Pabl napisał(a):
Jestem też za jeśli będzie rankinng na tych mapach

, ale fajne mapki mają jeden minus

dóże rozmiary,
Po pierwsze chciałem rozwiać wszelkie wątpliwości. Na serwerze z tymi mapkami NIE DA SIĘ ODPALIC RANKINGU! Taka polityka naszego kochanego EA...
Te 2 mapki które dałem są zrobione profosjonalnie. Każda jest w wersji 16/32/64. Wiec nie sa ani za male ani az duze...
Gold napisał(a):
tylko jest ale... nie ma serva i nie wiadomo czy bedzie, a ta cała lista (bez urazy) niczego wam nie da więc odpada

Po to jest ten temat, żeby wybadać naszą BeeFową społeczność. Myśle, że jak pomysł spodoba się wystarczająco dużej ilości osób to i jakiś odzew będzie. Może zestrony jakiegoś klanu. Ewentualnie będzie motorem do daleszego działania (szukanie sponsorów i takie tam)...
Ogon napisał(a):
Tak wy tu gadu-gadu a serwerek już stoi
IP: 81.190.159.250
port: 17567
mapki:
Strike at Karkand 2
Steel Thunder
Zapraszam do testowania

O proszę! A nie mówiłem? Teraz tylko trzeba się poumawiać na jakieś ustawki. Rozkręcić akcję! Jak się uda to będziemy działać!
90s napisał(a):
Mapy sa sliczne,da sie je odpalic na singlu?
Na SP - nie. Nie są robione pod boty. Ale można je bez problemu przetestowac stawiają swój własny local serwerek, tyle ze bedziesz wtedy na serwerze sam
EDIT EDIT EDIT
Można by zrobić z tych 2 mapek pierwszy oficjalny map-pack BF.PL
Spakować je ładnie. A może nawet za pomoca jakiegoś progamiku do instalacji. ktoś się tego podejmie?
EDIT2 EDIT2 EDIT2
Odświerzyłem pierwszy post, zapraszam wszystkich do sprawdzenia go oraz na serwer PRGK z nowymi mapkami