Slawuk napisał(a):
Ja wam opowiem o wczorajszej mej histori: Wszedłem sobie na jakis serwer (teraz nie pamiętam) biegałem medykiem, ratowałem tyłki kolesiom itp. a tu nagle gracz "%$&&%$" głosuje za wywaleniem mnie z serwera. Zdziwiłem się bardzo , bo nie zabiłęm żadnegos wojego, w dodatku tamten był w teamie przeciwnym, dziwne. A co jeszcze smieszniejsze 6 innych głosowało na "tak". Kogoś po prostu po.......
Miałe, podobnie grałem na jakimś niemieckim serwerze rankingowym na mapach 16 - zagrałem 2,1 rundy w pierwszej byłem na 2 miejscu w drugiej na 1 - w trzeciej po zmianie mapy przez 3 min napykałem 11 pkt gdy inni mieli po 2. Nie miałem żadnego TK zresztą w statystykach wygląda to tak: Team: Kills, Damage, & Vehicle Damage 0 / 0 / 0
I dostałem BAN'a ( nie kicka tylko bana ) za TK - głosowania nie było. Byłem zagrożeniem dla lokalnego hero lub jakiś znajomy tej bandy nie mógł wejść na serwer bo był pełny. Stawiam na jedno i drugie. Local Hero był cieniutki a później na serwerze zobaczyłem jednego gostka z tagiem klanu który tam pogrywał.
EA - musi coś zrobić z tym procederem - opracowali niezły system kontroli nad cziterami ale nie pomysleli o oszustwach ze strony adminów. A Ci oszukują najcześciej.