Teraz jest 26 lis 2024, 08:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:45 

My zrobimy krzywde? To szczeniactwo adminow tego serwera robi IM krzywde. Najwyzej mniej osob tam bedzie gralo. Kto na tym starci? My czy oni? Dlaczego na innych serwerach gra sie milo i klanowcom i nieklanowcom? Admini wspoltworza atmosfere serwera. A gdy admin zapomina, ze to on jest dla serwera a nie serwer dla niego - rodza sie problemy...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:47 

cebulus napisał(a):
ale żeby zaraz topici z listami no kurcze niby dorośli ludzie .....do dupy serwer, do dupy admin nie wchodzę i tyle. Zrobice sami sobie krzywde tą inkwizycją

"Dla triumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili" ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:57 

Nie pochwalam takiego zachowania , co do tego sie zgadzam że jeżeli tak bedą adminowac to na serwer nikt nie bedzie wchodził . Screeny są dowodem ale z całym szcunkiem do zamiszczającego pokazują tylko jedną stronę ( jest to tylko teoretyzowanie bez odnoszenia sie do zaistniałej sytuacji o której niewiele mi wiadomo ) , nie podoba mi sie pomysł publicznych egzekucji . Na obronę panów z Karpa powiem że być może to był jednorazowy wybryk , z tego co sie orientuje nikt z klanu ETCS nie został tam źle potraktowany ( poza wyjątkiem który opisałem wcześniej ....traktuje go jako nieporozumienie :wink: ) Dodam jescze że niektórzy traktują ten serwer jako jeden z sympatyczniejszych .....a to byli admini ?????

Ale jezeli taka wola ludu żeby kamieniowac trudno ......

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 14:09 przez cebulus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:01 

Witam,
po kolei:

1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. Ping miałes w okolicach 20-30 - podobny do mojego - czyli nie była to sprawa pingu. Niestety nie mam screenów do tego. Cóż, taka była decyzja, i nawet jeśli była niesłuszna (choć mam ogromne wątpliwości co do niesłuszności). Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam...

2. Pako, Hokahey - zapiszcie się Panowie na naukę czytania - jest teraz taka akcja "Polska czyta dzieciom" - jeśli nie umiecie czytać informacji przy wejściu na serwer i ostrzeżeń, żebyście nie jęździli POJAZDAMI, to proszę nie wchodźcie na serwer. Jak jest gra "infantry only' i wszyscy biegają na piechotę, a ktoś wsiada do vodnika to to nie ma sensu...

3. Lipton - jeśli uważasz że ludzie z SLW baserapują flagi to się znacznie mylisz. Generalnie tacy są wyrzucani z serwera, pozatym bo pewnie chodzi Ci o mapkę karkand, bo ona najczęściej u nas leci - po stronie amerykańskiej są 3 spawny...

4. Panie Meewosh - Hitman nie jest w PFT - a co do złośliwości to serdecznie Cię pozdrawiam.... lol

5. Crist - jeśli coś cytujesz - "badziewiarskiej taktyki gry" to dokładnie - bo ja tak nie napisałem i jest to po prostu oszustwo z Twojej strony, a więc w skrócie KŁAMIESZ!!!!! Natomiast jeśli chodzi o słowo "lama" to bardzo możliwe, bo dla mnie strzelanie z granatników jest po prostu ********* Pozatym słowo "lama" nie jest chyba jakąś straszną obrazą, a brzmi bardziej żartobliwie. Ale dobrze Panie Perfekcyjnie Poważny - jeśli strzeliłeś mi "perfekcyjnie w korpus" - lol - to pewnie znaczy, że jesteś perfekcjonistą.... Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam

6. No cóż Lailonn - lamerstwo w Twoim wykonaniu...

7. Szanowny Panie Garet - pisze Pan o chamstwach, a sam używa wyzywasz nas (adminów Krapa) od pi*d i ch***w - także posprzątaj najpierw swoje podwórko - póżniej oskarżaj. Po prostu: "grajmy pięknie"

8. Więcejmocy - jeśli uważasz nie można być lepszym od admina to po prostu fajnie masz...

Mimo wszystko zapraszam serdecznie na nasz serwer. Dziękuję wszystkim za miłe słowa ;-) i życzę dobrej zabawy i przede wszystkim fair!! Jeśli ktoś został urażony to bardzo mi przykro... Pozdrowienia dla pokrzywdzonych

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:11 

haha no to soloneza czas zaczac :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:11 

oh yeah!
"burn baby, burn! flames are geting higher! ..."
:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:21 

Co do KRAPA, to zagralem tam kiedys kilka rund i wystarczy.
Jak chcecie sie miec do czynienia z lamerstwem, to serwer GROMu jest tez spoko - wsiadam do heli (gunner), pilot wysiada (z GROMu a jakze) i zabija mnie z M95. Gratuluje.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:25 

Udaj napisał(a):
2. Pako, Hokahey - zapiszcie się Panowie na naukę czytania - jest teraz taka akcja "Polska czyta dzieciom" - jeśli nie umiecie czytać informacji przy wejściu na serwer i ostrzeżeń, żebyście nie jęździli POJAZDAMI, to proszę nie wchodźcie na serwer. Jak jest gra "infantry only' i wszyscy biegają na piechotę, a ktoś wsiada do vodnika to to nie ma sensu...

