Teraz jest 25 lis 2024, 21:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 03:14 

Ja kupie.. £5 czy £10 nie robi mi roznicy 8)
Wolalbym jedynie kupic na CD.. no nic wypale plytke jak nie bedzie innej mozliwosci.

"- All mines (Claymore, Anti-vehicle, C4) can now be picked up by the same class that dropped it by using the "G" key."
To mi sie podoba najbardziej.. nareszcie mozna claymorki zabrac ze soba 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 05:17 

Mi zabraklo jeszcze odmiennych ikonek poszczegolnych min :)

@ PotulnY - szczerze watpie zeby dali Alexa/ie, jest z Polski, a oni nie lubia Polski. Takie drugie M24 by sie przydalow sumie, ale na 7,62mm. To by bylo :)

Zawsze jeszcze moga WKW Wilka wklepac, ale jest tyle karabinow na .50, ze watpie by padlo na WKW ;]

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 08:55 

Takie cuda to tylko EA robi
by placic za 4 mapy i pare pojazdow oraz broni
w innych grach to sie nazywa mod i jest za free by grywalnosc nie spadala a tu trzeba placic za byle co.

nie zapominajmy ze przedtem dostalismy mape free razem z pachtem i to byla dobra polityka
wychodzi patch,macie prezent,zmiany w ustawieniach gry
jakas tam mape,pojazd i pare broni..
a EA nabija znow kieszenie wypychajac jakies badziewie na szybca zmontowane.

mysle ze jak wejdzie FH2 to przestana wychodzi dodatki od EA
i FH jest za darmo i mamy wszystko inne :!: a nie pare ********* dodanych

wiec tez nie wiem z kad ta radosc
no chyba ze ktos jest kolekcjonerem

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 09:34 

90s do tej pory w poprzednich bfach dostawalismy mapy i pojazdy w patchach. Dopiero teraz ea stwierdzilo, ze ma nas w dupie ;] Co jak co ale 40zl za 3-4 mapy to jest nieporozumienie. Wedlug ich zapowiedzi mialo to byc 1/3 ceny dodatku. Ale zapomnieli, ze jesli bedzie tylko sprzedaz poprzez net to wiele narodow straci na roznicy walut. I tak oto zamiast 1/3 dodatku ns to ma kosztowac 2/3 dodatku ;} Najfajniej, ze EA polska gowno zrobi :D Juz sie przyzwyczailem, ze oddzial polski to chlopaki do popychania i nikt sie z nimi nie liczy ale coz...Tyle czasu zajelo im aby zrobic 1 oficjalny server(i to na spolke...) wiec na to, ze zrobia cos w sprawie roznicy wartosci walut i oplacalnosci booster packow szansy nie ma :]

Teraz tylko 1 numer. Jesli booster packi beda traktowane jako minimody to pojawia sie nowe servery rankingowe. Bedziemy wiec mieli tak:
-server bf2
-server bf:sf
-server bf2+booster pack 1
-server bf2+booster pack 2
-server bf2+booster pack 1 i 2

A ty biedny garczu dostaneisz ku***cy zeby moc gdziekolwiek zagrac jesli posiadasz tylko bf2 :}

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 09:48 

Lailonn.. taki mastah jak Ty nie potrzebuje serwerow rankingowych.. Wystarczy klanowy na ktory zawsze wejdziesz 8) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 10:19 

Mnie szczególnie cieszy booster pack nr 2 - mapki podobne do El Alamein. Czekałem na to od X czasu... tylko ten powalony system dystrybucji to paranoja. I cena oczywiście też z kosmosu... ale jak znam życie to większość i tak pewnie wyda tą kasę... I macie rację... jak wyjdzie FH2 to spaaaadną im obroty...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 10:20 

ale klanowek nie gram 24 na dobe to raz a dwa gdy chce potrenowac cos nowego etc to na klanowce nie bede nie? :} Zreszta zaplacilem za gre do gry w multi jesli bedzie to utrudnione to najwyzej dla wlasnej satysfakcji zaspammuje forum ea odpowiednimi tekstami :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:10 

Lailonn ma racje palcimy za cos co powinno byc za dramo i co bylo za darmo w poprzednich wersjach
jeszcze troche a za patche trzeba bedzie placic!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:12 

witam
Nie rozumiem niektórych z Was ktorzy narzekaja ze cena bedzie za wysoka 40-50 pln to koszt jest znikomy zeby spedzic z ta gra dodatkowe kikaset godzin

ps. za ta cene to idzie sie na piwo i chyba nikt nie placze ze tyle wydal w ciagu pare h

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:16 

Po 1. Marudzicie.. skąd u Polaków taka tendencja do marudzenia i narzekania na wszystko? :D. Nie chcecie? Nie podoba się? Za drogo? No to nie kupicie.. i tyle. Nie musicie na 4 stronach pisać ciągle o tym samym :P.

