od ostatniego incydentu zamierzałem skończyć z tą grą przez tego PB, bo takimi co z pistola ze 100m po dwa strzały na jedną osobę potrzebują przy czym zabijają w jednej serii po 5 osób nawet się nie zainteresują, już nie mówiąc o tych co w 7 min robią po 1 mld pkt.(choć ostatnio pokasowali takie konta).