Teraz jest 26 lis 2024, 08:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:45 

Udaj napisał(a):
Hokahey, wóz albo przewóz - zasady są jakie są... Zakazać latania z supportami, a szczególnie z lamerskimi pkm-ami - też bym chciał, ale to nie możliwe!! A samochodem szybciej przejedziesz, trudniej Cię zabić, możesz kogos przejechać itp Nie trzeba zresztą tłumaczyć...

Ojjjj aż się nóż otwiera w kieszeni lama to taki co uważa że inni to lamy.

Nie radzisz sobie chłopczyku z PKM to co może warcaby (granatnik tez nie odpowiada bo też lamerski)

Wogóle zasady infantry only uważam za sprzeczne z zasadami gry po to producent umieścił na serwerze pojazdy żeby z nich korzystać, są 2 odstępstwa od tej reguły serwery nierankingowe - grupa osób sie umawia i mogą nawet na siebie nasr.... (zapędziłem się) ich sprawa - drugi przypadek to jak wszyscy gracze na serwerze to akceptują.

Wręcz uważam że EA powinna odbierać status serwera rankingowego w takich przypadkach.

Tak samo jako przejaw braku kultury uważam wykopanie kogoś z serwera bo jest lepszy świadczy to o kompleksie małego.
co innego jak masz dowody ale nie wszechmogący admin i dowody ....

Parę razy u was grałem, raz zostałem wykopany za czołg jakoś to przeboleję ale jakos nie chce mi się tam ponownie zaglądać.
Zreszta podobnie na serwerze GROMu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:48 

z mojej strony sprawa wyjaśniona :wink:

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 16:59 przez JAKUBASS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:01 

dramich_wwa napisał(a):

Nie radzisz sobie chłopczyku z PKM to co może warcaby (granatnik tez nie odpowiada bo też lamerski)

Hehe, ciekawa definicja lamy, lolol

Nie sztuka latać z pkm-em Lolu jeden. Mi nie odpowiada i tyle. A czym Ty strzelasz to już Twoja sprawa.
Jak wszyscy na serwie godzą się na infantry, ale Ty wsiadasz do czołgu i wtedy wymiatasz to nie dziw, że zostałeś "wykopany". Pewnie admin Ci tego czołgu zazdrościł :mrgreen: i chciał wymiatać tak jak Ty :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:05 

Udaj napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):

Nie sztuka latać z pkm-em Lolu jeden. Mi nie odpowiada i tyle. A czym Ty strzelasz to już Twoja sprawa.
Jak wszyscy na serwie godzą się na infantry, ale Ty wsiadasz do czołgu i wtedy wymiatasz to nie dziw, że zostałeś "wykopany". Pewnie admin Ci tego czołgu zazdrościł :mrgreen: i chciał wymiatać tak jak Ty :D

Przepraszam bardzo a co to ma wspólnego z Raklezem ? bo przecież my tu rozmawiamy właśnie głównie o nim i o innym problemie a nie o kickach za jeepy czy czołgi co jest przecież rzeczą OCZYWISTĄ ! no LOL

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 15:09 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 24 mar 2006, 15:06 

RaKLeZ napisał(a):
No niestety wychodzi jak bardzo rozni sie scena bf2 od bf42, co to za ludzie graja na tych serverach?...
Grajac na serverze KARP praktycznie codziennie bylem oskarzany o czity:) nic sobie z tego nie robilem... ale przy tym oczywiscie lecialy flamy (panowie (pozdro HITMAN) dysponuja "wyszukanym" slownictwem j. polskiego:]

Dowiedzialem sie tez wiele ciekawych rzeczy o sobie...:)
Pan [PfT]-HITMAN nazwal mnie programista:)
Pan SLW HITM4N napisal, ze "speeduje":D
Od SLW Udaja dowiedzialem sie, ze strzelam jak skacze:)
i jeszcze pare innych ciekawych rzeczy:)

Dzisiaj dostalem BANA :D... Garet niedlugo po tym tez wylecial:) szczerze lata mi ten BAN, chodzi tutaj glownie o pokaznie poziomu jaki prezentuja gracze z tego servera... i ze granie na dluzsza mete na tym serverze nie ma sensu...

dobra koniec smutow;) pare screenow:)

http://img119.imageshack.us/img119/4452/11hm3.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/106/29wj1.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/4899/35fc.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/8995/41fj.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/6046/57gd.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/5025/62ne.jpg

http://img118.imageshack.us/img118/8504/75ku.jpg

o co biega z padding stats bo nie jestem w temacie?:)

tak BTW panowie z SLW i HITMAN... BANY na servery rankingowe w drodze:]

proponuje w tym topicu dokumentowac podobne przypadki...

