Teraz jest 6 lip 2025, 05:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 14:23 

Mordoklej napisał(a):
pasqdnick napisał(a):
Nie są na tyle dobre żeby aż kupować dodatek. Fajne są mapki - zupełnie inne klimaty.

Mapki sa cudne. No moze z wyjatkiem The Iron Gator :roll:

taa....
ale bardzo słabo zbalansowane

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 15:20 

Cytuj:
...ale bardzo słabo zbalansowane

czy ja wiem, czy słabe? Jak gram to raz wygrywam raz przegrywam, identycznie jak w podstawce :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 16:12 

Napewno bardziej infantry ...ale to akurat dla mnie plus

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 16:28 

Yamsza napisał(a):
Cytuj:
...ale bardzo słabo zbalansowane

czy ja wiem, czy słabe? Jak gram to raz wygrywam raz przegrywam, identycznie jak w podstawce :roll:

na leviatanie i devil's perch strona atakująca rozprzestrzenia się jak karaluchy w starym blokowisku - nie istnieje tam mozliwość utrzymania przez obrońców wszystkich flag (jak np. na karkandzie)

iron gator - bwahahahahaha

warlord & surge & mass destruction - obdartusy i powstańcy mają wyczuwalnie mniejsze szanse

ghost town po dokładnym przeanalizowaniu topografi terenu ma nieznaczną skłonność w stronę spetznazu (od tamtej strony są łatwiej dostępne flagi)

night flight jest generalnie zbalansowany z wyjatkiem tego żę flaga w samolocie jest niedozdobycia gdy na górnym pokładzie usadowi się ze 3 kolesi z których jeden jest supportem a drugi medykiem

większość meczy które rozgrałem na mass destruction wygrał spetznas w następujący sposób - olewając kocioł przy pierwszej fladze jeden koleś wsiada w skuterek i płynie aż do głównego budynku (cieżko nawet zauwązyć taką osobę ze względu na piaskową mgłę i ukształtowanie terenu), przejmuje samotną flagę - kocioł przenosi się tam (budynek jest cholernie trudny do zdobycia/odbicia) - w tym czasie spetznas przejmuje pozostałe teraz prawie niebronione flagi - finito!

poza gatorem wszystkie róznice spokojnie mieszczą się w team'owych wachaniach skilla co rundę, jednak analizując tam przebieg kilkunastu rozgrywek z obu stron stwierdzam że to nie to co zatar wetlands, shonghua stalemate, shraqui penisula czy karkand

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 17:30 

Kolec napisał(a):
odnoszę wrażenie że nastawiasz się do tego jakby cię ktoś miał przeegzaminować za pół roku
to tylko gra... :roll:

najlepszy i tak niebędziesz bo w światku BF2 siedzą goście związani z serią BF od ładnych paru lat oraz tacy co poza graniem już tylko śpią, jedzą i srają

dlatego też radziłbym ci poprostu wejść na serv & have fun ... zamast zdobywać wiedzą o grze w sposób przypominający czytanie podręcznika szkolnego...
na forum pisze w 99% jak jestem w pracy więc gram gram w domku non stop chyba że impra albo dziewczę :P

natomiast kompletnie nie zależy mi żeby być najlepszym, ale zależy mi żeby być pro - jeśli rozumiesz jaką różnice mam na myśli.
Tak lubie :wink:

W skrócie SF na razie nie kupuje. Dziękuje wszystkim za rady 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 00:45 

Kolec napisał(a):
night flight jest generalnie zbalansowany z wyjatkiem tego żę flaga w samolocie jest niedozdobycia gdy na górnym pokładzie usadowi się ze 3 kolesi z których jeden jest supportem a drugi medykiem

Niezgadzam się. Są 3 wejścia z czego 1 wejście jest osłonięte. Są też granty błyskowe, gaz.
Nie ma bata, da się przejąć momnetalnie.
Trzeba ładnie zapakować (razem ze wstąrzeczką i liścikiem 8) ) granaty na górę i po sprawie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 16:17 

3 wejścia powiadasz
to ja coś przegpiłem bo znam tylko dwa - to z przodu i to z tyłu :roll:

granaty błyskowe i gaz nic niedają
siedzi ekipa na górze i oni widzą cię doskonale (bo w środku jest w miarę jasno i moga sobie nokto wyłączyć) a tych ich prawie wcale
rzucenie flashbanga do środka nic niedaje bo ich nie oślepi - powinno się trafić w górny pokład a to rzucając reką granat jest nie wykonalne (tor lotu)
pozatym goście sami siędzą w maskach więc gaz niedziała

może gdyby na czuja znać szparę gdzie ich mordy wystają dało by się kogoś odstrzelić metoda "pojawiam się i znikam"
ale jak ja próbowałem to kazde nawet delikatne wychylenie kończyło się zgonem
a oni mieli z sobą medyka

wierz mi - p.r.ó.b.o.w.a.ł.e.m :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 18:24 

Cytuj:
3wejścia z czego 1 wejście jest osłonięte.

