na klanówkach napewno jest inny poziom
pozatym skoro niema na nich takie problemu z kasowaniem takich suadów to skąd te jęki o spadek dynamizmu ?
no i zmiana byłaby obustronna - łatwiej wybić obrońców jak i atakujących
ja mam pokaźną historię spotkań na karkandzie gdzie jakieś smieszne zachodnie klaniki przebijały sę na tył a ja samotnie (lub prawie samotnie) byłem zmuszany do obrony flag ... i zawsze jakiś koleś spieprzył tak że przetrwał te 15s
jak narazie wiekszośc osób leci na pałę (zemną włącznie)
bo tak czesto się udaje a nawet jak nie to 15s długo nie trwa
Lailonn napisał(a):
Dynamiczne dla kogo? Dla wygranej strony. Dla przegranej odwrotnie. Jesli wiem, ze mozna sie spawnwoac. to atakuje, atakuje i atakuje jak najszybciej a nie kampie i wybijam ludkow bo przeciez sie nowi nie pojawia, nie?
na pałę... na pałę... naaaa paaałę leeeecęę lalalalala ......
Lailonn napisał(a):
ze tak jak troche mnie nudzilo skakanie z granatnikiem tak teraz mnie meczy pojedynek na lezaco/z lezacym supportem...
to może czas już przestać grać ?

ja sobie chwalę wszelkie zmiany bo choćby na chwilę to jednak urozmaicają zabawę
potem jest już tylko monotonią prowadząca do zniechęcenia
w demo nie grałem wszystkie zmiany gameplay'owe wprowadzone w patchach jak narazie dlamnie są na plus (czyli gra jest lepsza)
trochę mi żal granatnika ale wolę jego brak niz upierdliwy nadmiar
marteen napisał(a):
albo jak juz wjechales na temat basenu
plywasz w basenie, w którym jest chlorowana woda, (no cóż stan wód w Polsce nie jest najlepszy) ... i Ty mówisz zmiencie wode na niechlorowaną bo mam delikatną skórę, ale reszta "uzytkowników" sie juz przyzwyczaiła i im to nie przeszkadza w dobrej zabawie...
oczywiste jest to że niechlorowana lepsza od chlorowanej, tak ciężko powalczyć samemu ze sobą aby przyzwyczaić się do czegoś co jest lepsze ?
Splinter napisał(a):
wiekszosc ludzi, ktorzy whinuja na przypadek x z bfa, robia to dlatego, ze ktos, wykorzystujac to, ma nad nimi przewage. Zamiast nauczyc sie i podnosic swoj poziom, whinujemy, ze to jest fe i trzeba to zmienic. Normalne?
wskaż mi palcem dokładnie jaka grupa społeczności graczy obecnie "whinuje" na PKMa
Ps. najchętniej to bym wydłużył poprostu czas respawnu do 20s albo i nawet 25s ale tego nawet nieśmiem sugerować bo byscie mnie zywcem zjedli