Teraz jest 11 sty 2025, 04:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 kwi 2008, 19:31 

jason.paury napisał(a):
Fireworkss, jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy banem za screen'a, na którym ewidentnie widać NT, a tajemniczym #89015, to ja Cię pozdrawiam.

Nie widze roznicy bo sie na tym kompletnie nie znam.
A tak pozatym to ten post pisalem dla jaj a nie poto zeby znowu roztrzasac g... ktore juz bylo wyjasniane przez kolege Adasi.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 1 kwi 2008, 21:17 

Ten cały PB to jeden wielki keyloger itp. , itd. jak widać 8). Opisze krótko moją historie z tym arcy nieomylnym dziełem Even Balance, na początku lutego dostałem bana 2 poziomu(mogę grać wszędzie, tylko nie streamowanych przez pbbans serwerach), dziwne kicki to już można zaobserwować od początku tej gry, ale rzadko, więc mi to nie przeszkadzało, lecz tego dnia na plackach wyglądało to tak, że sobie gram i kick za invaild memory image czy coś takiego(nie przywiązałem do tego uwagi,), więc wchodzę znowu i za kilka min to samo, więc znów wchodzę i niestety już nie mogłem tak "odrazu" wejść, bo dostałem 2 min kicka za multihacka, po tych dwóch minutach mogłem znów grać :lol: , lecz następnego dnia już wejść tam nie mogłem z w/w przyczyn.
Szukałem co ten nr. przy banie oznaczał itp. i oczywiście żadnych konkretnych informacji. Dopiero jakieś 1,5 tygodnia temu dostałem ponownie kicka za invaild memory image, jednak teraz zrobiłem screena i co się okazało nr. tego kicka pokrył się z nr. tego bana na pbbans, zaraz po tym bałem się gdzieś wejść, żeby za darmo kolejnego bana nie dostać(choć i tak co mi zależało). Pisać do nich odwołania nie miało sensu(wiadomo jak to w praktyce wygląda), bo zapewne bym się natrudził, a z doświadczenia wiedząc jakiemuś gamonowi coś by nie pasowało w mojej pisowni i automatycznie by to odrzucił, poza tym nie miałem żadnych screenów itp.
Nie wiem czy w tym banie ma znaczenie, że mój system stoi od listopada czy grudnia tamtego roku(reinstalluje tylko przy poważnej zmianie sprzętu) , i zazwyczaj uruchomionych jest <50 rożnych procesów, grę w tym czasie przeinstalowywałem kilka razy, bo nie raz po powrocie z PR i przy naciśnięciu przycisku "Wejdź do gry" potrafi wyjść natychmiastowo z serwera i wyskoczyć śmieszny komunikat http://img362.imageshack.us/img362/9536/bugtr7.jpg

P.S jakiś 1-2tyg temu na gulfie w ciągu 5 min dostało chyba z 6 osób global bana za game hooka :lol:
P.S 2 od ostatniego incydentu zamierzałem skończyć z tą grą przez tego PB, bo takimi co z pistola ze 100m po dwa strzały na jedną osobę potrzebują przy czym zabijają w jednej serii po 5 osób nawet się nie zainteresują, już nie mówiąc o tych co w 7 min robią po 1 mld pkt.(choć ostatnio pokasowali takie konta).

PostNapisane: 2 kwi 2008, 15:05 

"Wejdź do gry" potrafi wyjść natychmiastowo z serwera i wyskoczyć śmieszny komunikat http://img362.imageshack.us/img362/9536/bugtr7.jpg "
taki komunikat wyskakuje mi jak chce wejsć na servery euro force na innych jest ok

PostNapisane: 2 kwi 2008, 15:09 

A jeżeli będę miał np na dysku D jakiś obrazek z dziwną nazwą (czasem nie chce mi się ich nazywać więc po prostu zapisuje tak jak już są nazwane) to mnie tez zbanuje? :S
przykład: 32fc6e47056f8bcc81ffa7e5e8da38d1,21,1.jpg

Sorry że znów to samo ale nie chcę płacić nawet takiego 30 zeta za błąd punkbustera :S

PostNapisane: 2 kwi 2008, 15:41 

Ach wy cziterzy :)

A tak poważnie: http://img362.imageshack.us/img362/9536/bugtr7.jpg " - mi także ten napisik się pojawia.
Dzisiaj np. wyrzuciło mnie z gry z tym komunikatea, ale za chwilę wróciłem na ten sam serwer jakby nic się nie stało.
Może to wina danej sieci. Razem ze mną wyrzuciło brata, który mieszka kilka bloków dalej, ale jesteśmy w jednej sieci osiedlowej.
Czasem gra mi się po prostu wyłancza. Cos w kompie zgrzytnie i gra wyłączona :( :omg:

PostNapisane: 2 kwi 2008, 17:07 

Ale ten problem to problem zwiazany z Patchem...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 2 kwi 2008, 22:43 

nie wim :P ja gram i coś z pb nie mam i nie mialem problemów.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2