Dziedzic, USI dziala, ale tylko na spatchowanych do 1.3 serwach, jakas godzine temu tylko 3 byly:/
Co do historii mojego patchowania:
zapodalem 1.3 incremental
odpalam BF2
5 minut czekania...
NIEBIESKI EKRAN WINDY...
reboot
odpalam BF2
5 minut czekania...
zalogowalem sie
wchodze na server
robi mi sie "wypad" do OSa...
Za 3cim razem dopiero pogralem...
Tez tak mieliscie? i dlaczego tyle sie loguje?
Z drugiej strony - z 5 FPS wiecej mam, wreszcie optymalizacja?
Z innych spraw:
polityka: kazdy ma takie beretki jakie chce, bez wysilku, ,w "prezencie" od EA (sam po 3-4 sek gry dostalem 3 medale i baretke jedna)...
I DOBRZE! mniej lam grajacych dla samych statsow...
Znowu tweak broni, podstawka asfalta jakos tak lepsza sie wydaje, za to serie na stojaco chyba mniej celne...
Wielkie LOL dla wszelkich noobkow co nie chcieli squad hoppujacych klanowcow - teraz maja mega ciezkich do wyciecia (ach ci medycy:) pro i gina o wiele czesciej... a tak pro nie bawili sie w wycinanke tylko szli tam gdzie mogli cos zdzialac... a teraz ida na zware...
Scenka z serwa BF2Live dzisiaj w 6 ludzi PL4FC:
odbijamy (jako MEC) Square, chyba ze 4 medykow... dostajemy sie pod ogien (z 30 metrow max) apc i tanka... u nas AT brak, ale od czego revive?? multi defibrylatory, ostra jazda z leczeniem...
i ostatecznie szarzymy i jakies 4 ssek pozniej przejmujemy flage. Co z tego ze kolesie ciulali punkty jak my cel osiagnelismy.
IMO, BF2 to teraz bardziej a'la Quake sie zrobil... Gralem na kilku "lepszejszych" serwach zagranicznych i wszedzie gra totalnie skillowa byla, bez myslenia, kto tylko lepsza myche i podkladke ma...
Nie zrozumcie mnie zle, nic do kwaka nie mam, ani od skillowcow, ale od tej gry oczekiwalem wiecej myslenia, np. gdzie sie pojawic zeby cos ciekawego pokazac, niz pure skillu...
ciekawe kiedy bedzie 1.31 - jak dla mnie to spiepszyli wyszukiwarke serwow totalnie. graczy at all mi nie pokazuje. A noobki juz sie wkurzaly ze gina co 10 sekund - pewnie wroci SJ i bedzie spokoj - jakby od razu nie mogli tego jako option w serwach zrobic, jak z friendly fire min i clayow...
EDIT:
na Gulfie, jeep obok flagi Hotel, na samym szczycie wysokiego budynku (hotelu?) kosi all heli z polowy mapy... a do tej pory sami snajpi tam kampili..
inna rzecz - ARTY wymiata... bardziej... czy mi sie tylko zdaje?
EDIT2
heh, made by commander 90s
nie zabiera wiecej niz 25% energii heli, ale i tak fajne:)))