fakt, u mnie broń się też czasem zacina, nie wiem czy to kwestia Latency chwilowego i po prostu pakiety nie dochodzą czy wina samego kodu, ale zauważyłem to przy duzej pycie tak jak mówisz, idzie trzech gości, ty przygotowany a jak, że chociaż 1-2 ściągniesz a tu dupa...
Co do odpowiedzi do colonel:
po pierwsze primo, na 100% headshot, ale za długo gram by rozpoznać faktyczny przypadkowy strzał, skoro takich sytuacji miałem więcej, duży dmg ??? no pewnie że duży dmg!!!, największy w grze jeśli chodzi o pojedynczą kulę!!! Ale spoko, z jednej strony nie nazywam nikogo cheaterem, bo kiedyś nazwałem tak kolesia, który wyczyniał coś co i ja teraz potrafię ;P Mógłbym napisać tylko, że chciałbym zobaczyć jak to koleś na legalu robi bo sam bym tak chciał... lecisz nie patrząc w stronę górki (przynajmniej tak grafika przez scope'a o tym świadczyła), wyhaczasz delikwenta, skaczesz, kładziesz się i gdzieś 0.5sek. namierzanie i strzał i headshot... Miałem przypadki kills'ów z półobrotu jedną kulą w głowę z L85A1, ale mógłbym je policzyć na palcach dwóch rąk przy overall kills 5000-6000
po drugie primo co do skoszenia całego zespołu: seria z L85A1, to przecież automat możesz wywalić 30 naboi.... nie mówię o podstawowej broni medyka...
olli:
pasek paskiem, czasem się blokuje i możesz pół minuty stać i nic ;P
albo wyskakująca apteczka bez rąk i bez paska informacyjnego, lool
Będąc komanderem też czasem mam fajny ubaw bo jest bug przy częstym zoomowaniu terenu, w pewnym momencie przy klikaniu myszką artyleria zaczyna walić mi z przesunięciem x i y: jakiś 1cm od klikniętego ;P Przycelowujesz a tu bach, arty ląduje na Twoim wojsku ;P Podobnie z paczkami,hehe
W sumie jak patrzę na co po niektóre statsy to wszyscy mają wysoki rating, a w środku sama polerka (tzn. czołg, apc albo latanie), nie ma nigdzie prawdziwego killera co lata z karabinem i ma tam rating K/D jakieś 20-30

Wszyscy tylko polerują, straszne, to już podchodzi pod stats padding ;P
Ja po mojej nieudolnej początkowej (pierwsze 3-4 tyg) grze z roz... PKM'em sprzed upgradu gdzie miałem rating K/D jakieś 0.70 wyciągnąłem go medykiem na 1.20 i jestem z siebie dumny

Żadnej polerki...
Poza tym coś mi joy nie działa, chciałem polatać ale przepustnica od ciągu silnika działa mi w trybie 0-1 :/ nie można ustawić prędkości, a na pełnej pycie przelatuję planszę i już trzeba zawracać... nie wiem czy to kwestia gry czy driverów ale jestem niepocieszony, na WSAD'zie trzymać i korygować ciąg to żenada skoro ma się przepustnicę, no nie ?