Teraz jest 30 lis 2024, 18:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 22:57 
Moderator forum

oooVigerooo napisał(a):
Sniper Rifles K/D Ratio 0.66

Ja mam podobnie. Tyle że mnie zawsze arty sciaga nie wazne czy sie przemieszczam czy nie :roll:
oooVigerooo napisał(a):
Miałem przypadki kills'ów z półobrotu jedną kulą w głowę z L85A1

To normalne. To akurat chyba losty że nie usłyszysz/zobaczysz wszystkich kul.
Btw: Nie spamuj tak. Edytuj posty

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 01:02 

oooVigerooo napisał(a):

Najbardziej wkurzają Aimboty i inne cholerstwa. To dobija najbardziej jak wyczaję biegnącego na górkę snajpera, kładę się z L85A1, przycelowuję trafiam niedokładnie w niego, raz, drugi widać że zaraz po nim ale koleś dalej biegnie, a on nagle skok, półobrót, gleba i dokładne 100% przycelowanie :/ W sumie pod L85A1 zmieniłem myszkę na MX600 + Teflon + SteelPad i mam te 18000 pkt., od niedawna gram wynik na minutę 1.69 ale takich cudów jednak nie potrafię :/

Zastanawiam się czy "niezniszczalni kolesie" w których można władować z bliska leżąc cały magazynek z PKM'a to też Aimbot czy jakiś nowy nabytek, ........

to że czegoś nie potrafisz nie oznacza że to cud........ , niewidze w tym nic dziwnego bo takie cuda zdarzają mi się kilka razy na dzień od czasu kiedy non stop gram snajperem (moze masz za duzy sens ustawiony?? na duzym nie postrzelasz zbyt celnie, hyba że zamiast dłoni masz slot na myszke)

co do immortal guys to chyba jesteś jednym z low accuracy guys (nie spotkałem się z takim czymś na rankingowym serwerze przez ponad 300h mojej gry, grasz na rankingowych a wydaje mi sie ze kazdy z tych serwerów ma PB), moze miales wtedy jakies straty pakietów??

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 02:32 

jak chcesz prowokowac oooVigerooo ,to znajdz sobie inne forum ja sie z toba klocic nie bede....

od siebie Ci napisze ze statsy nie oddaja tego jak grasz , nie nazywaj ludzi statsiarzmi, bo robisz z siebie glupka nie majac dowodow i ta polerka... o co Tobie z nia chodzi ??? o latanie samolotami, czy heli - bf to gra ktora pozwala uzywac pojazdow...

osobiscie olewam to jakie mam staty,nie musze byc taki pr0 jak ty by sie dobrze bawic i jeszcze jedno - L85A1 nie strzela burstem (wystarczylo zapytac kogos kto gra dluzej od ciebie co to "burst")

jednym slowem : bzdury piszesz

dziekuje za uwage

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 08:27 

Heh i znowu ludzie mają jakieś problemy których nie mam :D
Tak serio to albo czepiacie się szczegółów,albo ja mam fuksa.
Co do tego gościa oooovideroooo czy jak to tam to wejdź na astera i zobaczysz ,że takie rzeczy można spokojnie na legalu zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:23 

colonel, kłócić się nie chcę, tak jak napisałem nic do Ciebie nie mam, ale zdecydowanie full respect dla osób wypowiadających się o celowaniu, którzy mają jakiś ładny K/D ratio czy ze snajperki czy z karabinu, no cóż... :)

Wiem, że polerka nie jest zabroniona i spoko, każdy gra jak lubi, ja akurat tego nie lubię, szczególnie, że ludzie zaczynają tym czołgiem, samolotem i heli jeździć/latać każdą profesją i potem patrzę -> złoty snajper z polerki, pff..... Z jednej strony miałem naprawdę pełen szacunek jak przeczytałem na forum o etykiecie polerujących by wsiadać mechanikiem do czołgu, jednak rzeczywistość jest zgoła inna...

Burst, racja, sorry walnąłem się i tak napisałem, my bad...