Po 2. Być może booster nr1. jest taki na doczepke.. jednakże uważam iż booster nr2. może mieć naprawde niezłe powodzenie. Przecież TO jest właśnie BATTLEFIELD:!: :!: :!:. Nie jakiś tam Counter strike z dodanymi na doczepke pojazdami, który EA zaoferowała nam pod nazwą Battlefield 2. (tym bardziej nazwa "battlefield" w Special Forces to jest po prostu bluźnierstwo :!: Mam dosyć tego "przebranego" CS'a....)

Po 3. Midnight Sun, Operation Harvest, Operation Road Rage.... muzyka dla mojej wyobraźni.... Aberdeen, Operation Battleaxe, Tobruk.. jak dla mnie te mapy mogliby w pełni zrobić czołgowe... "mgła", zatopienie lotniskowca, czy też po prostu brak sił lotniczych w rejonie... uniemożliwiłyby wsparcie lotnicze... i już pancerze ruszają na siebie... BOSKO :!:.

Po 4. Oczywiście nie mogło być tak Bosko :evil:
EA napisał(a):

Możecie spodziewać się niespotykanych wcześniej samolotów odrzutowych i helikopterów zwiadowczych, przeznaczonych do wykrywania pobliskich jednostek wroga.

Mam nadzieje, że tylko na 1 mapce będzie ten nowy samolot.. mam nadzieję, iż będzie to myśliwiec - bez groźnych zabawek naziemnych... albo chociaż, że nie będzie on decydował o losie bitwy... Heli zwiadowczy może być - jak czadersko by było, gdyby zaznaczał "na czerwono" wszystkie jednostki wroga w pewnym promieniu.

Po 5. W BF42, w "wolnym czasie" grałem prawie wyłącznie aberdeen na EAUK 22. Może w końcu powstanie godny odpowiednik tego serwera w BF2.

Po 6. Dzięki booster pack 2 bf wraca do korzeni! Na to po prostu czekałem. Nie mogłobyć lepszego dodatku niż ten, który zapowiadają na 28 marca. Już nie mogę się doczekać.

Po 7. Armored Forces kupie napewno... ale też wiem, iż prawdopodobnie EA mnie rozczaruje. Cóż.. obym się mylił.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 12:05 

calavero tu nie jest tylko problem ceny. Problemem jest to, ze tak jak opisalem mze byc hcolernie trudno wejsc na jakis serw i pograc w spokoju. Juz teraz dzieki :BF:SF serwerow sporo ubylo. A co dopiero gdy dojda kolejne 2 dodatki? Gdyby te booster packi byly po 20zl(czyli 1/3 dodatku) to bym kupil. Ale sry 40zl za 3 mapy nie dam. Najwyzej wezmie sie sciagnie nowe mapki z netu zapomni o rankingowych serwerach i tyle ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 12:19 

Ehh co za wyzysk. Płacić czterdzieści złotych za patcha, który powinien być darmowy. Oczywiście w krajach EU te 40 E to kwestia 2,3 lub 4 godzin roboty, u nas potrzeba na to 8 godzin pracy :|
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z płatnością za patcha (bo tak to powinno się nazywać, a nie wymyślony przez dział marketingu "mini-booster").

Shame on You, EA.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 12:19 

Lailonn napisał(a):
...Najwyzej wezmie sie sciagnie nowe mapki z netu zapomni o rankingowych serwerach i tyle ;]

DEZERTER !!! :wink:

Fakt faktem jednak że EA ostro leci w chxxa :evil: no ale cóż tak ten świat jest zbudowany - wszędzie kasa, kasa, kasa i kasa...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 12:23 

SerialKiller napisał(a):
może panowie z EA mogli by być dobro duszni i dać nam za darmo...

Często bujasz w obłokach :wink: ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 12:28 

przecież i tak główna masa odbiorców BF to stany zjednoczone - już od dawna nikt się nieprzejmuje takimi krajami jak np. Polska

a goście poprostu nauczeni doświadczeniem z poprzednich części chcą jeszcze zarobi na kolejnych booster packach bo potem wyjdzie jakiś killer mod i grono miłożników podstawki spadnie o 50%

pozatym to ile można narzekać :roll:
statystyczne wyjście do kina to 8-10 zł za godzinę przyjemnośći
tutaj płaczisz 40zł a grać będziesz np. ze 100h - co daje 0,4 zł/h

a jak już się znudzi to zawsze można wrzucić na allegro i puścić innemu łosiowi
:wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2