Teraz jest 10 maja 2025, 23:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 09:16 

Troche mnie to zdziwiło, bo pisze Team lider biega i zabija a potem zrzuca naloty itp :P Pisz uważnie nie będzie problemów.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 10:46 

i tak najgorsze kartofle to goscie co wskocza na commandera i nie robia nic, nie wiem, czy nie potrafia uzywac mapy czy wskakuja bo jest taka opcja w grze?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 10:49 
Moderator forum

Flea napisał(a):
i tak najgorsze kartofle to goscie co wskocza na commandera i nie robia nic, nie wiem, czy nie potrafia uzywac mapy czy wskakuja bo jest taka opcja w grze?

gorsi sa Ci co wsiadaja do Heli, samolotow, czolgow apc i nie wiedza jak strzelac i jak jezdzic wczoraj tak bylo na K-play21

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 12:19 
Moderator forum

Albo jak ktos wchodzi z naszego teamu pod artylerię :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:00 

Zdecydowanie najgorszy jest cienki commander. Ani artylerii, ani zaopatrzenia, ani UAV - tylko siąść i płakać - od razu BUNT!! :twisted: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:08 

bunt a i tak zregoly wiekszosci to wisi,i bunty zadko kiedy wychodza :? tak samo klopanie ludzi za chocby TK

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:17 

PRO_BuBu napisał(a):
... tak samo klopanie ludzi za chocby TK

heh tu akurat sie z Toba nie zgodze.Czesto jest tak ze koles ktory beszczelnie zabija swoich po to tylko aby wsiacs do samolotu i sie rozbic zostaje na serwerzte, podczas gdy osoba np mechanik stara sie pomoc wlasniej druzynie rozkladajac miny wylatuje z serwera, tylko za to ze komus nie chcialo sie myslec ... tu admin powinien pokazac co potrafi

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:21 

Najgorsi to Ci jak powiedzieliscie wczesniej co pod ostrzał włażą, nie widzą buraki jedne że się za chwile rozpocznie i włazi taki jeden z drugim i jeszcze ukarze cie. Albo commander co to widzi ze jest kupa ludzia obok celu ale rzuca ostrzał.
Co do commanderów co nic nie robia to fakt, nie raz widizalem jak wlazł jako pilot do heli i se latał zamiast pomóc.
Ja jak się uda gram commanderem i staram się wszystko wypelniac i przy okazi atakowac samemu (wtedy gdy sie ładują urządzenia) ale i tak zawsze ktos się znajdzie co narzeka albo chce wykopać. aaa... i jeszcze jedno...ludzie co w teamach nie graja , poprostu to jest piękne, nawet im rozkazu wydac nie mozna, a juz o pomocy to zapomnij. Kiedys grałem na serwie to żaden z ludzików o nic nie prosił, mósiałem sie domyslac sam czy im potrzebne zaopatrzenie czy cos innego.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:44 

A ja widziałem dwie ciekawe akcje:
1. Commander siedział cały czas w samolocie na pasie startowym (chyba chciał jakąś specjalność pilota zdobyć bez odrywania się od ziemi)
2. dwóch snajperów z jednego klanu w oddzielnych drużynach, którzy siedzą na tym samym zaminowanym dachu uprawiają polowanie. Nie robili TK ale jakoś to niesmacznie wyglądało :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:58 

Wielu z was komentuje wchodzenie pod wałsną altyrelrię jako wadę lub głupotę, ale spójżcie z drugiej strony, gość jakiś czas próbuje się dostać do punktu w końcu mu się udaje jest otoczony przez wrogów, ma oczy do koła głowy, nie spojrzy na mapę bo chwila nie uwagi kosztuje kulę, a tu komandir rozpoczyna obstrzał jego pozycji. Fajnie, co ma zrobić zostać zginie z własnej ręki, ujawnić się pewnie zginie z ręki wroga (ja wiem są wsród nas urodzeni rambo ale nie zawsze jest tak ze się uda). Każda sytuacja ma dwie strony.
Ostatnio udało mi się objechać całą mashurę (jakkolwiek) gazikiem z gościem, schować się w głownej bazie US za przystankiem, opuściś flagę do połowy patrzę na mini mapę a tu obstrzał, nie zdążyłem się nawet podnieść aby zwiewać.
Takie życie.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 14:44 