JaraSS -> raz go spotkałem na rankingowym, nawet nie zapamiętałem nick'a a szkoda...

Dalej wierzę, że EA będzie się starało zatrudnić najlepszych programmerów od PB, chociaż z doświadczenia wiem, że wszystko jest do obejścia...

co do Sens'a to już długo jadę na 0.50 :D

Ja tam jestem dumy ze swoich odznaczeń snajpera, też mam kiepskie K/D Ratio (0.75) i nie jestem żadnym Pro, ale odznaczenie ładunków zrobiłem na claymorach :D a ostatnio "legalny tzn. nie z polerki" srebrny Sniper na Karkandzie, ale to w sumie żadne wyzwanie, obniżony z 20 do 15 required kills...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:06 

Co z tego ze K/D na Sniper Rifle niskie? Ja np. dopiero dzis odetchnalem zrozumiawszy, ze killsy przy Sniper Rifle licza sie podczas UZYWANIA ich, a nie samych zgonow z innych snajperek - bo tych mam niewiele - inni snajperzy sa zwykle moim celem, nie ruszaja sie, i sa ogolnie przewidywalni co do miejsc wystepowania. I mialem zalamke przez dluzszy czas, bo ubilem z 15 w ciagu rundy, a mi przybywalo 25 zgonow... kiedy inni zesnajpowali mnie z 2 razy. :P. Jakbym siedzial w jednym miejscu wytrwale to i K/D by znacznie wzroslo, ale nie mam sumienia by nie pomagac w przejeciu flag i hasam, zwykle wpadajac pod czolg albo APC...

oooVigeroo - 15 killsow na karkandzie ze snajperki? nie widze w czym problem - to normalny wyrob na tej mapie. Zrob to samo na Kubra, albo na Omanie, to jest sie czym chwalic.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 14:25 

no i w/g mnie dobrze, że tak liczy K/D, bo runda snajperem 15K 25D to raczej niepopisowa akcja, rozumiem 5-6 razy z arty dostać ale nie 25...

Ale nie ważne w sumie, najbardziej się liczy przyjemność z gry, a widzę, że i o to Tobie chodzi :D

No właśnie, na Karkandzie wyniki 70-80 pkt. to normalny wyrób, ale Kubra i Oman to klasyczne polerki, jakbyś miał gdzieś na piechotę zawędrować to z jednym, dwoma killsami skończyłbyś grę, przy 20 śmierciach przy armor encounters ;P

Czyli co? po 20K awansować to znaczy już tylko polerka ?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 23:41 

no i znowu patch, jezu, mam nadzieję że będzie lepiej

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 14:04 

Może byś czytał ze zrozumieniem.Khildesum napisał że grając snajperem nie ma sumienia siedziec w miejscu i w ten sposob NIE pomagac teamowi w wygranej.I wtedy o wiele łatwiej o śmierć z czego innego niz z arty.A dla ciebie death u snajpera to musi byc z arty bo jak ktos gra snajperem to kampi,ma w d**ie team i tylko mysli jak narobic fragow nie ginac od arty.Przyszedłes na to forum sie pochwalić jak wymiatasz ze swoim L85A1 :?:
P.S.O co ci chodzi z ta "polerką'
P.S.2 Widze ze nie dociera do ciebie co to SPAM

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 19:06 

Pfff, wiem co napisał Khildesum i jasne, że snajper może pomóc teamowi, ale z założenia snajper to Lone Wolf i nie kampowanie, a raczej wsparcie z dalekich pozycji, szczególnie przydatny w porozumieniu z komanderem, gdy pojedyncze jednostki probuja sie gdzies przedostac i poprzejmować punkty. Lub dodatkowe ściąganie delikwentów z linii frontu, kolesi z wieżyczek czołgowych itp.

Jasne, nie mówię tu o klasycznym kampowaniu gdzie jakiś koleś siedzi przez całą grę w jednym miejscu i nawet dupy nie ruszy, gdy team stracił wszsytkie flagi i jest jedynym "zdolnym" do tego żołnierzem.

