Teraz jest 25 lis 2024, 12:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:38 

robal napisał(a):
PS. Nie rozumiem jednego - czy ci z hakami i gazami lzawacymi beda mnie atakowac gazem na serwach postawionych na podstawce?

Ja na pewno przyjde żeby ci haka zasadzic :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:39 

Gonzales napisał(a):
A mnie ubawiła numeracja kolejnych patchy. Skad im sie wzielo 1.12 nie lepiej byloby zrobic po 1.3 - 1.4
:shock:
Imho jedyny plus tego zamieszania to nowe giwerki, zaloze sie ze wystające nogi ze scian i inne top bugi jak byly tak będą dalej.

Boże ludzie może i tankowałem, ale niektóre rzeczy jeszcze kojarze. Było 1.0 1.01 1.02 1.03 i teraz 1.12 a nie jakieś 1.3 i 1.4. Sprawdźcie coś zanim napiszecie głupote.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:47 

groszeka napisał(a):
robal napisał(a):
PS. Nie rozumiem jednego - czy ci z hakami i gazami lzawacymi beda mnie atakowac gazem na serwach postawionych na podstawce?

Ja na pewno przyjde żeby ci haka zasadzic :lol:

Dziecko, nie rozśmieszaj mnie ;-)

30%, pozostalo 6godzin

:(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:52 

LUDZIE czy to takie trudne? :D

Patcha MUSI zassac KAZDY !!

Instalacja ma wygladac tak:
BF2->BF2:SF->Patch 1.12

OT cala filozofia...

Unlocki nr 2 z tego co sie orientuje beda do odblokowania dla panow z Sf jednak my bedziemy mogli je po nich zebrac. Na starych mapach beda mogli grac i jedni i drudzy JEDNOCZESNIE(tak to rozumiem) i dlatego obie wersje musza byc kompatybilne.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:54 

PotulnY napisał(a):
Gonzales napisał(a):
A mnie ubawiła numeracja kolejnych patchy. Skad im sie wzielo 1.12 nie lepiej byloby zrobic po 1.3 - 1.4
Imho jedyny plus tego zamieszania to nowe giwerki, zaloze sie ze wystające nogi ze scian i inne top bugi jak byly tak będą dalej.

Boże ludzie może i tankowałem, ale niektóre rzeczy jeszcze kojarze. Było 1.0 1.01 1.02 1.03 i teraz 1.12 a nie jakieś 1.3 i 1.4. Sprawdźcie coś zanim napiszecie głupote.

oki bylo 1.01 1.02 1.03 rzeczywiscie straszną glupote palnolem piszac 1.1 1.2 1.3 a teraz jest 1.12 (a nie lepiej 1.04) moze i tankowalem ale dla mnie to dalej jakies nielogiczne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:54 
Moderator forum

PotulnY napisał(a):
Gonzales napisał(a):

Tak uściślając to ostatni patch to było 1.1, a nie 1.03.

Gonzales - nie bierz się za logike - zmiany typu 1.x -> 1.x2 to hotfixy bez nowych map. Patche typu 1.x do 1.x+1 to większe zbiory poprawek z nowymi modelami i mapami.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 00:59 

Dobra poczytałem sobie po inglishu i niestety ja też musze to gówno ściągnąć :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:04 

Noooo panowie teraz trzeba mieć..... 3000MB wolnego mniejsca na dysku :lol: żeby odpalić patch :lol: mmmm kochane EA :D
Ale "Wielkie czyszczenie" czeka mnie jutro :] DOBRANOC :]

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:06 

lol...mam 190MB :D wolnego na C:\

:(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:06 

Lailonn napisał(a):
LUDZIE czy to takie trudne? :D

Patcha MUSI zassac KAZDY !!

Instalacja ma wygladac tak:
BF2->BF2:SF->Patch 1.12

OT cala filozofia...