A ja myślałem, że tylko dwa... :oops: Gdzie jest to trzecie :?: Na dachu samolotu :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 21:18 

hmm, zainstalowałem SF, nadpisałem paczem i zero kłopotów poza ...
range w BFHQ mam piątą a na serwerach pod TAB pierwsza (i w SF i w podstawce.

To standard ?
Przykro mi ale jeśli to jest w tych 35 stronach to jest nieznajdowalne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 23:22 

Też tak kiedyś miałem. Na jednym srwerze zawsze bylem szeregoeym-nie wazne jaka naprawde range miałem. Nie wiem od czego to zależy, ale n innych serwach powinno byc dobrze :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 02:19 

kupiłem dodatek, zainstalowalem pogralem i przyznaje ze jest bardzo dobry. Troche trudniejszy bo w nocy g***o widac :). F2000 miażdzy jak dla mnie. Mapy sa świetne. Co do technicznych aspektow, chodzi dokładnie tak samo jak bf, czyli czasem wyjdzie do windowsow bez powodu, czasem przytnie, ale ogolnie wystarczajaco zeby grac w miare komfortowo :). Żadnych spadkow fps nie uswiadczylem nawet na Iron Gator. Tylko odznaki z SF sa nienormalne... medal za 4500h grania... n/c to samo za flashe i haki.... Natomiast noktowizor rzadzi :). Super jest. Mam jeszcze pytanie. Jestem Sierżantem, odblokowane mam G3, M95 i L85A1. Po odpaleniu dodatku dostałem możliwosc pojedynczego unlocku. Wybralem F2000. Czy teraz za kazda range zdobyta bede dostawal dwa unlocki ?? Bo inaczej nie zdoła sie odblokowac wszystkiego dochodzac nawet do 2nd Lit.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:27 

Kolec napisał(a):
3 wejścia powiadasz
to ja coś przegpiłem bo znam tylko dwa - to z przodu i to z tyłu :roll:

granaty błyskowe i gaz nic niedają
siedzi ekipa na górze i oni widzą cię doskonale (bo w środku jest w miarę jasno i moga sobie nokto wyłączyć) a tych ich prawie wcale
rzucenie flashbanga do środka nic niedaje bo ich nie oślepi - powinno się trafić w górny pokład a to rzucając reką granat jest nie wykonalne (tor lotu)
pozatym goście sami siędzą w maskach więc gaz niedziała

może gdyby na czuja znać szparę gdzie ich mordy wystają dało by się kogoś odstrzelić metoda "pojawiam się i znikam"
ale jak ja próbowałem to kazde nawet delikatne wychylenie kończyło się zgonem
a oni mieli z sobą medyka

wierz mi - p.r.ó.b.o.w.a.ł.e.m :roll:

jakoś nigdy nie miałem problemu ze szturmowaniem tej flagi choć na pokładach są ludzie. jak nie możesz wejść obejdź pokład i walnij granata na wyższy pokład i tyle. ewentualnie połuż się z M24 przed wejściem w pewnej odległości włącz noktowizor i zbieraj żniwo. Wielu tak robi a jak siedzisz na górnym pokładzie to wszyscy to wiedzą. Pozatym waląc arty na samolot zabijasz tych co są w śroidku na górnym pokładzie

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 10:09 

dla zainteresowanych 3 wejściem do samolotu.
od strony zachodniej na skrzyneczkę, która stoi pod otwartym włazem. Z niej jak się domyślacie należy wskoczyć do środka przez właz.

PS. jest wiele ukrytych przejść na mapach w SFie. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 12:22 

A znaleźliście przejścia tunelami wentylacyjnymi w budynku dowodzenia na tej mapie z rakietą??

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 12:43 

ummm.... nie
jakoś nigdy niemusiałem się uciekać do takich trików

ostatnio odkryłem jak bardzo hak z linką jest przydatny w pokonywaniu płotków i siatek

większość wiary leci dookoła albo szuka dziury lub pudeł po których można się wspiąć
a tu rzuca się kotwiczkę (z całkiem sporej odległości więc nietrzeba się zatrzymwać) i niemal odrazu jest się po drugiej stronie

a jakiegoś alternatywnego wejścia na iron gatora przypadkiem nie odkryliście ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2