Px2-Cierń- napisał(a):
[PfT]-ROMEK napisał(a):
Px2-TweTy- napisał(a):
zasade ze nie gra sie z polakami znamy ale im ni podarujemy chdzby dla tego ze tak proboja nas oczernic i przeciagnac innych na swoja strone bo przecirz to pFt jest super a reszta be i to pFt zawsze ma racje dziwie si niektorym graczom tego klanu ktorzy naprawde sa w pozadku ze pozwalaja sobie na to by 2 czy 3 ich graczy tak mieszalo ale to juz ich wewnetrzna sparwa
ps. a co do tych zasad z cb jak np jakis slabszy klan niz wilda byl by na 2 miejscu ni wyzwali by go raczj ni sadze ze tak by bylo
Drogi TweTy w z wiekiem , a klan mój ma średnią wieku oscylującą koło 30-stki, człowiek staje się pryncypialny . Jeżeli istnieje zasada , nawet nie pisana, nie grania w CB z Polakami to mój klan z pewnością tej zasady będzie przestrzegać . Nie Ty decydujesz o tym czy będziemy z Wami grać czy nie , możecie co najwyżej nas wyzwać inkasując "za darmo "10pkt. .(albo i wiecej

). Z pewnością przyjdzie nam się jeszcze zmierzyć z Wami w jakimś turnieju , może nawet na lanie.
P.s. Nie bardzo rozumiem Twoje p.s.? Jeżeli chodzi Ci o to , że nie podnosimy rękawicy klanów silniejszych od nas to proponuje zapoznać się z historią naszych meczów.
W takim razie moze skoro nie checie grac w ClanBase t zagracie znowu towarzyskiego,tym razem od poczatku do końca tutaj nie widze ,zadnych argumentów ,ktore mówiły by o tym ,że nie da się tego zrobić,w szczególnosci ,że wyrazasz chec gry z nami w turniejach badz na lanie

.
Jezeli jednak okazecie sie tymi ,za których czesc nas z Was uwaza,to z pewnoscia nam odmówicie a wtedy niestety bedziemy klepac wyzwania w CB az do skutku,zarobimy wiecej punktów na Was byc moze,ale poprzez wyzwania ,ktorych nie bedziecie przyjmowac.
Jestem tylko szeregowym członkiem mojego klanu i pisze na forum tylko w swoim własnym imieniu , poza tym i tak nie mieszczę się w pierwszym składzie więc i tak z Wami raczej nie zagram.Znam chłopaków i wiem , że zasady z Cb nie złamią , więc spokojnie możecie sobie punkty na nas nabijać .Co do meczu towarzyskiego nie wiem , musisz zaproponować adminom klanu ,choć sądzę , że z piaskownicy wyjęte podpuszczanie :"jeżeli jednak się okażecie tymi za których część nas z Was uważa , to z pewnością nam odmówicie...":), bardziej zniechęca do pojedynku z Wami niż zmotywuje..Nie mam zielonego pojęcia który z klanów jest lepszy , nawet porównanie miejsca PFT i Px2 w tabeli Cb nie jest miarodajne . i sądzę , że Ty Cierniu też nie masz żadnej pewności co do wyniku takiej rywalizacji. Z drugiej strony lepsze czy gorsze miejsce w jakiejkolwiek rywalizacji może jedynie zmienić moje zdanie co do umiejętności graczy , niestety nic poza tym:(.
P.s .Zarzucasz ,że pierzemy brudy na forum ogólnym . Nie ma problemu mogę dyskutować z Tobą na forum Twojego klanu.Ale daj mi szanse!!! .Po nieszczęsnym meczu usiłowałem tam z Tobą prowadzić polemikę , w moim przekonaniu konstruktowną , nie zaśmieconą obrazami czy rzucaniem błotem.Po 3 czy 4 tekście zadajesz mi pytania i ......banujesz mnie uniemożliwiają odpowiedź.
NIkt nikogo nie banowal na naszym forum a mecz chcemy rgac nie dlatego aby udowodnic ,ktory z klanow jest lepszy ,ale po to aby rozladowac negatywne emocje i zakonczyc ten bezsensowny spór.
Ty Romku wydajesz sie rozsadny,niemniej gdy z Toba prowadziłem ta polemike t€ż po tym jak przeczytałem komentarze Tomka i Chestera,stad moje rozdraznienie,za co przepraszam(po raz kolejny zreszta