Po 1. Marudzicie.. skąd u Polaków taka tendencja do marudzenia i narzekania na wszystko?

. Nie chcecie? Nie podoba się? Za drogo? No to nie kupicie.. i tyle. Nie musicie na 4 stronach pisać ciągle o tym samym

.
Po 2. Być może booster nr1. jest taki na doczepke.. jednakże uważam iż booster nr2. może mieć naprawde niezłe powodzenie. Przecież TO jest właśnie BATTLEFIELD:!:

. Nie jakiś tam Counter strike z dodanymi na doczepke pojazdami, który EA zaoferowała nam pod nazwą Battlefield 2. (tym bardziej nazwa "battlefield" w Special Forces to jest po prostu bluźnierstwo

Mam dosyć tego "przebranego" CS'a....)
Po 3. Midnight Sun, Operation Harvest, Operation Road Rage.... muzyka dla mojej wyobraźni.... Aberdeen, Operation Battleaxe, Tobruk.. jak dla mnie te mapy mogliby w pełni zrobić czołgowe... "mgła", zatopienie lotniskowca, czy też po prostu brak sił lotniczych w rejonie... uniemożliwiłyby wsparcie lotnicze... i już pancerze ruszają na siebie... BOSKO

.
Po 4. Oczywiście nie mogło być tak Bosko
EA napisał(a):
Możecie spodziewać się niespotykanych wcześniej samolotów odrzutowych i helikopterów zwiadowczych, przeznaczonych do wykrywania pobliskich jednostek wroga.
Mam nadzieje, że tylko na 1 mapce będzie ten nowy samolot.. mam nadzieję, iż będzie to myśliwiec - bez groźnych zabawek naziemnych... albo chociaż, że nie będzie on decydował o losie bitwy... Heli zwiadowczy może być - jak czadersko by było, gdyby zaznaczał "na czerwono" wszystkie jednostki wroga w pewnym promieniu.
Po 5. W BF42, w "wolnym czasie" grałem prawie wyłącznie aberdeen na EAUK 22. Może w końcu powstanie godny odpowiednik tego serwera w BF2.
Po 6. Dzięki booster pack 2 bf wraca do korzeni! Na to po prostu czekałem. Nie mogłobyć lepszego dodatku niż ten, który zapowiadają na 28 marca. Już nie mogę się doczekać.
Po 7. Armored Forces kupie napewno... ale też wiem, iż prawdopodobnie EA mnie rozczaruje. Cóż.. obym się mylił.