Teraz jest 30 lis 2024, 18:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 22:11 

Grac trza umiec. To fakt. Najlepiej jednak dzialac w timie, bo nie pomoze f2000 czy PKM jak z dwoch stron na raz wychodzi na Ciebie po 2-3 kolesi i grzeja z wszystkich luf. Bez pomocy ze strony timejtow kil murowany.

powoli wdrazam sie w pkm

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 17:37 
Redaktor Battlefield.pl

Thanatos napisał(a):
po prostu przy supporcie powinni zrobic cos takiego, ze jak sie kladzie to wpier musi rozlozyc nozki pod karabinem, zeby nie mogl sie odrazu klasc i naparzac. Bo sila razenia jest ok, taka jaka powinna byc.
A i za szybko sie unlocki dostaje po tym jak z ktoryms patchem zmienili ladder. Teraz wszyscy biegaja ze SCARL i F2000. Jak chca zachowac realizm, to wiekszosc powinna miec M16 i basta.

Raczej nie, zwłaszcza że mnóstwo broni 'podstawowych' jest lepsza od niektórych unlockowych odpowiedników.

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:25 

np.Dla mnie AK-101 jest lepsze od G3.Ale tylko na niektórych mapach.W walkach miejskich lepiej sprawuje sie AK a na otwartym terenie G3.Nikt niepowiedział oficjalnie że unlocki biją na głowę podstawowe bronie:D.Jednak u Medyka USMC wole LA85A1 niż M16 ponieważ gorzej radzi sobie w walach miejskich.
-AKvsG3(Mapy miejskie AK[30 naboi w magazynku granatnik] otwarte tereny G3)
-M16vsLA85A1(LA85A1.Tak właściwie wielkich różnic w celności i obrażeniach niewidze.Ale LA85A1 ma 2 wielkie zalety-Automatic fire mode i niezly celownik,wieć można powymiatać czasem jak snajperką:D)
-M4vsG36C(M4 troche większy damage i lepszy celownik)
-G36CvsAK-74U/QBZ(W obu przypadkach polecam G36C)
-DOA-12vs MP5 i odpowiedniki(MP5 jak dla mnie to taki badziwe że chyba zawsze lepiej wybrać DOA-12)
-DOA-12vsP90(zależy od mapy)
-SVDvsM95(wole SVD.Taka sama celność,mimo mniejszych obrażeń SVD rekompensuje ten brak szybkostrzelnością)
-PKMvsReszta odpowiedników(widze że każdy mówi że PKM wymiata.Więc niech będzie że PKM=P )

Wniosek-wybieraj broń do mapy.I pamiętajcie że unlocki nie są wcale o niebo lepsze od podstawowych broni!

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 15:12 przez Patrix, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:38 

Broni sie nie wybiera, bron sie ma :)
A wogle co wy macie do Broni?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:42 

Ja tam broń lubie :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:36 

Ja też lubię Bronię :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:02 

Czy macie dzis tak jak ja problemy z naliczaniem pkt? Gralem dzis na dwoch serwerach i nie ma ani pkt ani odznak czyzby serwry EA znowu mialy przeglad. Serwery na ktorych gralem na 100% sa rankingowe.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 06:55 

standardowo -> weekend przyszedł, zawsze czekam na poniedziałek bo wtedy wiem ile mam punktów :)

"Wracając do tematu" jak dla mnie to przez pierwsze 10 minut na Karkandzie to granat wymiata :D

Co do PKM'ów to spoko, nie wkurzają mnie aż tak bardzo bo ściągnę tekiego łosia z L85A1 spokojnie :) Akurat gramy w jednej chacie we trójkę na 3 kompach, Wsparcie + Komandos + Medyk i całkiem nieźle idzie :)

Najbardziej wkurzają Aimboty i inne cholerstwa. To dobija najbardziej jak wyczaję biegnącego na górkę snajpera, kładę się z L85A1, przycelowuję trafiam niedokładnie w niego, raz, drugi widać że zaraz po nim ale koleś dalej biegnie, a on nagle skok, półobrót, gleba i dokładne 100% przycelowanie :/ W sumie pod L85A1 zmieniłem myszkę na MX600 + Teflon + SteelPad i mam te 18000 pkt., od niedawna gram wynik na minutę 1.69 ale takich cudów jednak nie potrafię :/

Widziałem też szalonego medyka, który z dużej odległości z bursta jednym strzałem dla każdego trafił "krytycznie z osobna" 6-osobowy team :|

Zastanawiam się czy "niezniszczalni kolesie" w których można władować z bliska leżąc cały magazynek z PKM'a to też Aimbot czy jakiś nowy nabytek, ale od takich rzeczy to szybko zmieniamy serwer bo niepotrzebnie się irytować nie ma po co....

Zauważyliście, że po ostatnim patchu się apteczka i defibrylator zacina ??? Bo już mam tego dość!!! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 08:09 
Moderator forum

oooVigerooo napisał(a):
Zauważyliście, że po ostatnim patchu się apteczka i defibrylator zacina ??? Bo już mam tego dość!!!

Jakby tego było mało :roll: Btw: to też bug patcha że czasami broń sama z się strzela pojedynczymy pociskami i nie mozna wiecej nic wydalić? Tak dla przykładu jest to ak-101. denerwujące to bo idziesz z uśmiechem na 3 gosci wiedzac ze ak wymiecie a tu lol :roll: Taka samo czasami nie strzelają po położeniu sie na glebe :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 08:41 

tak Ci sie wydaje Dumch, bron strzela jak sie polozysz , nie strzela w trakcie kladzenia sie - troche glupio to zrobili bo np mozesz z prone'a przejsc w crouch i oddac strzal ,ale z lezenia do wstania nie mozesz

oooVigerooo skad wiesz ze ten ktos to cheater ???? bo Cie zabil head'em (do tego snajper), a moze to nie byl headshoot tylko nie miales 100% zycia - strzal ze snajpy ma duzy dmg ???

