colonel, kłócić się nie chcę, tak jak napisałem nic do Ciebie nie mam, ale zdecydowanie full respect dla osób wypowiadających się o celowaniu, którzy mają jakiś ładny K/D ratio czy ze snajperki czy z karabinu, no cóż...
Wiem, że polerka nie jest zabroniona i spoko, każdy gra jak lubi, ja akurat tego nie lubię, szczególnie, że ludzie zaczynają tym czołgiem, samolotem i heli jeździć/latać każdą profesją i potem patrzę -> złoty snajper z polerki, pff..... Z jednej strony miałem naprawdę pełen szacunek jak przeczytałem na forum o etykiecie polerujących by wsiadać mechanikiem do czołgu, jednak rzeczywistość jest zgoła inna...
Burst, racja, sorry walnąłem się i tak napisałem, my bad...
JaraSS -> raz go spotkałem na rankingowym, nawet nie zapamiętałem nick'a a szkoda...
Dalej wierzę, że EA będzie się starało zatrudnić najlepszych programmerów od PB, chociaż z doświadczenia wiem, że wszystko jest do obejścia...
co do Sens'a to już długo jadę na 0.50
Ja tam jestem dumy ze swoich odznaczeń snajpera, też mam kiepskie K/D Ratio (0.75) i nie jestem żadnym Pro, ale odznaczenie ładunków zrobiłem na claymorach

a ostatnio "legalny tzn. nie z polerki" srebrny Sniper na Karkandzie, ale to w sumie żadne wyzwanie, obniżony z 20 do 15 required kills...