Teraz jest 25 lis 2024, 12:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 paź 2008, 21:13 

Jeżeli chcesz być dobry to graj podstawkami, a nie unlockami. Unlocki są fajne, ale jeżeli zabijesz kogoś z podstawki to jesteś bardziej usatysfakcjonowany :)

PostNapisane: 17 paź 2008, 22:51 

Ja gram dla zabawy i na przykład M16A2 daje mi raczej frustrację niż satysfakcję ;P W sumie M95/L96 to jedyne sensowne unlocki, kałasza zawsze można wziąć od trupa, inne bronie też, a już zdobycie M24 (do dalszych strzałów) może być problemem.

PostNapisane: 18 paź 2008, 22:00 

ZiomsonxD napisał(a):
Jeżeli chcesz być dobry to graj podstawkami, a nie unlockami. Unlocki są fajne, ale jeżeli zabijesz kogoś z podstawki to jesteś bardziej usatysfakcjonowany :)

Chcesz mi wmówić że z M24 będę miał lepszy refleks? LOL! A dzięki większemu zoomowi jest większa możliwość wypatrzenia snajpera. Z M24 często ktoś musi strzelić aby go można było znaleźć więc czasem jest już za późno.
Ostatnio zagrałem sobie M24 i Typem 88 i nie miałem więcej satysfakcji. Satysfakcję sprawia mi ściągnięcie helikoptera, headshot z odległości powyżej 600 m i obronienie flagi przed horda medyków jako snajper :)

@DOWN
Nie napisałem że mam mniej fragów. Napisałem że nie miałem większej satysfakcji jak podczas strzelania np z Barretta. Zresztą dawno nie strzelałem z Type 88 i odzwyczaiłem się od oka zostającego w lunecie po strzale więc nawet mi to trochę przeszkadzało :S
A tak na marginesie... po co ta kłótnia? Niech każdy gra tym czym chce. Co nas to obchodzi czym strzela nasz frag? Ktoś jest zazdrosny że nie ma wszystkich unlocków? Jest temat gdzie można podać komuś pasy i będzie miał odblokowane. Że ktoś nie może unlocków używać na klanówkach? Niech nie gra klanówek - proste. To tak jak z dziećmi: Oglądają Rangersów (pro) i chcą być tacy jak oni (tzn też nie używać unlocków). Rangersowi po prostu lepiej gra się podstawką a dzieci, tacy mali fanatycy, źle to interpretują i zaczynają się kłótnie że unlocki są dla bad guy'a (nooba).

Ostatnio edytowano 19 paź 2008, 07:46 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 18 paź 2008, 22:53 
Redaktor Battlefield.pl

NekroSnajper napisał(a):
Ostatnio zagrałem sobie M24 i Typem 88 i nie miałem więcej satysfakcji. Satysfakcję sprawia mi ściągnięcie helikoptera, headshot z odległości powyżej 600 m i obronienie flagi przed horda medyków jako snajper :)

Ta jasne... no chyba że siedząc w czołgu.
M24 + Typ88 (te same staty co SVD + lepszy celownik) = win

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 19 paź 2008, 11:03 

Dla mnie najlepszą snajperką jest L96A1, może jej obrażenia nie robią furory, ale jak dla mnie jest celna. Z M95 jakoś nie lubię strzelać, no chyba że gra się z pojazdami, wtedy ma sens branie tego unlocka.

PostNapisane: 20 paź 2008, 19:12 

No rzeczywiscie nie robią druga co to obrażeń giwera w grze a ten tu wyjezdza z takim hasłem. Furory to nie robia obrażenia np M16 który nie zabija strzałem w głowe (kretynizm?)

PostNapisane: 20 paź 2008, 20:33 
Spamer!

Grubber{PL} napisał(a):
(...) Furory to nie robia obrażenia np M16 który nie zabija strzałem w głowe (kretynizm?)