"Widziałem też szalonego medyka, który z dużej odległości z bursta jednym strzałem dla każdego trafił "krytycznie z osobna" 6-osobowy team "

nie rozumiem tego - to strzelal burstem (burst to 3 pociski przy jednym kliknieciu) czy pojedynczymi strzalami i jak moglbys wytlumaczyc to "....kazdego trafil 'krytycznie z osobna'.... "

tak szczerze mowiac, to nie wiem o czym piszesz (no offence)

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 13:59 

Z defibrylatorem to jest tak, że on się musi naładowac, zauważcie że macie na dole pasek, który informuje nas o naładowaniu defi. Zdaje się, że bez naładowania może pociągnąc 3 razy :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 14:45 
Moderator forum

c0lon3l napisał(a):
tak Ci sie wydaje Dumch, bron strzela jak sie polozysz , nie strzela w trakcie kladzenia sie - troche glupio to zrobili bo np mozesz z prone'a przejsc w crouch i oddac strzal ,ale z lezenia do wstania nie mozesz

Niet, ja leżałem już i cisne tą mysz i nic, albo strzela pojedynczo... PKM! :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 21:47 

fakt, u mnie broń się też czasem zacina, nie wiem czy to kwestia Latency chwilowego i po prostu pakiety nie dochodzą czy wina samego kodu, ale zauważyłem to przy duzej pycie tak jak mówisz, idzie trzech gości, ty przygotowany a jak, że chociaż 1-2 ściągniesz a tu dupa...

Co do odpowiedzi do colonel:
po pierwsze primo, na 100% headshot, ale za długo gram by rozpoznać faktyczny przypadkowy strzał, skoro takich sytuacji miałem więcej, duży dmg ??? no pewnie że duży dmg!!!, największy w grze jeśli chodzi o pojedynczą kulę!!! Ale spoko, z jednej strony nie nazywam nikogo cheaterem, bo kiedyś nazwałem tak kolesia, który wyczyniał coś co i ja teraz potrafię ;P Mógłbym napisać tylko, że chciałbym zobaczyć jak to koleś na legalu robi bo sam bym tak chciał... lecisz nie patrząc w stronę górki (przynajmniej tak grafika przez scope'a o tym świadczyła), wyhaczasz delikwenta, skaczesz, kładziesz się i gdzieś 0.5sek. namierzanie i strzał i headshot... Miałem przypadki kills'ów z półobrotu jedną kulą w głowę z L85A1, ale mógłbym je policzyć na palcach dwóch rąk przy overall kills 5000-6000 :)

po drugie primo co do skoszenia całego zespołu: seria z L85A1, to przecież automat możesz wywalić 30 naboi.... nie mówię o podstawowej broni medyka...

olli:
pasek paskiem, czasem się blokuje i możesz pół minuty stać i nic ;P

albo wyskakująca apteczka bez rąk i bez paska informacyjnego, lool

Będąc komanderem też czasem mam fajny ubaw bo jest bug przy częstym zoomowaniu terenu, w pewnym momencie przy klikaniu myszką artyleria zaczyna walić mi z przesunięciem x i y: jakiś 1cm od klikniętego ;P Przycelowujesz a tu bach, arty ląduje na Twoim wojsku ;P Podobnie z paczkami,hehe

W sumie jak patrzę na co po niektóre statsy to wszyscy mają wysoki rating, a w środku sama polerka (tzn. czołg, apc albo latanie), nie ma nigdzie prawdziwego killera co lata z karabinem i ma tam rating K/D jakieś 20-30 :) Wszyscy tylko polerują, straszne, to już podchodzi pod stats padding ;P

Ja po mojej nieudolnej początkowej (pierwsze 3-4 tyg) grze z roz... PKM'em sprzed upgradu gdzie miałem rating K/D jakieś 0.70 wyciągnąłem go medykiem na 1.20 i jestem z siebie dumny :) Żadnej polerki...

Poza tym coś mi joy nie działa, chciałem polatać ale przepustnica od ciągu silnika działa mi w trybie 0-1 :/ nie można ustawić prędkości, a na pełnej pycie przelatuję planszę i już trzeba zawracać... nie wiem czy to kwestia gry czy driverów ale jestem niepocieszony, na WSAD'zie trzymać i korygować ciąg to żenada skoro ma się przepustnicę, no nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 21:53 

druga sprawa to to, że im gorszy sprzęt graficzny tym ma się większy advantage :lol: Zero cieni, zero krzaczków, bardziej kwadratowe ludziki, dziury w podjazdach (szczególnie na Mashtuur City) przy okrojonej siatce przez które widać kolesi, czy idą czy stoją, czy się czają :lol:

Ale ja męczyć wzroku nie będę, przyjemność musi być czyli full detail 8)

colonel:

taki piękny wynik 80K Global points, a tu się patrzy na czym, Sniper, no no, rewelka, ale co to??? Sniper Rifles K/D Ratio 0.66 :lol: Więcej sobie krzywdy robisz snajperką niż przeciwnikom :lol: w ogóle jak popatrzeć to Ty strzelać z żadnej broni nie umiesz :)

Polerka oczywiście i statszenie

aa zapomniałbym,

nie wiem kompletnie o czym pisałeś ;P

no offence oczywiście :D

Ostatnio edytowano 27 mar 2006, 22:04 przez oooVigerooo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 22:03 

.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2