Teraz jest 4 mar 2025, 08:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:47 

Boze co za belkot.. odnosnie myszek to nie wiedzialem ze kupienie dobrej myszy to oszustwo, kupuje rozne sprzety do kompa i nie czuje sie nienormalny.
A przypomina mi to podobny temat z forum cs.pl na temat czitowania sprzetowego ^^

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:18 

90s napisał(a):
Tak czy siak jak zacznie sie chitownie to EA sobie poradzi i nie ma zbyt wielkiej paniki,wyjdzie patch albo bot ktory bedzie obowiazkowy i po sprawie.

Tutaj wlasnie udowadniesz, ze piszesz o czyms o czym tak naprawde nie masz zielonego pojecia - EA juz w pierwszej wersji zaimplementowala program wykrywajacy jak to fajnie nazywasz "chity".

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:58 

bcj napisał(a):
90s napisał(a):
Tak czy siak jak zacznie sie chitownie to EA sobie poradzi i nie ma zbyt wielkiej paniki,wyjdzie patch albo bot ktory bedzie obowiazkowy i po sprawie.

Tutaj wlasnie udowadniesz, ze piszesz o czyms o czym tak naprawde nie masz zielonego pojecia - EA juz w pierwszej wersji zaimplementowala program wykrywajacy jak to fajnie nazywasz "chity".

bcj napisał(a):
90s napisał(a):

Mowisz o PUNK BUSTER??
widziales to forum??

zreszta zielonego pojecia to nie mam dlaczego jest tu taka brama sztywnego myslenia.Bladzicie dookola mijaja sens posta.
zreszta tu najlepiej to porozmawiac z jakich kubokow pijecie kakao podczas jak to nazywacie realistycznej walki.
co poniektorzy to juz chyba mysla ze jak przyjdzie wojna to oni ja wygraja.bo maja praktyke na BF.
chety chity pierdy smierdy ze ktos ma inny slang niz ty to juz cie to bawi
jak ktos gra inaczej niz wy to was to wk...

i podstawa !!
mowisz to co my albo milcz bo gnoic cie bedziemy na kazdym kroku.

bardzo negatywne mam oczucia co do tego forum
a jestem na paru zalogowaych to zaiste tu jest jedno wielkie anty wszystko co inne i nowe.
fuckowanie,obrazanie i narzekanie

pare osob cos wnioslo do tematu
oczywicie nie ma calosci
a reszta jezdzi z gory na dol i powiela watki innych bo nawet nie chce im sie przeczytac paru stron.

nie wspomne o paru co chyba szukaja moich wypowiedzi i sie przylepieja do kazdego slowa.

"nie kluc sie z glupcem,znizy cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem"

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 11:30 

no to chyba zabiłeś wątek

BTW - uważasz że PB jest nieskuteczny ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:20 

90s ---> ja się dziwię, że jesteś na kilku forach i tu nagle coś jest nie tak - ale może to są fora dla jakichś dyslektyków czy coś, bo fakt że piszesz bez polskich liter jeszcze jakoś przeboleję, ale w większości twoich postów piszesz tak zawile, niejasno i po prostu mętnie, że ja na przykład nie mam zielonego pojęcia o co ci tak naprawdę chodzi. To nie jest zasada "mówisz TO CO my", według której cię gnoimy podobnież, tylko zasada "mówisz TAK JAK my", znaczy się po polsku, zrozumiale i jasno - nie chce mi się przeprowadzać analizy twoich postów i zastanawiać co autor miał na myśli, jeżeli w ogóle cokolwiek miał :D

i jeszcze odnośnie twojej uwagi, że liczy się stopień i najwyższy ma ten, kto zaczął najwcześniej grać - widać, że jeszcze mało grałeś w BF2, skoro uważasz, że patrzy się na stopień. Staty i medale można osbie o kant dupy przysłowiowej potłuc - jedyne dane, które mogą się na cokolwiek przydać, to KDR, Score per Minute ewentualnie i Accuracy, bo one najwięcej mówią o skillu - reszta jak na przykład stosunek zwycięstw do przegranych nie ma prawie żadnego znaczenia, bo w tej grze jedna osoba nie wygra mapy (no, 3 osoby już prędzej, zwłaszcza na 16 i jak przeciwnik lami). Nie patrz zatem na punkty, tylko czas gry i jego stosunek do punktów :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:16 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
90s ---> ja się dziwię, że jesteś na kilku forach i tu nagle coś jest nie tak - ale może to są fora dla jakichś dyslektyków czy coś, bo fakt że piszesz bez polskich liter jeszcze jakoś przeboleję, ale w większości twoich postów piszesz tak zawile, niejasno i po prostu mętnie, że ja na przykład nie mam zielonego pojęcia o co ci tak naprawdę chodzi. To nie jest zasada "mówisz TO CO my", według której cię gnoimy podobnież, tylko zasada "mówisz TAK JAK my", znaczy się po polsku, zrozumiale i jasno - nie chce mi się przeprowadzać analizy twoich postów i zastanawiać co autor miał na myśli, jeżeli w ogóle cokolwiek miał :D

robie byki i co gorszy jestem? pisze poza tym skladnie a ze czasem napisze slowo "trudne",bo dla Ciebie niezrozumiale to nie moja wina.
nie rozumiesz czegos to napisz,postaram sie to napisac w prostszy sposob.

zreszta co sie bede wypowiadal do goscia ktory jedyne co ma mi do zarzucenia to literowki bledy ort. i to ze nie potrafi mnie zrozumiec.

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
nie chce mi się przeprowadzać analizy twoich postów i zastanawiać co autor miał na myśli, jeżeli w ogóle cokolwiek miał :D

czyli mowisz ze myslenie meczy Cie i zniecheca?

skonczmy ta rozmowe i odbijanie pileczki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:35 
Moderator forum

Reszte prosze załatwiać na privie...mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi jak zamkne temat...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2