Blood napisał(a):
90s napisał(a):
i tak z nikim nie rozmawiacie.zmykacie sklady.gracie na TS sami ze soba.
O przepraszam. Wczoraj miałem okazję pograć z 'wildziarzami' na asterze i muszę przyznać, że po raz pierwszy od dłuższego czasu nie miałem problemu ze znalezieniem mobilnego spawnu w okolicach flagi wroga. Kiedy wchodziłem do oddziału okazywało się, że siedzą w nim chłopaki z wildy i żaden z nich nie miał chyba nic przeciwko temu, że się na nich respawnowałem. A jak grają w większości bezklanowcy, to sytuacja wygląda na ogół tak, że siedzimy w locku, mi jakimś cudem uda się z niego wyrwać i dostać w okolice flagi na tyłach, zakładam skład, siedzę tam ze 3 minuty i NIKT nie wpadnie na pomysł, żeby się do mnie dołączyć (jak napiszę na chat'cie, żeby się na mnie spawnować, to może jedna osoba zareaguje, a reszta dalej ginie bohatersko w obronie nieprzejmowalnej flagi

). Normą jest również, że taki jeden z drugim wydostają się z locka i nie założą składu, żeby inni mogli się na nich respować. Dlatego mam nadzieję, że Wilda będzie częściej zaglądała na polskie serwery

blood nie wycinaj fragmentu wypowiedzi bo gubi to jej sen.
to sie odnosi do roznicy pomiedzy polskim serwem a zagraniczmym
nie rozmawiaja z graczami,trzymaja sie razem wiec.czy graja na polskim czy niemieckim to nie ma roznicy.
I nie bronie im tego,ani nic do tego nie mam.wolny kraj.
Ja pisze o TK i innych technikach wyzyskiwania sprzetu.
To mnie boli a jak to robia klanowcy i jeszcze dumnie oznajmia "bo on z lamkami nie lata",to mamy cos takiego tolerowac.?
I szkoda ze obrywa sie to wszystkim gracza z Wildy bo postrzegamy ich jako klan a nie pojedyncze jednostki.
Niektorzy pracuja ciezko nad wizerunkiem
i np. Luki wie o czym mowimy.
szkoda tylko ze kilka osob z tego klanu potrafi zrozumiec czym jest serwer 4FUN i jakie zasady na nim panuja.
I napisalem tego posta byscie w koncu to sobie wzieli do serca a nie by znow was oczerniac.
Nikt do was pretensji nie ma ze jestescie pierwsi a mysle ze to wasz kompleks na rankingowych.jak to wilda moze nie miec zlota.
stad te TK i zabieranie sila sprzetu.