Teraz jest 30 lis 2024, 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 12:40 

cebulus napisał(a):
O.o :shock: .....nie no kurna w parcy :wink: , Ogon może jaszcze trzecią żeby było przyjemniej :)

Nie ma sprawy, tylko, niech najpierw te sie przyjmą.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 15:11 

Pabl napisał(a):
Jestem też za jeśli będzie rankinng na tych mapach :D , ale fajne mapki mają jeden minus :? dóże rozmiary,
Po pierwsze chciałem rozwiać wszelkie wątpliwości. Na serwerze z tymi mapkami NIE DA SIĘ ODPALIC RANKINGU! Taka polityka naszego kochanego EA... :evil:

Te 2 mapki które dałem są zrobione profosjonalnie. Każda jest w wersji 16/32/64. Wiec nie sa ani za male ani az duze...

Gold napisał(a):
tylko jest ale... nie ma serva i nie wiadomo czy bedzie, a ta cała lista (bez urazy) niczego wam nie da więc odpada :(
Po to jest ten temat, żeby wybadać naszą BeeFową społeczność. Myśle, że jak pomysł spodoba się wystarczająco dużej ilości osób to i jakiś odzew będzie. Może zestrony jakiegoś klanu. Ewentualnie będzie motorem do daleszego działania (szukanie sponsorów i takie tam)...

Ogon napisał(a):
Tak wy tu gadu-gadu a serwerek już stoi

IP: 81.190.159.250
port: 17567

mapki:
Strike at Karkand 2
Steel Thunder

Zapraszam do testowania :)
O proszę! A nie mówiłem? Teraz tylko trzeba się poumawiać na jakieś ustawki. Rozkręcić akcję! Jak się uda to będziemy działać!

90s napisał(a):
Mapy sa sliczne,da sie je odpalic na singlu?
Na SP - nie. Nie są robione pod boty. Ale można je bez problemu przetestowac stawiają swój własny local serwerek, tyle ze bedziesz wtedy na serwerze sam

EDIT EDIT EDIT
Można by zrobić z tych 2 mapek pierwszy oficjalny map-pack BF.PL
Spakować je ładnie. A może nawet za pomoca jakiegoś progamiku do instalacji. ktoś się tego podejmie? :?: :!:
EDIT2 EDIT2 EDIT2
Odświerzyłem pierwszy post, zapraszam wszystkich do sprawdzenia go oraz na serwer PRGK z nowymi mapkami :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 15:40 

Jeszcze pare słów odnośnie serwera.

Serwer jest ustawionu na mapki w wersji 32, maksymalna liczba graczy to 34.
Serwer na razie stoi testowo, jezeli bedzie za bardzo obciazal maszyne bede go musial wylaczyc.
We wtorki, czwartki i niedziele wieczorem, trenujemy, gramy mecze itp. wiec serwer bedzie prawdopodobnie w tym czasie (20:30 - 0:00) wyłączany.
Od jakiegos czasu wieczorami ludzie z neostrady mają duże pingi do tego serwera (około 300ms) nie wiem czym to jest spowodowane o 22:00 zwykle sytuacja sie normalizuje i pingi sa na poziomie 30ms.

EDIT
Aktualnie jest ustawione 10 rund na mapę. Jakies sugestie?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 18:35 

@Ogon
a czy globalne ranki i unlocki sa wlaczone? bo nie mialem okazji zagrac a jestem ciekaw bo ja biegam tylko z m95 w ostatecznosci m24

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 19:09 

Patryczek92 napisał(a):
@Ogon
a czy globalne ranki i unlocki sa wlaczone? bo nie mialem okazji zagrac a jestem ciekaw bo ja biegam tylko z m95 w ostatecznosci m24

Unloki sa wlaczone.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 19:28 

Wszystko jest niby ok ping 30 ( mam tez multi ) ale NIE MA NIKOGO :cry: .....czekam.... sam zimno mi

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:06 

no i co łosie?! (no offence :D ) Co tutaj tak cicho? Ściagneliście? To w końcu tylko 2 mapki. Jak narazie to widzieł max 2 osoby na serwerze. No co statsiarze! Nie znudziły wam się jeszcze mapy z podstawki, gdzie znacie każdy kąt? :wink: No bez jaj. Jak trzeba tylko wkleić swoją ksywke przy kolejnej liczbie to wszyscy są chetnie, ale więcej to już nikomu się nie chce.... :evil:

Przygotowalismy wam serwer, dalismy mam 2 mapki, tylko ściagnac i grać... no po prostu darmowy booster-pack. :lol: no na co czekacie?! :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:24 

no nie wiem a moze umowimy sie na partyjke tak jak bylo z akcja na polskim serwie aster SF To moze tu by sprobowac np. Ci co moga dzis o 19 czy 20 i mysle ze bylaby dobra zabawa

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:32 

Swirol napisał(a):
no nie wiem a moze umowimy sie na partyjke tak jak bylo z akcja na polskim serwie aster SF To moze tu by sprobowac np. Ci co moga dzis o 19 czy 20 i mysle ze bylaby dobra zabawa

Dzis PRGK-BF2 gra spara z ETCS, jeżeli ETCS nie bedzie dysponował zadawalającym serwerem to bedziemy grali u nas. A wtedy bede musiał wyłączyć serwer. Po meczu oczywiscie znowu go włącze.

Ostatnio edytowano 19 sty 2006, 12:35 przez Ogon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:35 

w tym wszystkim najbardziej szkoda mi Ogon'a bo się chłopak namęczył z postawieniem a tu nikt nie gra. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:39 

Specyfik napisał(a):
w tym wszystkim najbardziej szkoda mi Ogon'a bo się chłopak namęczył z postawieniem a tu nikt nie gra. :evil:

Przesadzasz, postawienie serwera to żaden problem.
Ale szkoda, ze mimo tak szumnych zapowiedzi nie ma chetnych - a swoja drogą to ani Ciebie Specyfik, ani Wójka Blues'a na serwerze jeszcze nikt nie widział.
Chyba ktoś powinien dać dobry przykład?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:43 

jak widze 0/32 to ajakoś mi się nie śpieszy

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:49 

Specyfik napisał(a):
jak widze 0/32 to ajakoś mi się nie śpieszy

Zawsze jest tak, ze ktoś musi zaczac pierwszy :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 13:14 

Ogon: prosba. VoIP niby dziala ale nie dziala. Po 10 min zabawy doszlismy do wniosku, ze to od strony serwera cos. Kiedys na ETCSowskim serwerze mielismy podobie, niby sie gadalo, pojawialy sie glosniczki, ale nic nie bylo slychac

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 13:49 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Ogon: prosba. VoIP niby dziala ale nie dziala. Po 10 min zabawy doszlismy do wniosku, ze to od strony serwera cos. Kiedys na ETCSowskim serwerze mielismy podobie, niby sie gadalo, pojawialy sie glosniczki, ale nic nie bylo slychac

Rzeczywiscie z rozpedu znaznaczylem o jeden parametr za duzo - POPRAWIONE, powinno być ok.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2