Battlefield :D

sorry musialem :*

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 31 paź 2008, 21:42 

[PL]Slayer napisał(a):
Wogole nie wiem po co ta dyskusja. L96A1 jest dla noobów co graja unlockami a M95 TYLKO do przestrzeliwywania osłon typu szyba w heli

nie lubie takich głupich gadek, nie po to twórcy gry zadali sobie trud by ją urozmaicać żeby jakiś dzidzuś miał pretensje do garbatego że ma dzieci proste. Zachowaj to dla siebie. a jak nie pasuje to graj podstawką i nie interesuj się czy grają inni. Nauczyłeś się od innych dzieci tej gadki i bezmyślnie klepiesz :stupid:

PostNapisane: 1 lis 2008, 16:46 

Hmmm zagrajcie sobie w jednej rundzie z m24 i z l96a1 zobaczycie różnicę. Ja mam tak:
__Karkand - m24 only, jak mec to l96a1 albo svd zależy od moich humorów :P
__Wake i inne typu gulf, dragon - m95 bo pomaga w zdejmowaniu pilotów, chociaż nie wykorzystuję tego aż tak często
__KUBRA - L96A1 - widok zdejmowanych terrorystów stojących w hangarze z 450m - bezcenny

__Jeśli sądzicie że cośtam jest lepsze to mnie to nie obchodzi, to tylko moje zdanie, a mi się gra tak jak wyżej napisałem. Niedługo wypuszczam filmik z m24 na karkandzie to sobie zobaczycie że z m24 fragować niezle też można.

PostNapisane: 1 lis 2008, 18:57 

Moje zdanie jest takie!
L96 największe przybliżenie, naj celownik, naj obrażenia! Bardzo lubię nią grac.
M95 w ogóle mi się nie podoba, nie gram nią!
SVD ujdzie, dobra w mieście!!

PostNapisane: 3 lis 2008, 16:41 

a ma ktoś może screeny porównujące przybliżenie wszystkich snajperek z jednego miejsca do jednego punktu?

PostNapisane: 3 lis 2008, 23:38 

Screena nie mam, ale procentowo, jeśli wierzyć bf2player.com to zoom jest taki:
L96, M95, M24 - 80%
SWD, Typ 88 - 70%

PostNapisane: 5 lis 2008, 19:00 

M24
Obrazek 1
L96
Obrazek 2
SVD
Obrazek 3

Ostatnio edytowano 5 lis 2008, 20:01 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Zamiana za dużych obrazków na linki

PostNapisane: 5 lis 2008, 21:49 

Pierwszy to Barrett nie M24 :S
A tak na marginesie... ostano grałem trochę an conquescie i celownik z Barretta nie jest wcale taki zły. Przyzwyczaiłem się i gra mi się nim lepiej niż L96 :) Do tego gruba linia pomaga na średnim dystansie bo głowa styka się z dolna krawędzią linii.

PostNapisane: 6 lis 2008, 20:19 

Ze mnie w ogóle jest taki snajper jak z koziej **** organy, ale jak już w przypływie jakiegoś otumanienia zdarzy mi się wybrać snajpera to jednak podstawkę. M95 może i ma wygar i potrafi wymieszać półkule mózgowe pilotowi w heli, ale jest strasznie nieporęczna. Poza tym powiedzmy sobie szczerze - jak % waszych (tzn. tych którzy w przeciwieństwie do mnie potrafią coś sensownie trafić częsciej niż 1 raz na zużyty magazynek...) fragów uzyskanych z M95 to piloci? 2%? No dobra, 5%? A szybsze przeładowanie M24 to czasami obroniona flaga albo podstępny koleś z PKM zdjęty z pleców kumpla...
Z semi-automatic to jakoś bardziej lubie SWD (tylko dlaczego z siatki celownika usunięto skalę dalmierczą?!?) ale to "lubienie" nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia :) No może jedno - SWD niesiony w ręku fajniej wygląda :)
Z moim skillem SWD i Typ88 ma jedną potężną zaletę - można zrobić piękny "panic barrage fire" gdy jakiś nieżyczliwy facio wypada nagle na ciebie zza rogu. Co prawda w przypadku grania snajperem i spotkania na bliską odległość i tak zwykle kończę jako szaszłyk na palu :) ale mam przynajmniej satysfakcję że odebrałem te kilka kreseczek HP temu niedobremu...
Tak na marginesie to ja w ogóle nie lubie optyki na strzeladłach. "Holograf" na sprzęcie z kitu komandosa tylko mnie irytuje i gdyby nie G36 to bym chyba nim w ogóle nie grał. A już ten absurdalny celownik na L85... Pluję sobie w brodę że odblokowałem to dziwadło, miast uczciwego PKM albo jakiś "wytrych balistyczny" wybrać.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2