bcj napisał(a):
90s napisał(a):
Tak czy siak jak zacznie sie chitownie to EA sobie poradzi i nie ma zbyt wielkiej paniki,wyjdzie patch albo bot ktory bedzie obowiazkowy i po sprawie.
Tutaj wlasnie udowadniesz, ze piszesz o czyms o czym tak naprawde nie masz zielonego pojecia - EA juz w pierwszej wersji zaimplementowala program wykrywajacy jak to fajnie nazywasz "chity".
bcj napisał(a):
90s napisał(a):
Tak czy siak jak zacznie sie chitownie to EA sobie poradzi i nie ma zbyt wielkiej paniki,wyjdzie patch albo bot ktory bedzie obowiazkowy i po sprawie.
Tutaj wlasnie udowadniesz, ze piszesz o czyms o czym tak naprawde nie masz zielonego pojecia - EA juz w pierwszej wersji zaimplementowala program wykrywajacy jak to fajnie nazywasz "chity".
Mowisz o PUNK BUSTER??
widziales to forum??
zreszta zielonego pojecia to nie mam dlaczego jest tu taka brama sztywnego myslenia.Bladzicie dookola mijaja sens posta.
zreszta tu najlepiej to porozmawiac z jakich kubokow pijecie kakao podczas jak to nazywacie realistycznej walki.
co poniektorzy to juz chyba mysla ze jak przyjdzie wojna to oni ja wygraja.bo maja praktyke na BF.
chety chity pierdy smierdy ze ktos ma inny slang niz ty to juz cie to bawi
jak ktos gra inaczej niz wy to was to wk...
i podstawa !!
mowisz to co my albo milcz bo gnoic cie bedziemy na kazdym kroku.
bardzo negatywne mam oczucia co do tego forum
a jestem na paru zalogowaych to zaiste tu jest jedno wielkie anty wszystko co inne i nowe.
fuckowanie,obrazanie i narzekanie
pare osob cos wnioslo do tematu
oczywicie nie ma calosci
a reszta jezdzi z gory na dol i powiela watki innych bo nawet nie chce im sie przeczytac paru stron.
nie wspomne o paru co chyba szukaja moich wypowiedzi i sie przylepieja do kazdego slowa.
"nie kluc sie z glupcem,znizy cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem"