Cytuj:
1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. Ping miałes w okolicach 20-30 - podobny do mojego - czyli nie była to sprawa pingu. Niestety nie mam screenów do tego. Cóż, taka była decyzja, i nawet jeśli była niesłuszna (choć mam ogromne wątpliwości co do niesłuszności). Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam...
Wychodzi totalny brak wiedzy na temat mozliwosci czitow(zapraszam do wywiadu z jednym z najbardziej "znanych" cziterow BFa na
http://www.totalbf2.com) Z tego co sie orientuje nie jest mozliwe nawet przy czitach stzrelanie pdoczas wyskoku(nie tak dzialaja czity) Co wiecej "Pan Raklez" byl graczem m.in. Gravity Zero i ogolnie jest znany z tego, ze grac umie

Cytuj:
Pako, Hokahey - zapiszcie się Panowie na naukę czytania - jest teraz taka akcja "Polska czyta dzieciom" - jeśli nie umiecie czytać informacji przy wejściu na serwer i ostrzeżeń, żebyście nie jęździli POJAZDAMI, to proszę nie wchodźcie na serwer. Jak jest gra "infantry only' i wszyscy biegają na piechotę, a ktoś wsiada do vodnika to to nie ma sensu...
KRAP jest chyba rankingowy nie? Z tego co wiem na serwerach rankingowych panuja zasady narzucone odgornie przez EA. Zakaz uzywania pojazdow lamie te zasady i przy zgloszeniu tego do EA utracilibyscie status rankingowego serwera. Tak wiec to TY zapisz sie na nauke czytania regulaminow...
Cytuj:
No cóż Lailonn - lamerstwo w Twoim wykonaniu...
Znaczy co? T, ze napisalem posta?

Masz fart, ze glupota nie boli bo by ci nurofen nie pomogl ;/
Jak juz mowilem totalna lamerka ze strony adminow. Brak doswiadczenia to nic zlego bo nikt nie zaczyna od perfekcji ale brak wyobrazni i szczeniactwo az kole w oczy...
Nie pozdrawiam ;]