Battlefield 2 - Nie dla idiotow.

Swietne screeny Raklez. Co do banow, to w Battlefield 2 gra az za duzo osob, zatem zbanowanie takich glabow nie zaszkodzi scenie a tylko pomoze.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:10 

Udaj napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):

A na koniec inne motto: Najgorszy taki głupi który nie wie że głupi....

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:10 

Cytuj:
1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. Ping miałes w okolicach 20-30 - podobny do mojego - czyli nie była to sprawa pingu. Niestety nie mam screenów do tego. Cóż, taka była decyzja, i nawet jeśli była niesłuszna (choć mam ogromne wątpliwości co do niesłuszności). Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam...

Wychodzi totalny brak wiedzy na temat mozliwosci czitow(zapraszam do wywiadu z jednym z najbardziej "znanych" cziterow BFa na http://www.totalbf2.com) Z tego co sie orientuje nie jest mozliwe nawet przy czitach stzrelanie pdoczas wyskoku(nie tak dzialaja czity) Co wiecej "Pan Raklez" byl graczem m.in. Gravity Zero i ogolnie jest znany z tego, ze grac umie :wink:

Cytuj:
Pako, Hokahey - zapiszcie się Panowie na naukę czytania - jest teraz taka akcja "Polska czyta dzieciom" - jeśli nie umiecie czytać informacji przy wejściu na serwer i ostrzeżeń, żebyście nie jęździli POJAZDAMI, to proszę nie wchodźcie na serwer. Jak jest gra "infantry only' i wszyscy biegają na piechotę, a ktoś wsiada do vodnika to to nie ma sensu...

KRAP jest chyba rankingowy nie? Z tego co wiem na serwerach rankingowych panuja zasady narzucone odgornie przez EA. Zakaz uzywania pojazdow lamie te zasady i przy zgloszeniu tego do EA utracilibyscie status rankingowego serwera. Tak wiec to TY zapisz sie na nauke czytania regulaminow...

Cytuj:
No cóż Lailonn - lamerstwo w Twoim wykonaniu...

Znaczy co? T, ze napisalem posta? :D Masz fart, ze glupota nie boli bo by ci nurofen nie pomogl ;/

Jak juz mowilem totalna lamerka ze strony adminow. Brak doswiadczenia to nic zlego bo nikt nie zaczyna od perfekcji ale brak wyobrazni i szczeniactwo az kole w oczy...

Nie pozdrawiam ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:15 

I co z ta lista?raz kogos nerwy poniosa i juz nie bedzie mogl grac na naszych serwach?
chcecie to dam wam screena z kolega ktory gra w klanie i co zbanujecie go?
zrobil TK raz.i mysle ze to za duza kara.dlatego nie chce podawac nazwy klanu ani jego nicka.

ogolnie klan ktory teraz reprezentuje przestrzega wszelkich zasad.
prawda zadrzaja sie incydenty ale reagujemy na nie natychmiastowo i w swoim gronie rozwiazujemy sprawe.

chce zebrac wszystkich graczy w jednym miejscu i jasno ksztaltowac ich zachowania.
mysle ze to jedyny sposob by pozbyc sie chamstwa na naszych serwach.
rownie dobrze mozecie dawac bany ale serwy na tym straca gdyz wielu graczy poleci.a serwery beda staly puste.

Narazie zaczolem od naszej 64 wielu graczy sie juz przylaczylo
okolo 60osob
na Astera i karpa nie zagladam bo tam wejsc to jak wejsc w sciek.
TK chamstwo i buractwo.
jak beda "admini" to zchecia tam zaczniemy tez werbowac.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:21 

Udaj napisał(a):
8. Więcejmocy - jeśli uważasz nie można być lepszym od admina to po prostu fajnie masz...

