pasqdnick napisał(a):
No co ty masz mnie za kretyna? Napisałem co uważam że powinno być zmienione i liczyłem na jakieś sensowne kometarze, czy dobrze myslę. Gdyby potwierdziła się moja opinia to pewnie napisałbym na forum ea. A czemu twoja wypowiedz miała służyć doprawdy nie rozumiem.
Już spieszę z wyjaśnieniem. Jakakolwiek dyskusja na jakimkolwiek publicznym forum o propozycjach zmian w grze jest całkowicie pozbawiona sensu:
Po pierwsze: dyskutujesz z ludźmi, których zdanie jest nieistotne, ponieważ nie mają najmniejszego wpływu na to, czy pomysł zostanie zrealizowany, czy nie.
Po drugie: czekając tutaj na jakieś konstruktywne komentarze do swoich pomysłów marnujesz tylko czas, ponieważ patrz pkt. 1. Na forum UK stworzono topic, którego jedynym celem jest właśnie to, co chcesz zrobić tutaj, a jedyną osobą, która zadecyduje o przekazaniu Twoich pomysłów dalej jest admin tamtego forum i nie sądzę, że argument 'całe battlefield.pl popiera ten pomysł' zrobi na nim jakieś wrażenie. Jak pomysł masz dobry, to przejdzie dalej i będziesz miał satysfakcję, że developerzy z DICE osobiście go olali (bo na wprowadzenie jakichkolwiek zmian, to ja bym nie liczył - DICE olewa graczy, a cała ta akcja z betą coraz bardziej śmierdzi mi ściemą, która będzie się przedłużać do premiery bf2142 i po jego wydaniu skończy się jakąś porażką w postaci niedorobionego patcha).
Temu właśnie miała służyć moja wypowiedź.
Podsumowując: masz pomysł na zmiany - postuj go od razu w odpowiednim miejscu, a jeszcze lepiej odpuść sobie, bo tak na prawdę, to szkoda czasu - DICE olało sikiem prostym rozsądną petycję 10 tysięcy graczy, więc nawet najlepszy pomysł poparty przez garstkę osób z battlefield.pl tym bardziej na nich nie zrobi wrażenia.