Unlocki nr 2 z tego co sie orientuje beda do odblokowania dla panow z Sf jednak my bedziemy mogli je po nich zebrac. Na starych mapach beda mogli grac i jedni i drudzy JEDNOCZESNIE(tak to rozumiem) i dlatego obie wersje musza byc kompatybilne.

Tak patcha musi zssać każdy.
Nie unlocki będą dostępne dla wszystkich.
A tak właściwie to tylko dla podstawki. Ponieważ te same bronie są na uzbrojeniu podstawowym (nie unlockowanym) SF. I tak np mech SAS ma w SF mp7 jako podsawową giwerę. BFHQ SF NIE POKAZUJE żednej poza jackhammerem do odblokowania.
Ale jak wejdziemy w BFHQ na mech np marines, MECu, Chunoli to ma od DWE giwery do odblokowania. Jachammera i właśnie MP7
Tak samo jest ze szturmanem. W SAS ma podtawową F2000 (czy jakoś tak) Natomiast w starym BF2 szturman ma dwa unlocki. G3 oraz F2000.
Podobnie jest z komandosem i z medykiem (nie pamiętam już nazw giwer.

Jeśli wprowadzą haki, liny, gaz, flashbangi w podstawowym BF2 to będą one dostępne dla WSZYSTKICH. Nie będzie takiej możliwości że koleś z SF wpada na serwer z postawką i gazuje wszyskich jak meksykaniec po buritto. A oni nic nie mogą mu zrobić. Min. dlatego ten patch tyle waży.
Kurdę mam nadzieję że w miarę jasno to wszystko napisałem.
I sory za literówki ale nie chce mi się już poprawiać.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:12 

Jak ktoś ma xp i 2gb wolnego to jeszcze da rade zyskać 1gb przez ograniczenie pliku stronicowania do 500mb ale żeby mieć 190mb wolnego:) ROSZADY CZAS ZACZĄĆ ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:13 

@Hynol ok sprawa numeracji wyjsniona :D Szczerze mówiac nie wiedzialem jakie są reguły numeracji (pewnie jak wiekszość ludzi na forum i ogólnie grających w BF2)
Imho EA powinno jednak zachowac zmiany o których piszesz jako swoja numeracje roboczą, a oficjalnie podawac kolejne numery tak byloby prościej dla wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:17 

Cytuj:
Jeśli wprowadzą haki, liny, gaz, flashbangi w podstawowym BF2 to będą one dostępne dla WSZYSTKICH. Nie będzie takiej możliwości że koleś z SF wpada na serwer z postawką i gazuje wszyskich jak meksykaniec po buritto. A oni nic nie mogą mu zrobić. Min. dlatego ten patch tyle waży.

Nie dodadza nam lin etc. Bo po co bylby komu wtedy dodatek? Dodali te elementy, ktore musieli-czyli nowe giwery bo SF je maja i jesli sf maja grac z nami to my tez MUSIMY. A linki etc pewno beda tylko na SF mapkach. Ale to sie okaze...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:23 
Moderator forum

Gonzales napisał(a):
@Hynol ok sprawa numeracji wyjsniona :D Szczerze mówiac nie wiedzialem jakie są reguły numeracji (pewnie jak wiekszość ludzi na forum i ogólnie grających w BF2)
Imho EA powinno jednak zachowac zmiany o których piszesz jako swoja numeracje roboczą, a oficjalnie podawac kolejne numery tak byloby prościej dla wszystkich.

Ale przecież jest prosto :). Zresztą ten sposób numeracji to nie jest wymysł EA tylko reguła którą stosuje całkiem sporo firm. Cały bałagan panujący na forum jest nie do ogarnięcia i prostowanie błędów nie przynosi efektów. Więc siedze sobie nieopodal i patrze na ten cały chaos z lekkim uśmieszkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 01:25 

[Nabijam posty bo się mi nudzi]Dobra ciągnie się jeszcze 30min i będzie patch.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2