Czy jeżeli napisał bym że czasem strzelam tak na Wake Island to też byś się tak burzył, tam przecież Chiny nie mają uncap'u ? To że raz na jakiś czas tak się zrobi to chyba nie jest aż tak wielki grzech, zresztą za nim zdecyduje się już zrobić takie coś, zawsze czytam czy przypadkiem aby regulamin serwera nie zabrania czegoś takiego.
Proszę czytać też to co napisałem wyżej, bo chyba muszę podkreślić
Ja staram się nie ograniczać do klasy snajpera staram się być w większości strzelcem wyborowym. Różnica między tymi dwiema możliwościami użycia jest taka że strzelec wyborowy gra w drużynie biega z nimi czy 10 metrów za nimi. Snajperem gram tylko jeżeli jestem na serwerze gdzie zgranie drużyny wynosi minimum, oraz widzę zachowania typu, jakiś dzieciak widzi 10 osób na spawnie F35 i rzuca C4 i detonuje... Jeżeli uważacie że owa klasa jest zupełnie nie przydatna to trochę się mylicie, strzelcy wyborowi bardzo często osłaniają medyków tak aby mogli swobodnie ratować kolegów z zespółu.
Pewnie teraz uważacie że jestem bardzo "świeżym" graczem battlefield'a i wczoraj go kupiłem. Nic bardziej mylnego, raczej staram się wam pisać moje doświadczenie na temat tej klasy. A i jeszcze jedno, to że cały czas bronie tego biednego snajpera tu to nie znaczy że nie gram innymi klasami, bo nimi gram właśnie bardzo dużo

. Pozdrawiam.

W BF:BC2 gram pod nickiem
MrOffline18 a w BF3
Jachu1809.