Ale nie wyobrażam sobie by snajper szedł w największą pytę, pomimo gry zespołowej trzyma się z tyłu, proste...

nie przyszedłem się niczym chwalić więc nie wiem skąd to przypuszczenie

Z polerką? No polerowanie, pucowanie czołgu bądź APC, bądź też siedzenie w hali czy samolocie. Nie widzę w tym nic złego dopóki się bierze mechanika, a nie przelot po wszystkich profesjach by wyciągnąć swoje statsy, bo nie ukrywajmy, punkty ludzie najszybciej nabijają na właśnie "polerowaniu".

Co do spamowania, faktycznie, za to przepraszam, już się będę edytował :D

A tak w ogóle to nie wiem skąd taki offence :D Czy ja coś obraźliwego napisałem ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 21:46 

[quote="oooVigerooo" złoty snajper z polerki, pff.....

Ja tam jestem dumy ze swoich odznaczeń snajpera, też mam kiepskie K/D Ratio (0.75) i nie jestem żadnym Pro, ale odznaczenie ładunków zrobiłem na claymorach :D a ostatnio "legalny tzn. nie z polerki" srebrny Sniper na Karkandzie, ale to w sumie żadne wyzwanie, obniżony z 20 do 15 required kills...[/quote]

po pierwsze, to skad ty do cholery mozesz wiedziec ze ten zloty snajper jest z polerki ??? byles przy tym ???

po drugie po patchu na kazdej miejskiej mapie jest pelno cly'ow bo nie ma tk
jak twoj na nia wbiegnie, dlatego jest latwo zrobic odznaczenie z ladunkow

po trzecie proponuje Tobie sie juz nie wypowiadac sie w tym temacie, bo jak juz wczesniej pisalem - bzdury wacpan piszesz

pozdrawiam normalnych

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 01:22 

Jaki LoneWolf? Snajper to jeden z najlepszych SL-ow, zaraz po APC-tkach. Ostatnio na Fushee siedzialem na kominie, cialem na dole az milo, a do tego koledzy sie spawnowali i skakali na dol do flagi, jak dla mnie bomba.
Snajper flage przejmuje jak kazdy inny, ani szybciej ani wolniej, potem 2 claymorki i spadamy za drzewa. I transportu uzywa jak trzeba. A jak juz siedzi na dachu w bezruchu, to nie tylko szuka frajerow, ale zaznacza pojazdy wroga, co na Omanie lub Kubrze bardzo przydaje sie podobno pilotom. "Podobno" bo jeszcze nie pamietam by po moim rozpaczliwym wskazywaniu polujacego na mnie czolgu, ktos mu stuknal w przepisowym czasie.

A co do tego no offence, to chodzi oto ze sie tu strasznie pan lansuje na specjaliste, a np nie widac cie bylo na serwerach ostatnio (polskim szczegolnie). Np. Jarass-a spotkalem i mam duzy respekt przed jego celnoscia i grze, jak i w statsach - prawie 50%. Jeszcze kilku innych dobrych jest.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 10:06 
Moderator forum

No no, zaznaczac jak najbardziej! Przy dwoch dobrych pilotach na serverze po przeciwnych stronach takie zaznaczanie jest bardzo wazne bo wiekszosc czasu spedza sie w chmurach. Zaznaczajcie panowie :D
A co do tego, ze nikt nie przylecial i nie zniszczyl, to moge powiedziec, ze piloci to zazwyczaj bardzo zajeci ludzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 13:40 

Khildesum
powiadasz że czujesz respekt do osób majacych "prawie 50% celności ze snajperki" ? :mrgreen:
to wiedz że ja obecnie mam 51.12% :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:12 

No wiec... RESPECT ! :P

Chodzi oto ze takie accuracy znaczy, ze albo masz naprawde dobre oko i dobry styl, albo ze grasz bardzo malo snajperem i pol godziny celujesz na jednego lebka. Albo w innym przypadku, strzelasz zwykle w korpus. Ja celujac TYLKO w glowe (zawsze) mam 40% caly czas.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2