Patryczek92 napisał(a):
Walatch moze pograj asfaltem co? Dla mnie jak ktos mówi że sie zmusza zeby zagrac m95 to niech idzie na drzewo... snajperem sie gra dla przymności (
P-R-Z-Y-J-E-M-N-O-Ś-C-I)
1. Mnie to wpienia typu: Och m95 znosi pewnie w prawo bo nie trafiam caly czas...
Ja jak wale to nawet nie celuje w glowe... wale by trafic a jak ktos jest dosc dobry i mnie zdazyl zabic zanim ja jego to gratuluje mu...
2. Jak to nie mozna na 16 osobowej mapie grac snajperem?

chyba jakis nowy patch wyszedl czy co? JA gram na Wake 2007 z 10 osobami i zaliczam dosc duzo fragów wiec jeszcze raz powiem!:
Cytuj:
snajperem sie gra dla przymności (P-R-Z-Y-J-E-M-N-O-Ś-C-I)
PS.: Zmuszasz sie do grania snajperem to nigdy nie bedziesz mial z tego przyjemności
Cytuj:
snajperem sie gra dla przymności (P-R-Z-Y-J-E-M-N-O-Ś-C-I)
Wpieniasz to ty mnie takim gadaniem. M95 jest bronia niecelna jako snajperka i mysle ze wielu mnie tu poprze.
A teraz spojrz w moje statystyki i powiedz, czy uwazasz ze zdecydowana wiekszosc gry gram snajperem bo jestem masochista ? Zdradze Ci ze nie. M95 owszem, irytuje mnie, ale bron nie czyni profesji. Moge sie dobrze czuc jako snajper mimo irytujacej broni. Skoro grasz snajperem po to zeby tylko sciagac piechote, to wybacz ale jestes zwyklym zolnierzem ze snajperka, a nie snajperem.
Ad1. Zapytalem czy ktos ma takie samo odczucie, a ty mi udowadniasz ze zale sie swiatu za niecelna snajperke.
A wiec, skoro tak podkreslasz ze snajperem gra sie dla przyjemnosci, to wybacz ale w gry gra sie nie dla przyjemnosci skoro tylko snajperem sie gra dla przyjemnosci ?
Powtorze Ci teraz, ze ja zmusilem sie do gry M95, a nie snajperem.