Miałem sie juz nie wypowiadać w tym temacie, ale cos mnie tknęło, nie wiem, może zaburzenia myślenia ale:
Masterod
Poddał pomysł, dzięki któremu moga sie spotkać gracze, dopiero wchodzący w świat, bf, fajnie by było żeby też zagrali gracze z większym stażem, a jest jeszcze takich troche z tego co widuje ostatnio, i pokazali im na czym polega zabawa, a nie nabijanie fragow, stawiając clay na fladze...
Ostatnio widuje dużo osób, które dopiero zaczynają, dzieki czemuś takiemu, moze by założyli klan, i ti sensowny, nie cos typu AI*...
Nie wiem za to czemu krytykują to najbardziej osoby, które same też zaczynają grać, a jak grają to kampią snajperem cały czas.
Co do samej realizacji, to tu widze problem tylko w np: Adaś lat11, który będzie latał, mimo pięknie rozpisanych zasad i stawial clay na fladze.
Cytuj:
Ale o co w tym wszystkim chodzi ???Smile Są jakieś nagrody??? Very Happy
Nagrodą jest to że sie razem spotkacie i pogracie dla zabawy, spędzicie razem czas bez walki o fraga, jak to na rankingowych serwach jest...
Masterod'owi chodzi o zabawe, więc może zamiast krytykować, co w Polsce każdy umie mu pomóżcie i pokażcie jak powinno to wyglądać, nie wyjdzie trudno, ale spróbował i to sie liczy.
Cytuj:
P.S. Jason ta Alba to niezła dupa jest Very Happy Very Happy Very Happy
A no fajna ale:
Cytuj:
Ja wiem ,że pewnie z 70 % ludzi tutaj ma z dziesięć lat mniej niż ja i musi na kimś wyładować swoją energię bo jedyne kobiety z którą mieli styczność to ich matki Very Happy
Po tej wypowiedzi też taką osobą jesteś?