Widze ze ty TESZ jestes sztywnika....nie musisz sie na mnie denerwowac....szkoda serduszka.... :wink:

A co do grania bez sprzetu...nie zgodne z regulaminem...ale mi sie bardzo podoba infantry only.....i mnie na serwie KRAP JESZCZE nic zlego nie spotkalo...moge nawet powiedziec ze gralo mi sie milo i przyjemnie....skomentowalem tylko tego bana....UDAJ miales moze jakies przewidzenia....za duzo alko ?

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:35 

Tk chamstwo i buractw (90s ) fajnie mówisz o swoich kolegach z klanu !! Jesteś boski pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:39 

90s - nie wiem o co Ci chodzi :shock: Nikt nie dostaje bana za jedno TK.

Lailonn - to super. A gdy 16 osób gra na serwie i 15 stosuje się do zasad "infantry only" i nagle wchodzi gość i zaczyna jeździć czołgiem to to jest w porządku?? Jeśli tak to Cię pozdrawiam...

Więcejmocy - zdarza mi się wypić :D

A co do Rakleza - nie obchodzi mnie kim był i jest i gdzie grał. Natomiast na pewno grać umie :D Nie mam wątpliwości i nie napisałem nigdzie, że grać nie umie!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:42 

Udaj to nie jest w porzadku. Ja zawsze sie dostosowuje. Jednak zapominasz w dalszym ciagu, ze takie zasady nie sa dozwolone przez EA. Wiec jak kogos wkurzycie i was podkapuje to selavi(czy jak to tam sie pisze)...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:44 

Wiem, zdaje sobie z tego sprawę doskonale. I jest zupełnie co innego jak wszyscy jeżdzą czołgami, sprzętem itp a co innego jak wszyscy biegają na piechotę a jeden ***** "wymiata" w czołgu...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:51 

tytoniusz napisał(a):
Tk chamstwo i buractw (90s ) fajnie mówisz o swoich kolegach z klanu !! Jesteś boski pozdr.

Pokaz mi choc jedna osobe ktora z mojego klanu zrobila tobie TK??
choc jedna i choc raz,albo komu kolwiek.

w przeciwenstwie do wielu to grupa ludzi ktora chce grac zespolowo
i to robi.
zreszta to widac na serwie

wchodzac na astera lub karpa zawsze nerwy mialem szargane prostakami
ktorzy za wszelka cene chcieli latac smiglowcem lub innym sprzetem.
juz nie wnikam o ich umiejetnosciach ktore rozbawialy czasem az do lez.

Jak sie na tych dowch serwach nie znajda admini,prawdziwi admini to nawet nie ma po co tam wchodzic.
po tych screenach widac zreszta jaki poziom serw reprezentuje.

"kraj ocenia sie po tym jak traktuje swoich wezniow"
serwa mozna latwo ocenic po tych ktorzy go pilnuja

i pijesz do Lailonna to wejdz na serwer GamesNETu i zobacz jak gra wyglada.samo to sie nie zrobilo
jakos tam ludzie potrafia sie zachowac,ale narazie niestety tylko tam

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:55 

Cytuj:
90s - nie wiem o co Ci chodzi Nikt nie dostaje bana za jedno TK.

Lailonn - to super. A gdy 16 osób gra na serwie i 15 stosuje się do zasad "infantry only" i nagle wchodzi gość i zaczyna jeździć czołgiem to to jest w porządku?? Jeśli tak to Cię pozdrawiam...

Więcejmocy - zdarza mi się wypić

A co do Rakleza - nie obchodzi mnie kim był i jest i gdzie grał. Natomiast na pewno grać umie Nie mam wątpliwości i nie napisałem nigdzie, że grać nie umie!!!!!!!

Powrót do góry

ja nie mowie o tym
gracie bez sprzetu wasza sprawa,serw pozwala OK
pisze dokladnie w jego regulaminie ze only infantry
to sie tak gra

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2