Po pierwsze widziałeś mnie żebym się na to skarżył ? (bo ja jakoś prześledziłem ten topic i nie znalazłem najmniejszej wzmianki w tej sprawie) NIE !! a czemu zdarzyło mi się użyć jeepa ? ponieważ zwyczajnie się zapomniałem i zwyczajnie przyjąłem ze zrozumieniem tego kicka z serwera więc nie rozumiem po co to piszesz w moim kierunku ? :lol: jeśli szukasz na siłę "zaczepki" to ją znalazłeś :twisted: co nie zmienia faktu że to co napisałeś w moim kierunku to krzyk rozpaczy i głupoty...

A po drugie tak już całkiem nawiasem i piszę tu ogólnie o tych zasadach że sprawa jeepów i infantry - zastanówmy się tak poważniej - każdy może sobie latać supportem i nikogo nie kickują a jak np w ostatniej akcji kiedy zauważyłem 3 przeciwników jeden na dachu 2 na ziemi rozproszeni a przedemną stał jeep, wróg mnie oczywiście widział w magazynku ostatnie 3 naboje no nie było szans żebym wyszedł z tego żywy więc użyłem jeepa i zabiłem wszsytkich 3 w tym ciebie no i kick - ja rozumiem to jest uzasadnione SPOKO tylko chce zobrazowac ze zasady Infantry Only czyli akurat w tym przypadku opisanym przezmnie pozostawiaja wiele do życzenia... wracając do jeepa i supporta to też tego nie rozumiem za bardzo bo przecież support jest nawet lepszy niż działko na jeepie bo supportem się wszędzie możesz schować a jeepa jest przecież duży i każdy go widzi...

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 14:27 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:27 

Ja powiem tak może i nie grzeszę słownictwem. No ale sorry wchodząc na serwer ludzie czytajcie informacje wszyscy grają infantry a Hakohey siedzi w vodiku i kosi. Nie umiesz czytać to nie wchodź wogóle na serwer. Czasami trzeba myśleć o tym co się robi.
Znajdą się inni chętni gra w BF2 nie jest przymusowa.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:29 

morthag napisał(a):
Co do KRAPA, to zagralem tam kiedys kilka rund i wystarczy.
Jak chcecie sie miec do czynienia z lamerstwem, to serwer GROMu jest tez spoko - wsiadam do heli (gunner), pilot wysiada (z GROMu a jakze) i zabija mnie z M95. Gratuluje.

skąd ja to znam wiesz co chyba nawet to widziałem pozdro nie będę pisał konkretnie nickami :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:29 

tytoniusz napisał(a):
Ja powiem tak może i nie grzeszę słownictwem. No ale sorry wchodząc na serwer ludzie czytajcie informacje wszyscy grają infantry a Hakohey siedzi w vodiku i kosi. Nie umiesz czytać to nie wchodź wogóle na serwer. Czasami trzeba myśleć o tym co się robi.
Znajdą się inni chętni gra w BF2 nie jest przymusowa.

Czyta mój poprzedni post !!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Jeepa zdarzyło mi się urzyć kilka razy - ale nie celowo tylko z zapomnienia - i tu zaznacze że ja się nie tłumaczę a wszystko jest wyjaśnione w moim ostatnim poście...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:30 

Hokahey, wóz albo przewóz - zasady są jakie są... Zakazać latania z supportami, a szczególnie z lamerskimi pkm-ami - też bym chciał, ale to nie możliwe!! A samochodem szybciej przejedziesz, trudniej Cię zabić, możesz kogos przejechać itp Nie trzeba zresztą tłumaczyć...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:30 

spoko stary nie denerwuj się . Kropelki relanium są dobre na Twoje schorzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:37 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:37 

Udaj napisał(a):
Hokahey, wóz albo przewóz - zasady są jakie są... Zakazać latania z supportami, a szczególnie z lamerskimi pkm-ami - też bym chciał, ale to nie możliwe!! A samochodem szybciej przejedziesz, trudniej Cię zabić, możesz kogos przejechać itp Nie trzeba zresztą tłumaczyć...

No przecież ja się zgodziłem z tymi zasadami i je szanuje dlatego napisałem że to były uzasadnione kicki co do mojej osoby z tym że ty nie rozumiesz jednej rzeczy.... ja się NIE SKARŻYŁEM ! więc twoja wypowiedź jest bardzo nie na miejscu i całkiem nie potrzebna na dodatek jeśli już mówisz o właściwościach jeepa to zauważ że jeśli już się zapomniałem i użyłem jeepa w taki czy inny sposób to długo nie pojechałem jeepem czy nie postrzelałem bo zaraz kick, pozatym mój ulubiony typ grania to typowy Close Combat a nie jeep :twisted: który swoją drogą czasami sam się prosi o kicka ale nigdy prze nigdy nie zrobiłem tego umyślnie gdyż akurat jeśli grałem na serwerach infantry to jeepów można było używać a na tym nie stąd też zdarzyło mi się zapomnieć kilka razy niemniej jednak wracając do tematu Proszę Cię nie zmieniaj go więcej bo on jest o czym i o kim innym...

tytoniusz napisał(a):
spoko stary nie denerwuj się . Kropelki relanium są dobre na Twoje schorzenia :)

Spokojnie to są tylko napisy - to że są duże litery i wykrzykniki nie znaczy wcale że ja się denerwuję tylko chcę oddać "powagę sytuacji"...

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 14:45 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2