Lailonn napisał(a):
LUDZIE czy to takie trudne?

Patcha MUSI zassac KAZDY !!
Instalacja ma wygladac tak:
BF2->BF2:SF->Patch 1.12
OT cala filozofia...
Unlocki nr 2 z tego co sie orientuje beda do odblokowania dla panow z Sf jednak my bedziemy mogli je po nich zebrac. Na starych mapach beda mogli grac i jedni i drudzy JEDNOCZESNIE(tak to rozumiem) i dlatego obie wersje musza byc kompatybilne.
Tak patcha musi zssać każdy.
Nie unlocki będą dostępne dla wszystkich.
A tak właściwie to tylko dla podstawki. Ponieważ te same bronie są na uzbrojeniu podstawowym (nie unlockowanym) SF. I tak np mech SAS ma w SF mp7 jako podsawową giwerę. BFHQ SF NIE POKAZUJE żednej poza jackhammerem do odblokowania.
Ale jak wejdziemy w BFHQ na mech np marines, MECu, Chunoli to ma od DWE giwery do odblokowania. Jachammera i właśnie MP7
Tak samo jest ze szturmanem. W SAS ma podtawową F2000 (czy jakoś tak) Natomiast w starym BF2 szturman ma dwa unlocki. G3 oraz F2000.
Podobnie jest z komandosem i z medykiem (nie pamiętam już nazw giwer.
Jeśli wprowadzą haki, liny, gaz, flashbangi w podstawowym BF2 to będą one dostępne dla WSZYSTKICH. Nie będzie takiej możliwości że koleś z SF wpada na serwer z postawką i gazuje wszyskich jak meksykaniec po buritto. A oni nic nie mogą mu zrobić. Min. dlatego ten patch tyle waży.
Kurdę mam nadzieję że w miarę jasno to wszystko napisałem.
I sory za literówki ale nie chce mi się już poprawiać.