eh-dzis dostalem bana na polskim serwie :|

2 idiotow weszlo mi na helikopter i polozylo sie na wirniku :|.stalem tak kilkadziesiat sekund wciskajac - BAIL OUT i dupa
wystartowalem-2 * TK + punish = ban

eee na ile czasu sa te bany na Games net?

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 17:31 

Krężel napisał(a):
eh-dzis dostalem bana na polskim serwie :|

2 idiotow weszlo mi na helikopter i polozylo sie na wirniku :|.stalem tak kilkadziesiat sekund wciskajac - BAIL OUT i dupa
wystartowalem-2 * TK + punish = ban

eee na ile czasu sa te bany na Games net?

a teraz mi powiedz gdziesa admini,jak anrzekalo sie w 42 ze ich niema,to teraz to spotkac admina to lojezuuu chyba wymarly "gatunek"

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 08:46 

Ja wam opowiem o wczorajszej mej histori: Wszedłem sobie na jakis serwer (teraz nie pamiętam) biegałem medykiem, ratowałem tyłki kolesiom itp. a tu nagle gracz "%$&&%$" głosuje za wywaleniem mnie z serwera. Zdziwiłem się bardzo , bo nie zabiłęm żadnegos wojego, w dodatku tamten był w teamie przeciwnym, dziwne. A co jeszcze smieszniejsze 6 innych głosowało na "tak". Kogoś po prostu po.......

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 09:06 

Slawuk napisał(a):
Ja wam opowiem o wczorajszej mej histori: Wszedłem sobie na jakis serwer (teraz nie pamiętam) biegałem medykiem, ratowałem tyłki kolesiom itp. a tu nagle gracz "%$&&%$" głosuje za wywaleniem mnie z serwera. Zdziwiłem się bardzo , bo nie zabiłęm żadnegos wojego, w dodatku tamten był w teamie przeciwnym, dziwne. A co jeszcze smieszniejsze 6 innych głosowało na "tak". Kogoś po prostu po.......

Miałe, podobnie grałem na jakimś niemieckim serwerze rankingowym na mapach 16 - zagrałem 2,1 rundy w pierwszej byłem na 2 miejscu w drugiej na 1 - w trzeciej po zmianie mapy przez 3 min napykałem 11 pkt gdy inni mieli po 2. Nie miałem żadnego TK zresztą w statystykach wygląda to tak: Team: Kills, Damage, & Vehicle Damage 0 / 0 / 0
I dostałem BAN'a ( nie kicka tylko bana ) za TK - głosowania nie było. Byłem zagrożeniem dla lokalnego hero lub jakiś znajomy tej bandy nie mógł wejść na serwer bo był pełny. Stawiam na jedno i drugie. Local Hero był cieniutki a później na serwerze zobaczyłem jednego gostka z tagiem klanu który tam pogrywał.
EA - musi coś zrobić z tym procederem - opracowali niezły system kontroli nad cziterami ale nie pomysleli o oszustwach ze strony adminów. A Ci oszukują najcześciej.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 09:31 

PavloZ napisał(a):
EA - musi coś zrobić z tym procederem - opracowali niezły system kontroli nad cziterami ale nie pomysleli o oszustwach ze strony adminów. A Ci oszukują najcześciej.

Ta... Jasne... zabrać admina im... zabrać im komputery na których stoją serwery (za które często płacą ci admini)... wsadzić do pierdla... Z dnia na dzień coraz wiecej głupot pojawia się na tym forum
Ps: A nie pomyślałeś żeby nie grać na takich serwerach? Ja się nie pcham gdzie mnie nie chcą i nie trąbie zaraz na forum że ktoś (ojeju :!: ) mi dał kicka.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2