Witam,
po kolei:
1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. Ping miałes w okolicach 20-30 - podobny do mojego - czyli nie była to sprawa pingu. Niestety nie mam screenów do tego. Cóż, taka była decyzja, i nawet jeśli była niesłuszna (choć mam ogromne wątpliwości co do niesłuszności). Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam...
2. Pako, Hokahey - zapiszcie się Panowie na naukę czytania - jest teraz taka akcja "Polska czyta dzieciom" - jeśli nie umiecie czytać informacji przy wejściu na serwer i ostrzeżeń, żebyście nie jęździli POJAZDAMI, to proszę nie wchodźcie na serwer. Jak jest gra "infantry only' i wszyscy biegają na piechotę, a ktoś wsiada do vodnika to to nie ma sensu...
3. Lipton - jeśli uważasz że ludzie z SLW baserapują flagi to się znacznie mylisz. Generalnie tacy są wyrzucani z serwera, pozatym bo pewnie chodzi Ci o mapkę karkand, bo ona najczęściej u nas leci - po stronie amerykańskiej są 3 spawny...
4. Panie Meewosh - Hitman nie jest w PFT - a co do złośliwości to serdecznie Cię pozdrawiam.... lol
5. Crist - jeśli coś cytujesz - "badziewiarskiej taktyki gry" to dokładnie - bo ja tak nie napisałem i jest to po prostu oszustwo z Twojej strony, a więc w skrócie KŁAMIESZ!!!!! Natomiast jeśli chodzi o słowo "lama" to bardzo możliwe, bo dla mnie strzelanie z granatników jest po prostu ********* Pozatym słowo "lama" nie jest chyba jakąś straszną obrazą, a brzmi bardziej żartobliwie. Ale dobrze Panie Perfekcyjnie Poważny - jeśli strzeliłeś mi "perfekcyjnie w korpus" - lol - to pewnie znaczy, że jesteś perfekcjonistą.... Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam
6. No cóż Lailonn - lamerstwo w Twoim wykonaniu...
7. Szanowny Panie Garet - pisze Pan o chamstwach, a sam używa wyzywasz nas (adminów Krapa) od pi*d i ch***w - także posprzątaj najpierw swoje podwórko - póżniej oskarżaj. Po prostu: "grajmy pięknie"
8. Więcejmocy - jeśli uważasz nie można być lepszym od admina to po prostu fajnie masz...
Mimo wszystko zapraszam serdecznie na nasz serwer. Dziękuję wszystkim za miłe słowa

i życzę dobrej zabawy i przede wszystkim fair!! Jeśli ktoś został urażony to bardzo mi przykro... Pozdrowienia dla pokrzywdzonych