Yamsza napisał(a):
Cytuj:
...ale bardzo słabo zbalansowane
czy ja wiem, czy słabe? Jak gram to raz wygrywam raz przegrywam, identycznie jak w podstawce

na leviatanie i devil's perch strona atakująca rozprzestrzenia się jak karaluchy w starym blokowisku - nie istnieje tam mozliwość utrzymania przez obrońców wszystkich flag (jak np. na karkandzie)
iron gator - bwahahahahaha
warlord & surge & mass destruction - obdartusy i powstańcy mają wyczuwalnie mniejsze szanse
ghost town po dokładnym przeanalizowaniu topografi terenu ma nieznaczną skłonność w stronę spetznazu (od tamtej strony są łatwiej dostępne flagi)
night flight jest generalnie zbalansowany z wyjatkiem tego żę flaga w samolocie jest niedozdobycia gdy na górnym pokładzie usadowi się ze 3 kolesi z których jeden jest supportem a drugi medykiem
większość meczy które rozgrałem na mass destruction wygrał spetznas w następujący sposób - olewając kocioł przy pierwszej fladze jeden koleś wsiada w skuterek i płynie aż do głównego budynku (cieżko nawet zauwązyć taką osobę ze względu na piaskową mgłę i ukształtowanie terenu), przejmuje samotną flagę - kocioł przenosi się tam (budynek jest cholernie trudny do zdobycia/odbicia) - w tym czasie spetznas przejmuje pozostałe teraz prawie niebronione flagi - finito!
poza gatorem wszystkie róznice spokojnie mieszczą się w team'owych wachaniach skilla co rundę, jednak analizując tam przebieg kilkunastu rozgrywek z obu stron stwierdzam że to nie to co zatar wetlands, shonghua stalemate, shraqui penisula czy karkand